teslatesla
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.01.2011
- Poena
- 195
Ok ali koji ti je cilj? Da pokazes kako SNX brze napreduje od LTCa? Zbog kupovine LTC ili sta?
Day trading kroz odnos LTC-a prema ostalim valutama i eventualni komentari iskusnijih članova ovde na temi. Priprema za trgovanje kroz ~godinu dana (knowledge++), AKO i AKO budem bio spreman na i za to.
Oko trgovanja na berzi da i ja kažem par reči od neiskusnog za neiskusne. Ušao sam na berzu oko nove godine sa LTC-om kao slepac, trgovao 5 dana, izgubio 20% LTC-a donetog na berzu i 5-og dana rešio da zamrznem trgovanje jer je potrebno znanje, a moje znanje trenutno je komično. Ako nemate iskustva, batalite berzu kao što sam i ja sad to uradio. Potrebno je znanje, ali vam čak ni to ne garantuje uspeh. Držite se HODL-a i ne rizikujte. Moje iskustvo sa HODL-om BTC-a u 2x ciklusa po godinu dana je zarada 2x >50% (malo li je?). Ne tražite "leba preko pogače" na berzi ako ste neiskusni. Prethodni komentari iskusnijih članova su zlato. Ali ako ste neiskusni to zlato se ne prepoznaje.
Napomena: Ušao sam na berzu sa ciljem da imam mali trening sa manjim delom LTC-a koji posedujem (većina je u novčaniku), kao i da imam spremnu varijantu za uzimanje profita u slučaju korekcije (vratite se unazad i videćete da su neki iskusniji članovi najavljivali korekciju). 5-odnevni trening odrađen, pouke izvučene, trgovanje obustavljeno. Idemo dalje... :d