Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@la
Lepo rekoh ako ne ode brzo dole, onda očekujem povećana ulaganja i u tim slučajevima je svašta moguće, tjs da krene na gore. Čitaj pažljivo jer je čak i @goldiju jasno da jačina kursa zavisi od ovaca koje sisaju . S ovim ostalim se uglavnom slažem.

*mjau**mjau**mjau* sad svi znaju crtat slike sto nije neko sinoc rekao kad je bilo 4100-4200$ take profit :d

Rekao bogami Alessio unapred u onom linku sto je postavio outlaw, vrlo decidno i potkrepljeno da nije krenuo uptrend, zašto nije i o čemu se radi, uglavnom na liniji onoga sto govori i LA...

Da sad sam upratio taj post sto je @outlaw postavio od ovi borkovi postova nista upratit cim vidim da nesto napise preskacem cijelu stranu :d Uglavnom to je onda to kraj mini bull-a kretanje prema 3k. Vidicemo hoce li sad pogodit, ima logike ovo sto je on u tom videu objasnio.

Da sad sam upratio taj post sto je @outlaw postavio od ovi borkovi postova nista upratit cim vidim da nesto napise preskacem cijelu stranu :d Uglavnom to je onda to kraj mini bull-a kretanje prema 3k. Vidicemo hoce li sad pogodit, ima logike ovo sto je on u tom videu objasnio.

ne znam..meni bude i zabavno pricatiti.."ako ne padne skocice"..."ako ne padne mnogo skocice" i sl :-devil-: ako kanis pobediti, ne smes izgubiti...

malo se gusi tema- to je istina, ali se covek mora navici jer ce ocito biti jos dosta tih, hm... kvalititetnih komentara:D

Ne moze samo da raste tako je na svakom trzistu,mora malo korekcije biti,stepenicama ka gore ili stepenicama ka dole

Imaćemo još jedan skok do kraja nedelje. A posle će se mnogo šta biti poznato.

A moramo da čekamo skok da bi mnogo toga bilo poznato... zašto? Zavisi koliko će da skoči ili kad će da skoči?
Ako skoči u četvrtak, onda idemo do 6k, ali ako skoči u petak, samo do 4800?
Međutim, ako skoči u subotu onda zavisi u koliko će sati biti skok jer se kod nekoga nedelja završava u nedelju, a kod nekoga u subotu, pa zavisi u kojoj je vremenskoj zoni, te onda tačno vreme i veličina skoka mnogo zavise od sata i minuta dešavanja koja predviđaš gledajući u utrobu pileta koje se hrani isključivo organskom hranom. Ako se nije hranilo organskom, onda pretpostavljam greška oko vremena skoka može da varira i po nekoliko sati.
Neću da te pod.ebavam kao ostali (iako upravo jesam), ali daj neku analizu ili bar čime se vodiš kad tako nešto kažeš inače će te i dalje ljudi posmatrati kao dvorsku ludu.
Najdobronamernije ti kažem. Ako ćeš da pišeš postove kao ovaj iznad, onda bolje nemoj ništa da pišeš.

@dr1pac
covek je vec rekao da radi analize na osnovu psiholoskih procena kitova, plasiranja vesti i informacijama koje su mnogima nedostupne, a ne na amaterskim analizama i crtanjem linija.

ja bas i ne bih bio siguran da cemo sici ispod 3k kako tvrde strucnjaci, jer ne mora biti tzv potvrde dna, ali , videcemo ko je u pravu

Kako zakljucujete da je ispod 3k potvrda dna? Na osnovu scenarija iz 2014?

pa sve ove teorije koje razni graficari iznose se i temelje samo na onome sta je bilo pre

Pa to znam i ja koji ne znam nista :D ali da, time se jedino "vodim". Znaci idemo jos dole

Nije samo da proslost govori da je dno nize ima tu jos drugi faktora, ali ako govorimo o proslosti da ta proslost i grafikoni su pokazali jos pocetkom 2018g da smo usli u downtrend i sa 20k evo gdje su nas doveli, naravno ako bi se drzali ti grafikona i proslosti onda je dno jos nize ne ispod 3k nego cak ispod 2k ako bi se precizirali to je u zoni izmedju 1500-2000$. Da li ce grafikoni tacno odrediti putanju i da li ce se uopste ta proslost obistiniti to je nesto sto niko ne zna.

Pored te proslosti koja je dosada ispostavilo se bila tacna i odredila put downtrenda imamo tu i drugi pokazatelja, meni recimo jedna je cinjenica bitna to je priliv svjezeg novca, i volume na pravim USD mjenjacnicama ja trenutno ne vidim tu nikakv pomak nista sto bi govorilo da se downtrend moze zaustaviti recimo na ovoj cifri i krenuti oporavak, takodjer na kretanje cijene ima jos faktora koji uticu ili ce uticati kao npr: long-short pozicije, fjucersi, pozitivne ili negativne vijesti vezane za Regulaciju Crypto valuta, rijesavanje krize Mt gox-a kao i cinjenica da je tek naredne godine polovljene nagrade BTC-a.

Kad se sve to sabere izanalizira moze se donjeti neki zakljucak. Zakljucak odredite sami da vam ne bi neko drugi bio kriv, ja mogu iznjeti svoj neki stav, ali za vecinu vjerovatno nije bitan.

Ali upravo i ti drugi faktori koji su sada prisutni i koji govore o downtrendu su bili prisutni i ranije kada je bio down tako da manje vise stanje je isto

Ali upravo i ti drugi faktori koji su sada prisutni i koji govore o downtrendu su bili prisutni i ranije kada je bio down tako da manje vise stanje je isto

Hoces da kazes da su ranije bili fucersi?

Da je moglo da se trguje 100x polugom?

Da je bilo 2000+ scam coina?

Da je bilo na stotine menjacnica sa fake volume na kojoj samo botovi prave isti?

Podseti nas molim te kad je to bilo? [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rekao sam ovo sto je goldi rekao pod "faktore", na njegove faktore sam se slozio.

Pored te proslosti koja je dosada ispostavilo se bila tacna i odredila put downtrenda imamo tu i drugi pokazatelja, meni recimo jedna je cinjenica bitna to je priliv svjezeg novca, i volume na pravim USD mjenjacnicama ja trenutno ne vidim tu nikakv pomak nista sto bi govorilo da se downtrend moze zaustaviti recimo na ovoj cifri i krenuti oporavak, takodjer na kretanje cijene ima jos faktora koji uticu ili ce uticati kao npr: long-short pozicije, fjucersi, pozitivne ili negativne vijesti vezane za Regulaciju Crypto valuta, rijesavanje krize Mt gox-a kao i cinjenica da je tek naredne godine polovljene nagrade BTC-a.

Kad se sve to sabere izanalizira moze se donjeti neki zakljucak. Zakljucak odredite sami da vam ne bi neko drugi bio kriv, ja mogu iznjeti svoj neki stav, ali za vecinu vjerovatno nije bitan.

te 3. za ostalo se ne razumem. mt gox ne mozemo uzeti u obzir jer sada nema novog mt goxa

Poslednja izmena:
Mt.gox je vazan zato što bi ove godine trebali da vrate veće količine bitkoina svojim vlasnicima i očekuje se da isti budu dumpovani brzinom svetlosti, što značajno utiče na MM-e i njihove planove.

Pod 1, zele što jeftinije da akumuliraju/preotmu te bitkoine
Pod 2, ne žele da ih ta prodaja saseče tokom sledećeg pumpa.

Tako da dok se ti bitkoini ne vrate, ne treba ocekivati kapitualaconi candle....

Poslednja izmena:
Mt gox je ogromna prijetnja za BTC a samim time i ostale altcoine, i na samu najavu da ce coini biti vraceni pokrenuce se panic dump - vjerujem dildo do dna monitora :d

Jel moguce da je BTC dominacija 52% samo?

ima li neko na forumu da je rudario konstantno od 2013 pa na ovamo?

Ja, samo jos i ranije od toga :)

Hoces li mi reci molim te sta se kopalo sa AMD (msm tada su samo i bile amd) kartama od tamo sredine 2014 (mislim da je tada bio DARK kad sam ja batalio) pa sve dok se nije preslo na ETH i kakva je isplativost bila? I okvirne datume ako moze :) hvala

I ja sam kopao od 2013, sad se nekih godina ne secam ali redosleda mislim da je iso ovako nekako:

BTC -> LTC -> DARK -> FTC, XMR, neki su kopali i LEON (koji su znali a cutali), Cointellect -> ETH, Electroneum, XMR na dalje svi znaju...

^ Otprilike.
Jedno vrijeme je Vtc bio u vrhu isplativosti, mada se tesko struja pokrivala.

To sa cutanjem mi nikada nece biti jasno. Apsolutno je nevazno sta se kopa na ovom smesnom trzistu.

Pa onda kada neko dodje i jos pise kako je bio pametan i uspesan. Ako si cutao kada je ta informacija nesto znacila, cuti i sada.

Poslednja izmena:
Fantasticno....1935 strana uglavnom mlacenja prazne slame....sto ovi znalci onda ne daju ovde javno ponudu 1:1.2 npr na neki rok....kada su tako sigurni....eto im 5-10BTC pa neka trguju....znaci kamata 20% na 30 dana...90 dana.....a oni neka se obogate....e nece moci....jer teoreticara je pun mjau maju....ali zato crtanja grafikona posle pada i analize koliko hoces....jadno....

rekoh ja pre par dana:

Dakle ono sto sam hteo reci je:ljudi koji znaju u kom smeru idu cene nisu milioneri vec su milijarderi. A ovde na forumu to od nas nije niko. Znaci ovde u temi ima 28700 beskorisnih poruka koje su sve na bazi rekla kazala, i jedna korisna (ova) koju treba da upamti svako ko zaradjuje od kripta

@Splinter @Bojan.zex i koliko je trajala majnerska susa u rangu ove okt 2018-mart 2019?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno