idemoooooo!!III UP UP UP
idemoooooo!!III UP UP UP
Nije mi jasno sto je to relevantno na koliko je izasao?Zavisi na koliko si izašao juče.
Bio na planini, malo sam odmarao um.
Ja sam vec dao prognozu pre ~nedelju dana.
Dakle tik posle spit chaina ocekujem dump (iskreno ocekivao sam $5000-5100) ali je odbrana u zoni $5350-5400 odlicna i tu se nagomilavaju orderi, polako taj nivo postaje support.
Posle toga sam rekao da ocekujem ~$6800, gde mi je i target za izlazak. Dakle bull sam jos uvek, ove dnevne oscilacije ne pratim, niti me zanima da li je pao 100-200 na kratko, otresajuci pilicare*.
Jedno nepisano pravilo kod crypta, kog smo se prethodnih ~4-5 godina drzali, a to je - sve dok altovi ne krenu da divljaju, BTC nije zavrsio svoje. Iako je to neko pravilo po meni totalno suludo, ispostavilo se da do sada nije prosao dump BTC-a bez prethodnog pumpa altova. Drzacu se toga i ovoga puta. Dakle ocekujem Altove da polako krenu vec pocetkom sledece nedelje, preba ih pratiti kojim tempom idu gore i da li prave pauze. To nam (mozda) moze pomoci da stvorimo sliku u kom smeru ce cena BTC-a ici.
pilicar* - Zeljkov izraz koji nema veze sa piletinom, nego pretstavlja male investitore (ljude) koji trguju na berzi sa jako malim obrtom, pritom dumpujuci sve sto imaju cim cuju bilo kakvu negativnu vest.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari