Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pusti borka ne trosi vrijeme bezveze...nego sta mislis jel kraj ovog mini bull-a
Ima li sanse da se opet proba iznad 4k+ ili ostajemo ispod.

Ovaj pad je kazna jer nije bilo retesta jos od $3640 nivoa. Krenuo FOMO kod ljudi pa ih zakopali jednim potezom.

Uglavnom, ovo sada je zdrav retest $3650-3660 zone koji se sada pokazao kao prvi validan otpor pre $3340 levela.

Pratiti kako se ponasa na $3900-3950 nivou, od njega zavisi da li ce se bikovima pruziti nova sansa.

Pa najveca je bila pre pojave ETH-a, trajala nesto vise od godinu dana... Od FTC do ETH, tad se kopalo za struju +50%, bila je bolja zarada nego sada (ako je uopste ima)...

Ne mogu se ni ja tacno sjetiti, ali mislim da je oko godinu i po trajalo, s’ tim da je bilo i mjeseci kad se nije mogla ni struja pokriti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Onda po tome kad se bese navrsava. ovom sadasnjem 1.5 god.. negde. oko zime? Msm na. (ne) isplativost?

Jedino je pravilo da NEMA PRAVILA...
Mozemo samo da ocekujemo...

Tako je.. jedino pravilo je da nema pravila ali eto izmislise ljudi religiju pre 5000 godina da objasne neke stvari koje ne znaju pa i mi gledamo u istoriju nadajuci se da nece gore od istorije biti. A ko zna mozda ce i krace a mozda i duze. Ali da oko zime bi trebala susa da prodje "po istoriji"

Bilo je dosta shitova u tom periodu za kopanje ali jedno vrijeme se kopalo za jogurt i kiflu [emoji16]
Jedva se struja pokrivala a dosta ih je i pogasilo rigove u tom periodu.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

... lebe mekani... a jos ni ova nije prosla :d:d
U svakom slucaju, zlo je onima koji imaju farme i moraju iz dzepa placati struju. Mi koji ne brinemo za struju, nama je donekle lakse...

Da ne dodje do zabune... i MI placamo struju samo je. mnogo, daleko manji racun :mad:

Poslednja izmena:
... lebe mekani... a jos ni ova nije prosla :d:d
U svakom slucaju, zlo je onima koji imaju farme i moraju iz dzepa placati struju. Mi koji ne brinemo za struju, nama je donekle lakse...

Da ne dodje do zabune... i MI placamo struju samo je. mnogo, daleko manji racun :mad:

Ti koji imaju farmu, imaju i placene minere i vjeruj mi oni su uvijek u prednosti nad sitnim minerima.

Pazi sta sam iskopao [emoji23] https://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=3528518

LA jesi prodao ova dva iz steka il se jos kisele :d

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Ta dva komada su u medjuvremenu prozvela novih 10-15 komada, koji su otisli na blizu 7k. :)

Šta smo sve La i ja prošli i preživeli moj druže.

Gde si La, živ li si bre

Stari recept za ubijanje vremena tokom bear perioda. Zivim, putujem, radim druge poslove, a ponekad i otvorim berzu i vidim kakvo je stanje. ;) Pa mi ova godina i 3 meseca beara proletela ekspresno.

OnTopic:

Imali smo jos jedan odbitak na $3660-3670 levelu. Ne pipam nista dokle god smo u 3660-3950 kanalu jer moze jos 2-3 nedelje oscilirati u istom. Bull jos uvek ima sanse, sto manje njih bude verovalo u novi napad na 4,5k+, to cemo brze poleteti.

O nekom breakout-u ili menjanju trenda jos uvek nema ni govora. Pa se uzdam da ce ova godina biti godina altova i prilika da dodatno umnozim BTC.

Siguran sam da buljiš neprestano u berzu i na dnevnoj bazi liješ suze što zbog gramzivosti nisi prodao tih par BTC koje si godinama štekao kad je trebalo, usput glumeći nekog kripto gurua..

pogodio?
;)

@ vi ostali
ne kukajte ako ode, i onako slaba vajda od njegovih prognoza :)

Evo vam tačna, narednih dana opet četvorka,4.1 max mada teško..i opet nazad. Ovo se može ponoviti max još jednom i ide na 2.nešto.

Siguran sam da buljiš neprestano u berzu i na dnevnoj bazi liješ suze što zbog gramzivosti nisi prodao tih par BTC koje si godinama štekao kad je trebalo, usput glumeći nekog kripto gurua..

pogodio?
;)

@ vi ostali

Evo vam tačna, narednih dana opet četvorka,4.1 max mada teško..i opet nazad. Ovo se može ponoviti max još jednom i ide na 2.nešto.
Auuu...

Ti dečko / čoveče / spodobo definitivno nisi normalan..

Dodatno si neobavešten, neupućen,ne čitaš teme,ne poznaješ ljude sa foruma. Nije mi jasno zašto uopste bilo šta pišeš na forumu / temi na kojoj nisi poželjan niti potreban.

Niko ne zeli tvoje nezrele misli i lupetanja da čita. Idi više odavde.

Poslednja izmena:
Ima li admina da banuje ovog majmuna? (bas me briga ako ce i mene banovati za ovakve rijeci)
Ali ovaj MAJMUN svakim danom provocira sve vise i vise bez ikakvog razloga i daje neke nebulozne komentare i tjera sa foruma stare clanove koji su u kripto prici od samog pocetka za razliku od njega koji place i proklinje dan kada je btc pao sa 20 000 i sad smrdi negdje u rupi i daje "prognoze" a na portfoliu ima par satoshija.

Poslednja izmena:
+1000
Ban pod hitno i lekarski pregled mozga.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Nije mi jasno zbog cega doticni, ako vec nije uklonjen dosad,nije bar stavljen na mod review.
Postovi ovakvog tipa su stvarno neumesni i nekulturni.

Ima li admina da banuje ovog majmuna? (bas me briga ako ce i mene banovati za ovakve rijeci)
Ali ovaj MAJMUN svakim danom provocira sve vise i vise bez ikakvog razloga i daje neke nebulozne komentare i tjera sa foruma stare clanove koji su u kripto prici od samog pocetka za razliku od njega koji place i proklinje dan kada je btc pao sa 20 000 i sad smrdi negdje u rupi i daje "prognoze" a na portfoliu ima par satoshija.

Malo jace reci ali se slazem. Nekad mi je bilo zanimljivo da procitam borkovo lupetanje ali sada vise ne.

Svakako ne bi trebao da dobijes ban zbog ovih tezih reci - jer si rekao samo istinu

Mislim da admin treba da reaguje po pitanju borko011, ne ide ovo na ovaj nacin...
U donjem levom uglu imate trougao sa znakom uzvika (prijavi ovu poruku moderatorima), slobodno mozete upotrebiti datu opciju...

Poslednja izmena:
To je tako kad vrag odnese salu, ajde nek se jave sad oni kojima su njegovi komentari bili zanimljivi.
Treba takve stvari seci u startu jer u suprotnom ljudi pomisle da tako treba.

pogodio?
;)

@ vi ostali

Procitaj mu poslednju prognozu za Btc pa ces videti da li ima vajde od njegovih prognoza ili ne. Hteo ti da priznas ili ne-pogodio ga je u Euro!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cekajte sad, kada sam pre par nedelja napisao Borku "nemoj vise molim te" onda ste se bunili a sada hocete ban... vama udovoljiti...

TuturuTu on 6X

Ako nesto ne preduzmes ovakvo ponasanje ce uzeti maha...
Nema on prava da nekog ispraca sa foruma recima
Ne kukajte ako ode, u smislu da je neko nebitan...

Poslednja izmena:
Borko , aj ovako, da ne bi dobio ban, nemoj vise da pises vise u ovom podforumu.

Bez ljutnje.

La prestigu ne treba ovde niko da prica o gramzivosti i da ga vredja. Ne zato sto je on nesto zaradio ili ima znanje vece od nekog. Nebitno je to. Bitno je da je prema svakome bio kulturan maksimalno.
Ovaj podforum se nazalost odavno urusio , kolko god nisam to zeleo da priznam, ali totalno da ga srusimo necemo.

Nemoj vise u ovom podforumu da pises i reseno.

Najiskrenije, nista licno protiv tebe, ali nemoj.

Poslednja izmena:
Sad će tek da zajaše. :S:

dobio je svojih 5 minuta slave :) iako generalno svi znaju borka ovde... sad on mozda misli da je svaka popularnost dobra. mlad je decko, iskreno se nadam da ce nesto da nauci u zivotu. nikad nije kasno

a ako je samo obican trol, onda kapa dole - da se toliko posvetih trolovanju... :-devil-:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno