Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedna poruka iz btce trol boxa koja mi je urezana u pamcenje
neki lik kaze nikad nisam izgubio u trgovini to je moj princip,stavim neki order random kolko misim da moze i nediram ga nikad,moze samo da prodje
setio sam se onog lika sto je u DOGE talasu prodao stan i uleteo ceo,pa kad je talas stao ostala mu cetvrtina,to ako nije tad prodao onda je vrv sad vlasnik zgrade

Moze i da ne prodje nikad. Kao i sve ostalo postoje opcija prodje i ne prodje. Logika mu je bas na nivou .

Zavisi u kom talasu i na koliko je ušao .. bio je Doge i oko 300.

vi se sprdajte al činjenica je da su vesti loše a na cenu to igra veliku ulogu, kratkoročno gledano veoma a za duže se ne zna.. ko je izašao pre par sati sad može lepo da se dokupi, ja još čekam da padne pa da se vraćam

Činjenica je da vrte jedne te iste vesti zadnjih 7 meseci svakih 20 dana.

nadam se da si i sada profitirao 40% :d

Činjenica je da vrte jedne te iste vesti zadnjih 7 meseci svakih 20 dana.

Ljudi kao da imaju pamcenje puza... Jedno te isto se vrti non stop i rezultuje padom koji traje nedelju-dve, pa se sve opet vrati pa opet jedno te isto. Rinse and repeat.

@MarkoZ koliko dugo si u kriptovalutama?

Sent from my F3211 using Tapatalk

Ja kao teski laik, mogu da povezem da se sada kupuje nikako prodaje. Nemoj Mare siriti paniku. Hahaha :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

malo, cetvrta godina

Valjda si svestan da je ovo samo deo godisnje oscilacije BTC-a i da nema potrebe za panikom.

Secam se da su ljudi slicnu pricu pricali od 2011te do sad i evo BTC iz godine u godinu sve jaci...

Prilicno je ocigledno da je trolovao/bio sarkastican, ili kako to vec hoces da nazoves.

Prilicno je ocigledno da je trolovao/bio sarkastican, ili kako to vec hoces da nazoves.

Ah, maj mistejk onda... Slusam gomilu ljudi oko mene koji slicno kukaju pa mi je teze da raspoznam :>

Ma da, ali fora je sto nije ni vazno, jer ionako svako prica ono sto mu se svidja :)

Katastroficari dodju da likuju, torbari se ili ljute ili troluju, ali ono sto je sigurno je da ovo trziste jeste prilicno krhko.

Ovde i reciklirane glasine i gluposti naprave belaj od 15-20%.

Ako se nekada stvarno desi neki pravi belaj, bilo da ga naprave banke, bilo vlada neke od drzava iz kojih se mnogo ulaze, moguce je da bi se stvarno sve vratilo u kameno doba.

Kukanje na sve strane, sa 45 000 na 25 000 vrednost celog portfolia. Kad se zarađuje onda je sve extra, a kad naiđe kratkoročni pad onda su svi kamikaza raspoloženi.
Ja sam uzeo prvi put 5 mašina i sad treba da plačem, bole me uvo samo mirno i pametno.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

dobro je vraca se polako cena gore.
navikao sam malo na ovu vecu zaradu u miningu :D

Trejderi trljalju ruke, bitno je samo da se cena menja a oni znaju kada i kako zaraditi iz toga. Pilićari se bese u panici a svi koji ignorišu vesti i kuliraju ne ostanu bez nagrade posle izvesnog vremena. Znači kukavičji portfolio umire 1000 puta a hrabrih samo jednom.

Trejderi trljalju ruke, bitno je samo da se cena menja a oni znaju kada i kako zaraditi iz toga. Pilićari se bese u panici a svi koji ignorišu vesti i kuliraju ne ostanu bez nagrade posle izvesnog vremena. Znači kukavičji portfolio umire 1000 puta a hrabrih samo jednom.

ovaj dump je bio zicer meseca za prodaju i ponovnu kupovinu po nižoj ceni kad se raširila vest o Kini.. a Kina je za cripto i bog i otac i sveti duh i majka
Mara što znači kad se nešto loše za kripto tamo desi i te kako se oseti po ceni, al verujem da će se zaustaviti negde konačno ovaj dump pa će se cene korigovati bar malo ka gore

Poslednja izmena:
Rekoh još pre 20 dana da je bubble burst a neki se sprdali, ako pada BTC a ostali prate meni znači da nema prelivanja nego da svemu pada vrednost. Puca mehur prenaduvane cene, vezan za fiat.
Što se skupljača BTC-a i dalje mi nije jasno kakva im je vajda za long term ako nema ko da održava mrežu...

Ako se nekada stvarno desi neki pravi belaj, bilo da ga naprave banke, bilo vlada neke od drzava iz kojih se mnogo ulaze, moguce je da bi se stvarno sve vratilo u kameno doba.
Bi, zato sto kada krene panicno prodavanje, to stvara lavinu kakva se tesko zaustavlja. Drugi problem je sto bas sada menjacnice ne primaju nove korisnike, u momentu kada je svez novac vrlo neophodan.

Ah, maj mistejk onda... Slusam gomilu ljudi oko mene koji slicno kukaju pa mi je teze da raspoznam :>

haha, ma naravno malo sam bacio kosku :) jer ako neko nesto napise dobro (weasel) onda je propagator, pa sam malo okrenuo pricu.

@jice

sto ne bi bilon nikoga da odrzava mrezu?

Ljudi, ovo nije prvi put :) Sve će se vratiti do kraja februara u normalu :) ... Naravno, lično mišljenje

I meni se cini da je isti Jun-Jul patern, malte ne pljunuti.
Pu pu da ga ne ureknem :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno