Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma nikakve to nema veze dolar pao skocio, demonstracije politika bla bla, prica da crypto prati stock market pa toga smo se ovde nacitali na forumu danima, nista od toga nema jedina je istina da je doslo vrijeme "prosao downtrend, dosao uptrend" u kripto i bilo sta da se desava balon se duva kao i 2017g da li ce puci prije decembra to cemo viditi, nadamo se da ce izdrzati i otici na cifre koje smo nekada mogli samo sanjati.

Imaju oni veze i te kako, video si kako se prošle zime skršio kripto zajedno sa berzom. Kad je likvidnost novca velika, investitori imaju apetit za rizikom, tako da rizični asset-i, gde ti je i kripto, rastu. Dobili su i zajedničko ime, "everything rally". Zajedno će i još jednom pući, ko misli da će se kriptom spasti od sloma, taj nema mozga. Zato ja planiram da na vreme zbrišem u zlato, što i tebi preporučujem.

Ja generalno mislim da nema mozga onaj ko razmislja da ceo svoj portfolio stavi u jedan asset , ali valjda zato i trebamo da slavimo razlicitosti.

Ako misliš na mene, moj portfolio ima okruglo 35 novčića, neki jako uspešni, nekih (za sada) nema ni na mapi, ali čekamo [emoji1787]

Najvećim delom sam u ETH, XLM, NRG, BTC, ovo ostalo boranija manje više [emoji56]

Odakle ovoliko para u xrp? [emoji2]
Do skoro LTC mogao da ga prestigne na MC

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

@KurtK bar mi ovde (tj. naši roditelji) imamo iskustva kako to biva kad štamparija radi na max. Bilo je podigneš platu, i dok se strčiš do najbližeg dilera promeniš tih brdo novčanica sa brdom nula za dve dojč marke... Nebitno, ne vidim neki razlog za radost tim pre što svi vi očekujete da u nekom mimentu konvertujete kripto za novac, i da taj novac vredi nešto...

Kako znate da FED i dalje štampa dolare? Gde to uopšte može da se vidi, prati?

Sent from my iPhone using Tapatalk

woooh 1000evra/ETH, debelo se mislim da izadjem sad s ulozenim i ostalo nek stoji do mile volje pa sta bog da. Neverovatno, ovako brzo da se desi nisam mogao da predpostavim, mislio sam negde mart-april da predje 1000 lol
Drzi se plana [emoji106]

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

CEX ubacio leverage X2 na XRP. Definitivno mi nista nije jasno oko XRP

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ko zna, kapiram da je Jeb McCaleb uvalio neke pare obzirom da je prosle godine istovario 400M dolara. Nema bas nikakvog smisla da XRP skace ali jasno je svima kakav je to "novcic".

BTC napada 40K, to je samo pitanje trenutka.
LTC odnos opet pada, ako nastavi jos par dana btc da skace i odnos da pada, opet ce opaliti naglo, mora debelo preko 200.
Ocekujem uskoro neku najavu...

Tapatalk from Poco loco

Imam nesto sitno BTC koje ne mogu da iskesiram zbog minimalne kolicine BTC koja moze da menjacnica primi. Razmisljam da konvertujem iz BTC u neki drugi ali ne znam u koji. Ja uvek sve gledam ako BTC raste, rasce sve, a ako BTC padne, pasce sve. Savet, predlog bi dobro dosao. Hvala

koja je menjacnica u pitanju ? cisto pitam da znam sta da predlozim konkretno. predpostavljam da bi povlacio u svoj novcanik...

edit mislio sam da ti predlizom DOGE , ali vidim da je pre neki dan skocio sa 17 sat 40 ... sada je trenutno 25 .. mozda ce se vracati lagano premo 17

drugo sto mi pada je XMY vrednost trenutno 5 sat ne verujem da ce pasti moze samo gore
trece DGB drzi solidno vrednost u odnosu na $ , a moze da iznenati i da ode x20 bez problema

blockchain novcanici na sva tri lepo rade , brzi su.

Poslednja izmena:
Najsigurnije LTC ili ETH, nema sta. LTC ima vise prostora da popravi odnos, mozda u njega.

Odakle ovoliko para u xrp? [emoji2]
Do skoro LTC mogao da ga prestigne na MC

Rekoh li ja da to smeće ne može nikako da propadne? Nemoj da misliš da to neko veštački pumpa, ovo je zapravo sve pravi novac ulagača. Delom je razlog sunk cost fallacy, ali još više je što je prvi rast XRP bio čudo neviđeno. To je bio prvi kripto koji je pokušao da nečem stvarno i služi, pump je bio neverovatan, ljudi su sa nekim sitnim ulazom za mesec dana postajali milioneri, nikad to ni jedan drugi projekat nije uspeo da ponovi. Kad prisustvuješ takvom čudu, postaneš vernik. Oni se nadaju da se čudo ponovi.

Uostalom i BTC je tu gde jeste zahvaljujući vernicima. Jedan od najgorih projekata danas, a sa ubedljivo najvećom cenom. :type:

posto je vrednost koji se povlaci X , takav je i predlog bio sa moje strane

nisam predlozio eth, ltc upravo jer je napomenuo da ima BTc sa velikim brojem nula iza tacke i da nemoze da povuce. mozda ce imati problem sa eth takodje , ltc mozda.. ..svaka menjacnica ima neki svoj povoljan fi napr sa poloniex je najjeftinije povlaciti u ltc , bittrex dgb , southxchange dash .. itd ...

Naravno da se tek zagrejavamo :)
To je jedan od stotinu grafikona koji pokazuju istu stvar, ono sto svi vec vidimo. Jedina dva iznenadjenja u celoj prici su to sto ide mnogo bolje nego sto se bilo ko nadao i sto je Morbius okrenuo pricu :d

Tapatalk from Poco loco

Saj, gde vidiš btc ove godine?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Puce 40k :smoke:

A rece Kurajber napada do ponedeljka :d
E moj Kurajberu :d

Sad kad bi LTC i ETH popravili odnos bilo bi dobro, al ko zna dal ce ikad.............imam osecaj BTC moze do 60k a ETH ce jedva prebaciti 2k a LTC 300 u tom slucaju

Poslednja izmena:
Poz, sta uzeti za 1000e ? Izmedju BTC I ETH
btc vec 40k a moze da odleti do 50 i vise..

Saj, gde vidiš btc ove godine?

Mislis u smislu dokle moze da ide?
Pre par meseci sam rekao 100K sigurno pa se pola smejalo. Sada vec vidimo da ce 100K biti smesna cifra. Iskreno, ne znam, stvarno je tesko proceniti u ovom ludilu. Mislili su da je 2020-ta bila luda godina a sestog dana u 2021-oj indijanci upali u Americki kongres, sedmog dana BTC probio 40K. O cemu dalje da pricamo? :d
Godina je dugacka, ko zna dokle moze da ode. Mozda se primiri na 150K, mozda jurisa na 300K, sada su svake prognoze nezahvalne. Dok su svi govorili da su moje prognoze previse optimisticne ja sam govorio da su konzervativne, na kraju ce ispasti da smo svi podbacili debelo. Sto je sasvim ok, to je dobra stvar.

@Daki BTC je sigurica, ja bih pre isao na ETH ili LTC. Sada cak i pre na LTC jer se ocekuje najava mimblewimble implementacije, opalice LTC zestoko. Kad opali i imas odlican odnos mozes preci i u nesto drugo. Mislim da je to sweet spot za LTC.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno