Sad znamo na čemu je Sazu duplirao 1000e
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Eto korekcije i prilike da dokupite.
Ovo ce verovatno biti taj Bozicni pad. Sto se mene tice, poslednja prilika za ulaz.
I ja mislim da nema tog dampa koji ce naterati LTC ispod 100$ opet.
Ja devojku kad sam nagovarao da uleti na 50$ bilo je 2 i rekao sam joj "sad il' nikad" i nisam je pustio dok nije pristala. Kupiti na vreme i ne razmisljati, to je poenta. Pitao sam je bas juce jel joj zao sto nije ulozila vise? Kaze, ne bi mogla da spava da je dala sve pare sto ima i prezadovoljna je kako cena napreduje. Za malo manje od dva meseca je duplirala investiciju. Vec je na 2.2x.
Ne mora. Niko nije ni rekao da mora. Ovo je sve trebalo prosle godine da krene pa je korona unazadila sve za godinu dana. U svakom slucaju nebitno je jel 3 ili 5 ili 10 godina. Niko ne gleda na kalendar nego signale, trend, akumulaciju...Po vama mora svake 4 godine da se preslika scenario, e pa ne bih rekao
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Bukvalno to, par puta dobro prodjes, posle platis za sve [emoji14]
ETH se stvarno vuce kao prebijen ali opusteno, opalice. Za sada se ponasa kao da nema nikakvog razloga da skace. LTC i dalje nabolje izgleda od svih altova.
Tapatalk from Poco loco
Sad mozemo reci za ETH da je mrtav konj
Od prvog decembra, kad sam vecinom presao u njega do sad je uspeo da izgubi na vrednosti ...:crash: :wall:
Izgleda cemo da cekati do sredine Januara ili Februara ili Marta, a sa druge strane moze da opali i do kraja nedelje nikad se ne zna ,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari