Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja opet posao do banke, isto ko u martu mi rekli 4-5 radnih dana da razroce novac. Tada sam zbog toga odustao od kupovine (znam *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* sam ispao najgori[emoji1]), a sad necu.
Zato sad navijam za korekciju, vise ltc cu kupiti na 80-100e nego na 130, a i mentalno je zdravije da si bar 5-10% u plusu do sledece rakete.

Sent from my phone

mislim da ces ltc mozda nesto kupiti na 130 , ali na 80-100, ove godine nece biti , a mozda vise nece nikad biti :)

Ja sam koliko sam neuk jos i dobro prosao. Izasao sam iz LTC i presao u ETH dok je bio 800 i nesto malo. Pa sam prodao pola 1 eth na 1180 nesto i postavio order na 980 da kupim...igram se dok se ne opecem :)

Sad imam LINK koji ne diram, DOT koji je stakovan, nesto malo ADA i ETH. Svakako najlakse bi bilo da sad hodlujem i sve vreme pricam ihaaaj samo cekaj, ali meni je suludo ne uzeti u medjuvremenu neki profit ako moze. Generalno sad pokusavam da razumem kad je dobro prebaciti altove u BTC koji je to odnos itd.

Imam i konkretno pitanje, prica se o stop loss i jasno mi je kako to ide u teoriji, ali u praksi: meni je deo novca u novcaniku a deo kojim da nazovemo to trgujem na CEX-u. Nije mi jasno kako bih tamo uradio stop loss, verovatno lupam?

Nema ta mogućnost na CEX-u na žalost, a na svim drugim ima.

mislim da ces ltc mozda nesto kupiti na 130 , ali na 80-100, ove godine nece biti , a mozda vise nece nikad :)

I ja se nadam da nece ispod 130-150.....i to je premalo. Trebao bi sad vec biti 300-500$
Inace jedna poruka novajlijama: nemojte toliko paniciti kad budu padovi

Poslednja izmena:
Je l' cijena Monera naglo pala zbog Bittrexove odluke da ga prestane podržavati ili sam nešto drugo propustio?

i oni koj su pre 3 godine kupovali btc za 20 000$ oni su sada u + nekih 60 i kusur %

ko kaze da se ne isplati kada se kupuje u piku :)

Oni ce sada svi prodavati :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja opet posao do banke, isto ko u martu mi rekli 4-5 radnih dana da razroce novac. Tada sam zbog toga odustao od kupovine (znam *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* sam ispao najgori[emoji1]), a sad necu.
Zato sad navijam za korekciju, vise ltc cu kupiti na 80-100e nego na 130, a i mentalno je zdravije da si bar 5-10% u plusu do sledece rakete.

Sent from my phone
Iskreno, ne znam ni kada ces 130 docekati opet a na 80. Dal ste realni da ocekujete toliki pad? :D
Cekali ste toliko da krene gore i niste tada kupovali a sada se alavite idejom da kupite vise kada se cena prepolovi ni vise ni manje :d
Bez ljutnje ali ovo je krajnje nerealno. Mislim da ce pre 200 nego 130.

Tapatalk from Poco loco

'de si bre nestao Sajberu.
Ja reko krenula devojka da te lema kad je krenuo jutros ovaj pad :d

Aaa ja pricam o eurima, danas je oko 130 eura bio, pa reko taman dok meni kesh legne bi bilo super neki dip da se desi.

Ali iskreno toliko sam se puta opekao u 2018oj(sa malim sumama) kad kupim nesto sto je skocilo 50-100% a ono odma nakon toga ode u bunar, da me u podsvijesti blokira

Sent from my phone

Oni ce sada svi prodavati :)

Mislim da gresis, mislim da ti koji su tada i po toj ceni kupovali... prodali su ga davno, za dzak krompira i jos ne mogu da veruju sta ih je snaslo. Naravno, na nekome se uvek zalomi i uvek isto pitanje "a sto na meni"? [emoji102]
Taj ko je kupovao na 15,18,19k $ ocigledno pojma nije imao niti se informisao, kao ni kada je poceo bolan i spori pad. Bilo je "daj sta das bar neato da izvucem". Tesko da bi neko ko je spreman 3-4 god na stek davao i kupovao po toj ceni a znalo se nedeljama unazad da ce puci uskoro. Bar se tako i ovde pisalo na forumu, samo se ne mogu setiti ko je pisao...
Secam se kao sad da se pominjao damp pred NG, Bozic... i tako i bi, samo sto je to bio pocetak pada a mnogi su jos ziveli u ubedjenju da je trenutni damp zbog praznika.Svakako Altovi se rastrcali, izvuklo se jos malo para i parica a mnogi ukljucujuci i mene ostali u soku. Kazem, zakasnele informacije. Inace imao sam da biram, dobro se secam u avgustu, septembru... 2 BTC ili rig :) i naravno, kao i da je bio pun dzak p.... a ja bi ćapio za budzu, tako je i tad bilo [emoji1] (jer smo tako u mogućnosti [emoji28])
Al' dobro, sta da se radi, teraj dalje [emoji16][emoji6]

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
'de si bre nestao Sajberu.
Ja reko krenula devojka da te lema kad je krenuo jutros ovaj pad :d
Sto da me lema? Ne tangira se ona na padove, zna da je u debelom plusu i svesna je se sve odvija po planu. Ona se bas bas ne razume ali vidi da se desava sve sto sam joj rekao.
Aaa ja pricam o eurima, danas je oko 130 eura bio, pa reko taman dok meni kesh legne bi bilo super neki dip da se desi.

Ali iskreno toliko sam se puta opekao u 2018oj(sa malim sumama) kad kupim nesto sto je skocilo 50-100% a ono odma nakon toga ode u bunar, da me u podsvijesti blokira

Sent from my phone
Aha, pricas u eurima... Sad je malo jasnije :)
Svejedno, ne verujem da ces docekati toliki pad. Ovo danas je bila vise nego povoljna korekcija, preko 10%. I to je to po svemu sudeci.

Tapatalk from Poco loco

Nema ta mogućnost na CEX-u na žalost, a na svim drugim ima.

Ima i na cex-u. Mada bih toplo preporucio da se ne igra sa leverage-om uopste.

Margin trading is available on the standalone cryptocurrency trading platform,
CEX.IO Broker
Amplify your potential gains! Trade the most popular cryptocurrency pairs with
leverage from 2x up to 100x.

a zamisli sada sta ih tek s nadje :) mislim ako su onomad preziveli ovo tesko :)

Buljio sam u ekran danas ceo dan, pojede ovo mnogo vremena ovaj daily/weak trading :)
Stavio sam Sell order na 1050...

Imate li ideju/predlog u koje altove uloziti višak dolara? Većinom mi je sve u XRP i XLM.

Meni deluje da LTC treba da napravi skok i popravi odnose prema btc/eth, ali aj znaj.

Takodje mislim da bi Ltc trebao da krene u napad na 200+ uskoro.
Testirali smo 150 nekoliko puta uspeli da se odrzimo, nadam se da ce tako i ostati. Ako bude sve po planu nece nam trebati dugo da vidimo i 300+.
I obratiti paznju na Cardano, mislim da krece period lepih skokova sto se njega tice.

Poslednja izmena:
Ovom skoku nema kraja...
Inace, ovo je jako zdrav skok , bukvalno zasnovan na ponudi i potraznji. Potraznja je ogromna otkako su institucije uskocile, kupuje se daleeeeeeko vise nego sto se iskopa a slabo ko prodaje. Realno ko proda napravio je najvecu gresku u zivotu. 50K mozemo videti za 15-20 dana ako nastavi ovom brzinom. Malo je prebrzo za moj ukus ali nije nemoguce. Radije bih da se cena malo primiri pa da opale altovi.

Tapatalk from Poco loco

Eh taj optimizam...udjem ti ja na 22k, izadjem na 29k..uplašim se pada kad bi dodirnuo 30k. Nastavi se rast do 34 kao što znate. Propustim 5 soma evra za 3 dana.
Nestrpljivo (alavo) kupim ponovo na 33k..ispadnem glup..bar na kratke staze. Video sam 50k i požurio da se vratim u igru..

Poslednja izmena:
Izasao na 1040 dolara ETH, nije velika suma kojom baratam, malo ispod 2 komada.
Al usao sam na 850 (znam debelo sam zakasnio, bilo je dosta prilika 600-650-700).

Zaradio oko 350 dolara za dva dana :), sad sam na malo ispod 2k dolara.

Moze se reci da sam uhvatio danasnji vrh.
Rano jutros je bio na 1140 dolara, al to sam prespavao :d

Sad ga hvatam ispod 900 dolara opet...

Poslednja izmena:
Da li ima neko upućeniji da objasni situaciju u vezi XRP-a ?
Šta je konkretno urađeno od strane komisije u USA ?
Kakva tužba i koje mogu biti posledice ?
Koliku moć ima komisija ili sud koji odlučuje ?
Da li XRP može da se izvuče sa nekom kaznom ili šta već ?
Ako su banke ušle sa velikim kapitalom u XRP, ne bi trebalo da dozvole da se delistira ?
Da li se XRP može izmestiti van USA i tako rešiti problem ?

Molim samo da se ne ide sa odgovorima kako je XRP prevara i smeće i da se neko raduje tuđoj nevolji.
Danas nama sutra može i vama da se desi, jer mogućnosti ima bezbroj.

Izvinjavam se unapred na mnogo nalupanih pitanja, ali shvatate šta je suština,
pa bih molio upućene (ako ih ima) da pojasne situaciju.

Možete obrazložiti i za još nekoliko sveže nepoželjnih koina. Hvala.

Eh taj optimizam...udjem ti ja na 22k, izadjem na 29k..uplašim se pada kad bi dodirnuo 30k. Nastavi se rast do 34 kao što znate. Propustim 5 soma evra za 3 dana.
Nestrpljivo (alavo) kupim ponovo na 33k..ispadnem glup..bar na kratke staze. Video sam 50k i požurio da se vratim u igru..

ne može to nikad da se zna svako ima neko svoje predviđanje a whaleovi se igraju, generalno ove godine ima potencijal da skoči prilično ali ipak mislim da će veliki igrači da pokušaju da ga spuste koliko god budu mogli da bi ga više kupili i tako dočekali veliki skok...ne bi me iznenadilo da ga srokaju na 5-10k pa da onda ode na preko 50 do kraja god

Da li ima neko upućeniji da objasni situaciju u vezi XRP-a ?
Šta je konkretno urađeno od strane komisije u USA ?
Kakva tužba i koje mogu biti posledice ?
Koliku moć ima komisija ili sud koji odlučuje ?
Da li XRP može da se izvuče sa nekom kaznom ili šta već ?
Ako su banke ušle sa velikim kapitalom u XRP, ne bi trebalo da dozvole da se delistira ?
Da li se XRP može izmestiti van USA i tako rešiti problem ?

Molim samo da se ne ide sa odgovorima kako je XRP prevara i smeće i da se neko raduje tuđoj nevolji.
Danas nama sutra može i vama da se desi, jer mogućnosti ima bezbroj.

Izvinjavam se unapred na mnogo nalupanih pitanja, ali shvatate šta je suština,
pa bih molio upućene (ako ih ima) da pojasne situaciju.

Možete obrazložiti i za još nekoliko sveže nepoželjnih koina. Hvala.
Ukratko

https://crobitcoin.com/sec-tuzi-ripple-i-njegove-vlasnike/

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nisam baš expert, ali vidim da su mutne radnje oko XRP. Odlazeći direktor SEC dan pred odlazak podnosi tužbu protiv nekoliko ljudi u Ripple jer su prodali oko 1.3 milijardi XRP ko zna kad i tvrdi da je XRP "security", molim nekog da ubaci objašnjenje, a prethodnih godina se nije izjašnjavao kada su ga pitali da li je security. Vidim da je danas nekoliko Amera tražilo od suda neku kao zaštitu investicije jer smatraju da je tužba napad na investitore u XRP i da su izgubili milijarde zbog te tužbe, kao i mogućnost trgovanja na mnogim berzama. Argumentacija je i da je security mogao biti u početku svog postojanja, a sada nikako to ne može biti. Videćemo šta će Bajdenova administracija uraditi sa ovim.

Mislim da je ovo uvod u digitalni kripto dolar. MMT, universal basic income i ostalo sto trube Mike Maloney, Peter Schiff, George Gamman i drugi liberalni ekonomisti vec odavno.

Pa dobro Ameri rade na tome vec neko vreme zajedno sa Rusima, Kinezima... Cak su i Svedjani najavili svoj kripto do kraja svedece godine. To je neminovno da se desi.

Vest je odjeknula kao bomba, krece sve gore.

Tapatalk from Poco loco

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno