Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elon se *****ava, pogledaj njegov sledeći tvit. Sa druge strane, njegov pomen bilo čega će neminovno lansirati cenu tog bilo čega. Hint: doge coin

Elon je danas napisao i da je BTC bullshit kao fiat, čime je hteo da kaže suprotno.

Koja je priča oko ovog Graph coin-a? Pojavio se pre neki dan...

Ima mnogo velikih zverki iza sebe, može da se vidi na sajtu. Sinoć gostovao CEO Grapha na CNN. Enough said :)

Sad znamo na čemu je Sazu duplirao 1000e

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Sad znamo na čemu je Sazu duplirao 1000e

Upravo to, pojava coinova na Coinbase , Binance i (sutra) Kraken moze znaciti samo jedna stvar...ocigledno zar ne. Par puta se desavalo ove godine gde sam to uradio i ni jednom nisam jos bio u minusu, bukvanlo zagarantovana dobit na 2x i vise u roku od dan-dva. Iako sebe ne vidim kao nekog trejdera uvijek ulazim u to i nikad ne gubim, 100% pobeda do sada.

Koji masakr bi bio kad bi pao ispod 20k mislim na altove [emoji17]

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Svi altovi zavise od BTC, ali ne u istoj razmeri, neki, u nekom periodu (obično odmah kad izađu) ne zavise uopšte. Tražite novčiće koji imaju upotrebnu vrednost, dobar tim, marketing, transparentnost, istoriju u kriptu, itd. Lovite kad izlaze na velike berze, kad se implementiraju bitne funkcionalnosti u ekosistemu. Ako dobro istražite, uđete kad treba - nećete zavisiti od BTC vrednosti.

Primer, ovo što je uradio kolega Sazu. Izlazi bitan novčić, GRT, velika sredstva iza njega, medijska pokrivenost, odmah sa pojavljivanjem listaju ga velike menjačnice - i više nego vredno rizika.
Drugi primer, SwissBorg implementira yield staking (između ostalog) u aplikaciji, evo njihov token CHSB oduvao sve ostalo po nedeljnom rastu.

Tema nije ovako prosta, mora da se zna šta se radi, ali zato je tu internet, pa izvolite :)

Nadam se da sam pomogao, naravno, ovo su samo moji lični saveti. S obzirom da je donekle off, ako moderatori nađu za shodno, neka prebace u drugu temu post.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: MPM
Eto korekcije i prilike da dokupite.
Ovo ce verovatno biti taj Bozicni pad. Sto se mene tice, poslednja prilika za ulaz.

Ceo put do 24k je isao ovako, nadamo se da ce ovako bar do 30,40k [emoji16]

ide cena gore al tek sledece godine trenutna cena mu je preko 18k evra znaci ako kupite sada sledece godine ce to biti 118k evra :)

Goldi, lepo ti plivas u ovome za sada :)
Cuvaj se 'leba ti, nemoj da te nasankaju.

Tapatalk from Poco loco

vjerovatno cu prevuci BTC na trezor i to je to, ne valja se igrati 3-4x prodje dobro i onda kad jednom udari kontra tu kraj bude, dosta je malo je uvecan stek i sad cemo cekati neke vece cifre tipa 50k

Zao mi je ETH-a ovo je bas los period nadam se da ce se malo oporaviti.

Bukvalno to, par puta dobro prodjes, posle platis za sve [emoji14]
ETH se stvarno vuce kao prebijen ali opusteno, opalice. Za sada se ponasa kao da nema nikakvog razloga da skace. LTC i dalje nabolje izgleda od svih altova.

Tapatalk from Poco loco

Evo ja juče razmišljam da izadjem na 123 iz LTC jer je skočio bez ikakvog razloga dok su drugi mirovali, naravno opečen od prošlog puta ne uradim to i ovo se desi. Povratio bih dobar deo izgubljenih novčića tako da ne treba biti mnogo pametan da bi predvideo šta dolazi nakon 50% rasta za 4 dana

I ja mislim da nema tog dampa koji ce naterati LTC ispod 100$ opet.

Stao danas na 101, tako da si za dlaku izbegao blam bukvalno dan nakon što si ovo izjavio. :D

Ja devojku kad sam nagovarao da uleti na 50$ bilo je 2 i rekao sam joj "sad il' nikad" i nisam je pustio dok nije pristala. Kupiti na vreme i ne razmisljati, to je poenta. Pitao sam je bas juce jel joj zao sto nije ulozila vise? Kaze, ne bi mogla da spava da je dala sve pare sto ima i prezadovoljna je kako cena napreduje. Za malo manje od dva meseca je duplirala investiciju. Vec je na 2.2x.

Dobronamerni savet - kada devojka bude želela da izađe, nemoj da joj kažeš da ako ostane još za dva-tri meseca će u penziju. :D

Svi bi voleli da se obistini to sto je Saj rekao al je trenutno malko nerealno 2200$, ovi veliki igraci trenutno guraju samo btc, izgleda da se skroz promenio trend, ostali coini ih ne zanimaju toliko, debelo sve zaostaje u prasini svi odnosi prema btc-u su smesno, eth na primer 0.0266 ostale da i ne nabrajam

To nikada nije ni bio plan. Ona juri 4x skok ali najverovatnije ce ostati malo duze. Videcemo do proleca kako bude islo pa cemo izvuci njeno. Njoj je dosta.
Krenula je stanove da gleda po oglasima, dobijam instant migrenu :d

@lowlight Gresis. Altovi uvek idu kad se BTC malo smiri. Za to vreme LTC uopste ne miruje vec raste. Skocice sve, ne brini nista.

Poslednja izmena:
joj kako ljudi ne znaju kako se ponasa LTC i bice opet plakanja samo tako, a sve zahvaljujuci prorocima i strucnjacima sa analizama za juce, LTC ce bez problema doci na svoju cenu, njegova mreza je JEFTINA, UVEK radi, transakcije se izvrse u trenutku i sve to jos uvek bez MAST projekata

Po vama mora svake 4 godine da se preslika scenario, e pa ne bih rekao

Bukvalno.

BTC je digitalno zlato.
Reci za LTC da je digitalno srebro je pomalo i nepravda. Dok BTC stvarno moze da sluzi za stekanje vrednosti i neke ogromne transakcije LTC moze da podnese daleeeko veci broj sitnih transakcija po jako maloj proviziji. Upotrebna vrednost mu moze biti daleeeeko veca. LTC je broj 2 na kriptomatima, primace se kod 28 miliona trgovaca koji primaju paypal... Prica je vise nego odlicna, potencijal je nevidjen do sada.
Kad neko kaze da je Litecoin skocio bez razloga nasmejem se. Sta da objasnjavam vise kad se sve zna.

Tapatalk from Poco loco

Na kojem digitalnom novčaniku ga treba, može čuvati?
Šteta što Xapo ne radi

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Po vama mora svake 4 godine da se preslika scenario, e pa ne bih rekao

Ne mora. Niko nije ni rekao da mora. Ovo je sve trebalo prosle godine da krene pa je korona unazadila sve za godinu dana. U svakom slucaju nebitno je jel 3 ili 5 ili 10 godina. Niko ne gleda na kalendar nego signale, trend, akumulaciju...

Kad smo kod akumulacije, Grayscale je presao 1M Litecoina koje je kupio, nece stati sigurnu, kupovace kao manijaci. Opet je cena LTC share-a skoro 400$. Jedino je on trocifren.
I dalje ne kapiram kako i zasto neko placa toliku premijum cenu za LTC.

Tapatalk from Poco loco

.
8399a9fbdf6872df9491b1668d12d267.gif

Bukvalno to, par puta dobro prodjes, posle platis za sve [emoji14]
ETH se stvarno vuce kao prebijen ali opusteno, opalice. Za sada se ponasa kao da nema nikakvog razloga da skace. LTC i dalje nabolje izgleda od svih altova.

Tapatalk from Poco loco

Sad mozemo reci za ETH da je mrtav konj :D

Od prvog decembra, kad sam vecinom presao u njega do sad je uspeo da izgubi na vrednosti ... :mad: :crash: :wall:

Izgleda cemo da cekati do sredine Januara ili Februara ili Marta, a sa druge strane moze da opali i do kraja nedelje nikad se ne zna ,)

Sad mozemo reci za ETH da je mrtav konj :D

Od prvog decembra, kad sam vecinom presao u njega do sad je uspeo da izgubi na vrednosti ... :mad: :crash: :wall:

Izgleda cemo da cekati do sredine Januara ili Februara ili Marta, a sa druge strane moze da opali i do kraja nedelje nikad se ne zna ,)

I BTC kad je bio mrtav konj na 3-4k levelima je bio dobar buy. :D Samo sansa za dokupiti jos kroz odnos ETH/BTC.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno