frrka
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.09.2005
- Poena
- 595
Spomenuo La u njegovim zadnjim postovima.*mjau**mjau**mjau* sad svi znaju crtat slike sto nije neko sinoc rekao kad je bilo 4100-4200$ take profit :d
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Spomenuo La u njegovim zadnjim postovima.*mjau**mjau**mjau* sad svi znaju crtat slike sto nije neko sinoc rekao kad je bilo 4100-4200$ take profit :d
*mjau**mjau**mjau* sad svi znaju crtat slike sto nije neko sinoc rekao kad je bilo 4100-4200$ take profit :d
Da sad sam upratio taj post sto je @outlaw postavio od ovi borkovi postova nista upratit cim vidim da nesto napise preskacem cijelu stranu :d Uglavnom to je onda to kraj mini bull-a kretanje prema 3k. Vidicemo hoce li sad pogodit, ima logike ovo sto je on u tom videu objasnio.
Ali upravo i ti drugi faktori koji su sada prisutni i koji govore o downtrendu su bili prisutni i ranije kada je bio down tako da manje vise stanje je isto
Pored te proslosti koja je dosada ispostavilo se bila tacna i odredila put downtrenda imamo tu i drugi pokazatelja, meni recimo jedna je cinjenica bitna to je priliv svjezeg novca, i volume na pravim USD mjenjacnicama ja trenutno ne vidim tu nikakv pomak nista sto bi govorilo da se downtrend moze zaustaviti recimo na ovoj cifri i krenuti oporavak, takodjer na kretanje cijene ima jos faktora koji uticu ili ce uticati kao npr: long-short pozicije, fjucersi, pozitivne ili negativne vijesti vezane za Regulaciju Crypto valuta, rijesavanje krize Mt gox-a kao i cinjenica da je tek naredne godine polovljene nagrade BTC-a.
Kad se sve to sabere izanalizira moze se donjeti neki zakljucak. Zakljucak odredite sami da vam ne bi neko drugi bio kriv, ja mogu iznjeti svoj neki stav, ali za vecinu vjerovatno nije bitan.
Dakle ono sto sam hteo reci je:ljudi koji znaju u kom smeru idu cene nisu milioneri vec su milijarderi. A ovde na forumu to od nas nije niko. Znaci ovde u temi ima 28700 beskorisnih poruka koje su sve na bazi rekla kazala, i jedna korisna (ova) koju treba da upamti svako ko zaradjuje od kripta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari