ma nikakve to nema veze dolar pao skocio, demonstracije politika bla bla, prica da crypto prati stock market pa toga smo se ovde nacitali na forumu danima, nista od toga nema jedina je istina da je doslo vrijeme "prosao downtrend, dosao uptrend" u kripto i bilo sta da se desava balon se duva kao i 2017g da li ce puci prije decembra to cemo viditi, nadamo se da ce izdrzati i otici na cifre koje smo nekada mogli samo sanjati.
woooh 1000evra/ETH, debelo se mislim da izadjem sad s ulozenim i ostalo nek stoji do mile volje pa sta bog da
1% ljudi ako se upeca, to je 500 ljudi.https://www.youtube.com/watch?v=drjfVGB8Cgk
Auu 50k coveka gledaju prevaru,ubacen neki stari strim i traze eth i btc..
Jao koja je ovo sprdnja sa crypto svetom i svima koji misle da nešto znaju[emoji38]
Drzi se plana [emoji106]woooh 1000evra/ETH, debelo se mislim da izadjem sad s ulozenim i ostalo nek stoji do mile volje pa sta bog da. Neverovatno, ovako brzo da se desi nisam mogao da predpostavim, mislio sam negde mart-april da predje 1000 lol
Kako znate da FED i dalje štampa dolare? Gde to uopšte može da se vidi, prati?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odakle ovoliko para u xrp? [emoji2]
Do skoro LTC mogao da ga prestigne na MC
Puce 40k :smoke:
Saj, gde vidiš btc ove godine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari