Ja mislim da ce pasti zato sto je mnogo ljudi u altovima, ulazu se stvarne pare, a ne samo nastampani usdt. Drugo kad pogledas kako stoje altovi u odnosu sa btc-om to je mizerija. Moze biti da ce sad da puste malo altove da divljaju pa da se posle ponovo vrati btc u juris. Sve su to nagadjanja, kad bih znao kako ce da ide ja bih digao kredit i zavrsio bih sve brige oko finansija.
Mnogo je para sada u kriptu i moguce je da ce biti totalno divljanje altova, ali je i altova mnogo vise nego sto ih je bilo. Zato mi je nerealno da je BTC doninacija tako visoko, ja mislim da ce da padne.
Kad altovi krenu to ce biti klizav teren, ima da se dizu krediti, prodavace se stanovi, svi ce cekati jos i jos pa ce na kraju samo da preseku toliko brzo da ce ljudi ostati bez gaca, kao ja npr u proslom kolu. Mislim da su altovi zarazniji od BTC-a, sve to znaju i pustice da se navuce raja. Ovaj kripto je cisto kockanje, cekace ljudi u altovima i gledace kako im skace saldo, zablentavice se i onda krece sisanje. Po meni ce tako da se odigra, dal u ovom trzaju na gore ili ce biti kao proslog puta kad se dominacija odbila kd 35% videcemo. Ali sto duze traje manija vise ce ljudi da se upeca i udje u kolo, a to im je cilj.