Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srećan LINK ATH svima :smoke:

Nadam se da se neće odbiti o ATH, u šta lično ne verujem.

Ajde i ja da se pridružim čestitkama, nek' je berićetan! ,)

Bull flag momenat LINK-a, da li probati jedno skalpiranje posle prve konsolidacije, to je pitanje za iskusne...

Odnos LTC:LINK

Uključeno praćenje u 15:27h:

update u 15:51h:
MAX 7.424 u 15:47h
MIN 7.096 u 15:34h

update u 16:16h:
MAX 7.495 u 16:11h

...

Poslednja izmena:
DOT I ADA flipovali BCH I LTC jos malo pada i XRP, ceka se jos link da upali motore :)

Uključeno praćenje u 15:27h:

update u 15:51h:
MAX 7.424 u 15:47h
MIN 7.096 u 15:34h

update u 16:16h:
MAX 7.495 u 16:11h

update u 19:21h
MAX 7.579 u 16:37h
MIN 6.925 u 19:21h
...

update in spoiler...

Uključeno praćenje u 15:27h (juče):

update u 15:51h (juče):
MAX 7.424 u 15:47h (juče)
MIN 7.096 u 15:34h (juče)

update u 16:16h (juče):
MAX 7.495 u 16:11h (juče)

update u 19:21h (juče)
MAX 7.579 u 16:37h (juče)
MIN 6.925 u 19:21h (juče)

update u 13:06h (danas)
MAX 7.579 u 16:37h (juče)
MIN 6.311 u 05:17h (danas)

To je to (poslednji update), za ovaj ciklus praćenja odnosa LTC:LINK !
Hvala @nikolaq45 za signaliziranje LINK ATH-a. :d

Altovi ubijaju. Pritom, ovo po meni nije alt season.

Ne računam ove koje su vezani si(n)drom za BTC.

Poslednja izmena:
Pa ne vidim nesto da ubijaju.... Ovi najveći miruju već nepar dana...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Na CMC i TradingW sam od juce nasao nekoliko chartova nekih "experata" kako pisu i objasnjavaju o pocetku Alt sezone zbog trenutnog ponasanja i kretnje samog BTC-a. E sad ono sto mene zanima posto su sve sam strucnjak do strucnjaka tamo i na YT i svuda... to se misli kao i proleca 2017 ili kraj 2017?Vidim da velika vecina ovde pominje bericetnu 2021. Naravno, mislim da je ovo daleko od ocekivanja velike vecine. sa cenama kao i vremenski, da nije kraj ni blizu, samo nagadjamo, nista vise... Samo pitam cisto vasa misljenja po tome kako se eventualno krece BTC.
Inace BTC dominance je sa 69 pao na 67.15% [emoji849]
E sad ne znam kako se ponasao tamo i koliko brzo se prelivalo(dominance koliko je brzo padao) te 2017 od proleca do zime kada se prelivao u Altove.

Inace na YT ne moze da se. zivi i udje normalno od strucnjaka i analiza.... ybte. cas. sve se. rusi, cas ide u nebesa... dobru reklamu napravise. za svoj kanal i video :) a na svakom videu RED ALERT... MUST SEE... IT IS TIME [emoji28][emoji28]

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Od većih LINK, DOT, AAVE, ADA je krenula danas. Malo li je? :)

ETH je ćudljiv, videćemo.

Plus manji kvalitetni projekti, previše ih ima za nabrajanje. Doduše, ja nisam nešto profitirao od ovih, da se razumemo odmah :D (PRQ, EWT, MAHA, npr.)

Kao što rekoh, ne računam sidraše poput LTC, BCH i slično.

Bullishess je toliki da čim BTC malo stane, altovi krenu da se igraju. Ne znam zašto sam zažmureo na DOT, videlo se pre mesec dana na chart-u da je baš potcenjen, ali tada je ETH ubijao svoje navodne ubice, pa rekoh ne moram baš ni ja sve da držim. Ali kad skoči jedan novčić, obično skoče i drugi slični njemu, zato treba držati bar po jedan alt iz svake kategorije, zahvaljujući DOT eto i moj Tezos najzad malo diže mrtvu glavu. Tako isto recimo imam i predstavnike u DeFi taboru, AAVE mi je napravio 3x otkako sam ga kupio, a i dalje blage veze nemam čemu to služi. Uzeo sam ga samo zato što ima neke veze sa DeFi i što je bio prvi na abecednoj list, garantovano su ga zato tako i nazvali. :D

Jedan mali off...da li na kripto menjačnici koju koristite trgujete u usd ili u eur? Zgodnije mi u usd zbog trejda a na drugoj strani eur mi je zgodniji zbog tumbanja u fiat...

Od jutros pratim odnos LTC: prema AVAX-u i SOL-u, a od malopre LTC: prema IOST, AAVE i ADA, pa ako bude nekih zanimljivih odnosa postaviću kasnije...
Ono što sam primetio kod LINK-a juče, nakon bull flag-a, je da je imao 3 'lažne' konsolidacije da bi tek sa 4-tom krenuo gore i bio je otvoren put do jutros u 05:17h.

Jedan mali off...da li na kripto menjačnici koju koristite trgujete u usd ili u eur? Zgodnije mi u usd zbog trejda a na drugoj strani eur mi je zgodniji zbog tumbanja u fiat...
Velika većina u USD, zbog ostatka sveta.
Video sam svega par ljudi koji spominju EUR, jer su kripto kupili karticom za EUR, pa se time vode.

LTC odnos prema AKRO, DOT, AAVE, ADA, AVAX, SOL, LINK, IOST

AKRO
MAX 11645 u 17:08h
MIN 9327 u 19:58h

DOT
MAX 8.961 u 17:19h
MIN 7.98 u 20:41h

AAVE
MAX 0.801 u 20:50h
MIN 0.749 u 17:31h

ADA
MAX 439.3 u 17:20h
MIN 408.9 u 16:38h

AVAX
MAX 14.91 u 09:45h
MIN 10.89 u 16:06

SOL
MAX 45.34 u 16:40h
MIN 39.75 u 20:29h

LINK
MAX 7.048 u 20:01h
MIN 6.311 u 05:17h

IOST
MAX 7104.7 u 20:00h
MIN 5539.3 u 09:21h
trenutno 6960 u 21:06h

Primećujem da su odnosi peak-ovali na MAX za AKRO, DOT i ADA, u rasponu od 12 minuta, za vreme kad je LTC peak-ovao na 151.

Poslednja izmena:
U cemu je fora sa ovim LTC odnosom? Svaki treci post.

Verovatno zato sto sve moze da skoci vise od 2%, samo LTC ne.:smash:

Гледајући овај тужни ЛТЦ, какав сам баксуз, да уложим у швајцарске франке и они би пропали.

Sent from my iPad using Tapatalk

Za LTC nemam komentar, iskreno drago mi je da sam izasao iz njega. 90% profila mi je trenutno DOT/LINK, i 10% ETH. Iako sam sa DOT malo zakasnio i kupovao po 8, vrlo sam zadovoljan i ocekujem mnogo od tog projekta. DOT sam tezak HODL cak mi je dobar deo stacked.

Deo LINK cu da prodam akko dodje do ovde negde:

$32.96
$35.42

Zasto? Just a feeling, da ce taj risk da bude to za sad.

U cemu je fora sa ovim LTC odnosom? Svaki treci post.

Pa recimo, day trading kvote za klađenje ako bi se tako gledalo (izlaz iz LTC u ALTcoinX na MAX i ulaz ALTcoinX u LTC na MIN). Razlika u odnosu sa AVAX-om juče je bila ~26%. To sve unazad kad se gleda, kao general posle bitke. :p

Za ove šaljivdžije što kažu da LTC ne može da skoči više od 2%, podsetio bih na staru kripto izreku: "Ko se poslednji u Bull Run-u smeje, najslađe se smeje." :d Šalim se naravno @dboj a evo ti dokaz da je juče LTC skočio skoro 10%:
MIN 139.36 USDT u 06:38h 16.jan.2021
MAX 152.55 USDT u 17:09h 16.jan.2021
Sve zavisi kako gledaš. :)

@Ike1 polako, dolaze ove godine smart contract-i (Flare Networks) za LTC... ;)

Биће ми драго ако будеш у праву! [emoji846]

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Kupio sam nešto LTC kad je izbila fama oko PayPal-a, žali bože što to ne stavih u moje druge novčiće. LTC je zombi novčić, prevelik i previše ustaljen da propadne, a previše beskoristan da bilo šta napravi, samo se vuče okolo bez cilja, ne pomaže ni što ga Grayscale pumpa. Od svih novčića koje imam, najgori performer u ovom bull marketu, ne računajući one koje sam na vreme likvidirao i one koji tek treba da imaju event zbog kojeg očekujem da skoče. Neće njega Flare spasiti, batali ti ako treba 3rd party mreža da mu donese smart contracts. Jedino ga još držim zato što mu je premium još uvek visok, pa bi institucije mogle opet da ga pumpaju, a i šteta je već napravljena, pa ne vredi misliti o tome.

Ja sam izašao iz LTC kad sam video da prestaje da ide u stopu za BTC u ovom bull marketu, na nekih 125$. To mu je do sad bila konstanta, kad je to stalo, video sam da nešto ne štima. Prelio ga u svašta nešto, i sad sam u debelom plusu od toga. Trenutno je tako, može LTC da skoči vrlo lako, ali je odluka i dalje bila ispravna.

Sad gledam dokle mogu ovi moji sa velikim market capom, pa da ih pretočim u manje novčiće koji mi se sviđaju. Za sad, doduše, neću to da radim.

Kupio sam nešto LTC kad je izbila fama oko PayPal-a, žali bože što to ne stavih u moje druge novčiće. LTC je zombi novčić, prevelik i previše ustaljen da propadne, a previše beskoristan da bilo šta napravi, samo se vuče okolo bez cilja, ne pomaže ni što ga Grayscale pumpa. Od svih novčića koje imam, najgori performer u ovom bull marketu, ne računajući one koje sam na vreme likvidirao i one koji tek treba da imaju event zbog kojeg očekujem da skoče. Neće njega Flare spasiti, batali ti ako treba 3rd party mreža da mu donese smart contracts. Jedino ga još držim zato što mu je premium još uvek visok, pa bi institucije mogle opet da ga pumpaju, a i šteta je već napravljena, pa ne vredi misliti o tome.
Podeli sa nama, koji novcici trebaju da imaju event [emoji101]

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Podeli sa nama, koji novcici trebaju da imaju event [emoji101]

STX će imati skok kad se otključa, ali ćeš teško moći da ga nabaviš sada da se okoristiš od toga.

IOTA je stigla do verzije 1.5, sledeći apdejt donosi coordicide što će garant dići cenu 3x, ali to tamo negde u martu ili aprilu, ili čak kasnije ako bude novog odlaganja, rizik je da do tad sve ovo pukne. Ali tako sam se zeznuo i na ETH, imao sam ga kupljenog na 200 dolara, čekao prelazak na PoS (tad još nije bilo DeFi), čekao, čekao, iznervirao se neprekidnim odlaganjima i prodao. Tri meseca kasnije je krenuo da skače. :(

hahaha na CEX-u: Sold 20.000000 LINK at 28 GBP

neki ljudi ne znaju pravila igre xaxaxax

neko je pocistio sve link/gbp sell naloge na cexu :D

Poslednja izmena:
Sta bi sa onim nasim kad se primiri BTC skocice LTC, kako nas muci nije realno :smoke:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno