Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zlatane, opusti se, ako nisi na vreme prodao sad samo gledaji uzivaj u praznicima :)

prodao je na vreme, samo je pitanje da li je kupio :)

https://www.bitfinex.com/t/UST:USD

USDT sad vredi 1.0449 USA $ :) sta je sad ovo , svi izgleda zele USDT . znaci li to da ljudi masovno prodaju kripto novcice i prelaze u USDT jer misle da je cena novcica sad visoka i da ce nakon ovoga slediti pad pa da izadju sada iz ETH i BTC a uzmu USDT :)

Po meni opet neka igranka, teraju ljude da izađu iz BTC i uđu u Tether, Tether opet padne na 0.90$ i tako u krug :D

Naravno da je igranka. Ona stabilizacija nikom nije išla u korist, nešto je moralo da se desi lova mora da se okreće. Krenuli su sa obaranjem da istresu sitne ribe sad će opet gore, pa opet dole.

Samo su dve stvari ovde sigurne, rolerkoster i da kripto neće umreti.

prodao je na vreme, samo je pitanje da li je kupio :)

Bas tako znas jos dok si bio kod zeljka na slacku da sam sve rasprodao na onom double top-u 11500$ pa sam jos imao nekoliko dobri trgovina i taj prosjek nafurao na 13400$ za mene je to odlicna pozicija pisao sam i ovde tada jos januar-februar da je downtrend krenuo, neki su ljudi poslusali neki su se kasnije kajali znam da su pisali poruke ali generalno ne volim da ljudi vuku poteze na osnovu nekih mojih procjena uvijek sam govorio svako za sebe treba da pravi plan i da ima jake zivce jer ovo je toliko manipulativno da bez velikog iskustva i jakih zivaca nema sanse da ostvaris neki uspijeh (jedino sreca, a onda mozes i loto ganjat)

Prije mjesec dana pisao sam ovde jedan post kako ne ocekujem da ove godine cijena padne ispod 4k medjutim vidimo da je to islo cak i do 3100, ali ima ovo ali nije izgleda odrzivo u zoni ispod 4k relativno brzo se vracamo iz te zone ispod 4k sve u svemu kao vjerovatno i vecinu iznenadio me pad sa 6200 na 3100 bez ikakvog oporavka ocekivao sam pad ali ne bas takav.

Sad treba ispratiti koliko se moze oporaviti ja sam usao na vecoj cifri i ako bi ovaj oporavak dosao do 5k+ vrlo lako bi se rastao opet od svega i vratio u dolarsku poziciju,(iako se ne vrati na 5k opet je stek znantno uvecan) zaista ocekujem da ce 2019g biti teska pogotovo Q1 a ni ostatak godine sad iz ovog ugla gledanja nije sjajan ne treba zaboraviti ni Mt gox coine a ni period akumulacije nece krenuti na visokim ciframa, nema potrebe jer akumulacija se pravi na nizim ciframa a kao sto vidimo kad su ga ovako lako svukli sa 6 na 3k mogu opet to uraditi i ispod 3000$

Pa kad nema neke realne upotrebe BTC i ETH onda bar neka se koristi za spekulativno trgovanje ili u narodu poznato kao kockanje :)

Sad kako se ko snadje . Bar neka korist od kriptovaluta , zasto samo da postoje ruleti i sportske kladionice kad moze i trgovanje kriptovalutama .

Ili normalno ili banovi ili lock teme, birajte.
Svakako ste na ivici sa ovom temom, ovo ne pomaze...

TT over 6X

Niti se stabilizovao BTC niti se stalo sa klackalicama i krugovima. Tako da "I told you so". @znate ko ste.

Lepo su vam i La i goldi napisali kao se prate namere tržišta, tj. šta se prati za donošenje odluka.

Nadam se da je svima konačno jasno koja je upotreba kripta: Da se šišaju ovce.

Niti se stabilizovao BTC niti se stalo sa klackalicama i krugovima. Tako da "I told you so". @znate ko ste.

Lepo su vam i La i goldi napisali kao se prate namere tržišta, tj. šta se prati za donošenje odluka.

Nadam se da je svima konačno jasno koja je upotreba kripta: Da se šišaju ovce.

a sta si sad hteo novo da kazes ovom svojom izjavom i cemu uopste sad ovaj post? [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da bi se batalila prica o stabilnosti, korisnosti "novčića" i o tome da nije celo tržište pod aposolutnom kontrolom "kitova". Da se stvar nazovi onim što jeste i da se tako i gleda, a ne da se zamlaćuju "ovce" sa nekim bajkama.

Mogu da kazem da cu napisati najpametniji post u ovoj temi, ja kao covek koji godinama zivi iskljucivo od kriptovaluta i iskljucivo od toga zaradjujem za zivot. A zaradjujem daleko od proseka. Dakle ono sto sam hteo reci je: ljudi koji znaju u kom smeru idu cene nisu milioneri vec su milijarderi. A ovde na forumu to od nas nije niko. Znaci ovde u temi ima 28700 beskorisnih poruka koje su sve na bazi rekla kazala, i jedna korisna (ova) koju treba da upamti svako ko zaradjuje od kripta

Poslednja izmena:
Pa ako zaradjujes daleko od iznad* proseka (*nisi naglasio ispod ili iznad) onda objasni ljudima da i oni zaradjuju.
Ovako si samo lupio kao i ostali u 20+ k postova...

TT over 6X

Ako objasni ljudima da oni zaradjuju onda nece on zaradjivati, ako zaradjuje na njima

^ rece covek sve. Ali nije u tome poenta. Nemam dojave za cene nikakve zato sam
Napisao da za to prognoze u nasim
Okvirima ne postoje

Poslednja izmena:
Ma šta se ti javljas, jel piše "master.yodu", ili master Yodu" ? [emoji1]

F1

Orposteno ti ovaj put, zbog te tacke[emoji16]
Bolje napisite sta se u toj vasoj kugli moze videti za ETH, umesto sto prozivate ljude okolo [emoji13][emoji6]
Nakupilo se nekih ETH-ova i evrica, pa da znam ciniti u narednih mesec dana.
Prodati j platiti struju, ili hodl?

Ja čuvam do NG, možda prodam ranije ako ode na 130-135 ili u odnosu ako dobaci 0.032-0.033... Prst na obaraču...

F1

Slazem se, u odnosu ako predje 0.03 ( opet zavisi gde ste uzimali) ili $ preko 135$ ( opet zavisi da li je uzimano iz $ ili preko odnosa). Mislim da ce biti prilike za ponovni ulazak sledece godine posto smo nazalost videli kako lako grabi ispod 100$

Slažem se sa inginusom u reč [emoji41]

ja cu ga rasprodati par dana pred fork, jer kapiram da ce biti lep pump

Kad je fork? Slabo pratim sve u zadnje vreme... osim kad me prozivaju ovde [emoji12]

Potrošiti na kurve [emoji16]

Huawei Mate 10 Pro

Inace, kad smo vec kod tog trosenja na kurve, video sam u Becu u jednom bordelu aparat za BTC kojim se placaju usluge doticnih dama. Tako da- bez brige...i ako sve ovo ode dodjavola- mocicemo bar da istresemo j_ja svi posteno u Becu [emoji16][emoji12]

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno