Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

To je ono sto sam pricao pre par dana dolazi vreme i sve je blize kad se treba spremati za pakocanje kofera ( ne znam da li ce se to desiti sutra ili za 6 meseci zavisi kako bude rastao ) .

Ja ne prodajem danas. Verovatno ne prodajem ni stura ali postoji velika sansa da krenem sa prodajom i da izadjem sa ~20% do kraja nedelje ( naravno sve zavisi od situacije i od toga koliko brzo skace ) ..

Ako odemo na 40k do kraja nedelje nije iskljuceno da prodam i 30-50% onoga sto imam ako stagnira onda ce ostati onih par % koje sam prodao do sada ..

Kad babe pocnu da kupuju onda pakuj pare u kofere lagano ..

Niko nije bakrotirao tako sto je uzimao profit ( Sajevi saveti su bili lepi i mnogo tacni kad je BTC bio 4-5-6-7-9-10k ).

Napomena: Nikako ne savetujem da se sad sve proda jel moze ovo jos dosta gore ...

Ali nema nista lose u laganom uzimaju profita.

Za sad je sigutacija otprilike ovakva: Ako dodje do 40k do kraja nedelje verovatno cu imati 30-50% u FIAT-u ostatak u kriptu. Nema nista lose u tome kad odes na menjacnicu vidis neke evre tamo i znas da si ih zaradio, lepse spavam i bolje je :)

Poenta je kupiti na vreme i onda je sve lakse.

Ocu reci ljudima da se ne nadaju da ce zaraditi jos 5x ili 10x vise od onog sto imaju.

Meni da neko ponudi duplo od onoga sto imam sad pod uslovom da ne ucestvijem vise u ovome do pucanja balona uzeo bi odma i otisao .

Poslednja izmena:
Ove nasilne demonstracije u Americi, skok BTC-a, pad dolara, ili pad oba?

Poslednja izmena:
U poslednjih nedelju dana USDT-a dodato jos 1b, sve dok ide gore nema sta da brinemo, ima da se pumpa

Ja ne prodajem danas. Verovatno ne prodajem ni stura ali postoji velika sansa da krenem sa prodajom i da izadjem sa ~20% do kraja nedelje ( naravno sve zavisi od situacije i od toga koliko brzo skace ) ..

Ako odemo na 40k do kraja nedelje nije iskljuceno da prodam i 30-50% onoga sto imam ako stagnira onda ce ostati onih par % koje sam prodao do sada ..

Mislim da ipak malo žuriš. Gledajući Pi Cycle, trebalo bi imamo još barem mesec dana dok se linije ne preseku. Ja se ozbiljno nadam i da bi mogli imati još jednu korekciju, da nismo već sada u završnom super-cycle.

Najzad, dok god Grayscale kupuje, ja sedim i ne diram ništa. Zato se i toliko brinem što još nije kupio novi ETH. :trust:

A ako se i zezneš pa preteraš, bar možeš da se tešiš time da se i Saj takođe zeznuo, ali sa celom imovinom. Doduše, on se do sad sigurno i navikao da ga svaki bull market ostavi razočaranog. :D

Prilozi

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    28.4 KB · Pregleda: 213
na 1$ cu prodati sigurno neki deo, a nadam se da cu veliki deo na 2 i 3, i ako bude srece ostalo oko 5$ krajem godine.

Znam da sad sve to izgleda nedostizno, ali kad krene ozbiljno presipanje u altove, sve je moguce.

Sent from my iPhone 11 using Tapatalk
I ti si ubedjen da ce ovo trajati do kraja godine?
Deja Vu?

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Ove nasilne demonstracije u Americi, skok BTC-a, pad dolara, ili pad oba?
Jesi video, a? A izbore je izgubio sa najvećom razlikom još od kad je Ruzvelt ugazio Huvera, zamisli šta bi tek radio da je bilo tesno. U svakom slučaju, demokrate su dobili u Džordžiji i sad kontrolišu i senat. Vrlo dobro za Bitcoin.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

I ti si ubedjen da ce ovo trajati do kraja godine?
Deja Vu?

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
Za sada je to grubi plan, videcemo usput kako se stvari budu odvijale.

Malo sam dremnuo posle vecere i vidim da se 36K probilo bez problema. Dolar je malo pao... To ce jos da da dodstni boost kriptu ali i zlatu izmedju ostalog. Inflacija nije mala anvrednost mora da se zastiti nekako. BTC ce skociti vise nego sto bilo ko ocekuje.
BTC u ponedeljak napada 40K ako ne bude probio i pre toga.
LTC u sledeca 3-4 dana mora napasti 200$. Ne moze dugo da izdrzi na ovom nivou, to je vise nego ocigledno. Veci skok ocekujem kad najave mimble wimble. Moja procena je da u roku od mesec dana mora biti najave implementacije. Tu lagano moze da se duplira cena koja god da je.

Tapatalk from Poco loco

Ništa nije sigurno, osim da morbidus nema veze sa ovom pričom. Ali to njemu ne smeta... :D

Fenomenalno! :D To je jedina konstanta :d

Tapatalk from Poco loco

Jesi video, a? A izbore je izgubio sa najvećom razlikom još od kad je Ruzvelt ugazio Huvera, zamisli šta bi tek radio da je bilo tesno. U svakom slučaju, demokrate su dobili u Džordžiji i sad kontrolišu i senat. Vrlo dobro za Bitcoin.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pa i bilo je tesno, nego mozda i bude dobro pod uslovom da je ono sto je minus za USA ekonomiju da bude + za bitkoin. Bar neka korist da se izvuce za nas koji drzimo kripto.

Hoces da kazes da nam svaki vid nereda odgovara? :D

I jeste tako. Inflacija polako ali sigurno vuce dolar na dole, ove godine su nastampali nenormalne kolicine novca, cudi me da nije i jace pao. Ove godine su se sve kockice slozile za kripto.

Tapatalk from Poco loco

ma nikakve to nema veze dolar pao skocio, demonstracije politika bla bla, prica da crypto prati stock market pa toga smo se ovde nacitali na forumu danima, nista od toga nema jedina je istina da je doslo vrijeme "prosao downtrend, dosao uptrend" u kripto i bilo sta da se desava balon se duva kao i 2017g da li ce puci prije decembra to cemo viditi, nadamo se da ce izdrzati i otici na cifre koje smo nekada mogli samo sanjati.

Hoces da kazes da nam svaki vid nereda odgovara? :D

I jeste tako. Inflacija polako ali sigurno vuce dolar na dole, ove godine su nastampali nenormalne kolicine novca, cudi me da nije i jace pao. Ove godine su se sve kockice slozile za kripto.

Tapatalk from Poco loco

Čitam temu povremeno, ali ne kontam čemu radost zbog pada vrednosti dolara, očekuješ da (ako ikad prodaš kripto) dobiješ neku drugu valutu osim USD?

Pazi samo da ne prođeš kao Dr Evil sa 1 million dollars...
https://www.youtube.com/watch?v=cKKHSAE1gIs&ab_channel=PierrePavia

Šta se dešava sa ovim DASH-om? Zamro skroz. Može li on bar u pola, kao 2017-te? Kakve su vam prognoze za njega?

Pa bas ih je sjebala ova zabrana na Bittrex. Zekonja, dash i monero. Ja sam juce kupio malo monera. Delovalo mi je da ce da ide gore. Za dash sam, i pored lepih reci o njemu ovde, odlucio da mi ne ispunjava ocekivanja. Monero ima bas ogroman fan base i cak iako mozda nije najbolji projekat, mislim da ce da raste cena.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Čitam temu povremeno, ali ne kontam čemu radost zbog pada vrednosti dolara, očekuješ da (ako ikad prodaš kripto) dobiješ neku drugu valutu osim USD?

Pazi samo da ne prođeš kao Dr Evil sa 1 million dollars...
https://www.youtube.com/watch?v=cKKHSAE1gIs&ab_channel=PierrePavia

Pa neće dolar da padne tek tako 10x a BTC hoće da skoči toliko puta i mnogo više. Poenta je da ukoliko se stvore ekonomske prilike da može više love da se ubaci u BTC to je pozitivna stvar za isti. A obično je to išlo sa padom dolara. A dolar će sada definitivno da pada kad u SAD krene socijalno školstvo, zdravstvo, Green New Deal spasavanje planete itd i tada ćemo tek da vidimo kako će štamparija da radi na max, ovo do sada nije bilo ništa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Probio BTC i 38K, ovo bas prebrzo ide, ovim tempom ce dostici i 500K do kraja godine, mada me je pomalo strah scenaria o kojem je detector govorio..

Pa bas ih je sjebala ova zabrana na Bittrex. Zekonja, dash i monero. Ja sam juce kupio malo monera. Delovalo mi je da ce da ide gore. Za dash sam, i pored lepih reci o njemu ovde, odlucio da mi ne ispunjava ocekivanja. Monero ima bas ogroman fan base i cak iako mozda nije najbolji projekat, mislim da ce da raste cena.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

da nisu dobri , ne bi ih napadali . u tome je i poenta. cena im se 4ak dobro drzi.
kako god za njih se ne sekiram , svaki visak , ako ga bude ove godine , slivam u drk

A ripple se duplirao za 24h [emoji23]
Jao koja je ovo sprdnja sa crypto svetom i svima koji misle da nešto znaju[emoji38]
Šta da radim sa Monerom i XRPom na Bittrexu? Jel moram skroz da povučem sa menjačnice?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

woooh 1000evra/ETH, debelo se mislim da izadjem sad s ulozenim i ostalo nek stoji do mile volje pa sta bog da. Neverovatno, ovako brzo da se desi nisam mogao da predpostavim, mislio sam negde mart-april da predje 1000 lol

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno