А у другом случају шта би ми саветовао?onda ga povuci na neki offline wallet
Mislim da treba pricekati ako ne pocetak Oktobra onda bar kraj ovog meseca ako mislis da upecas vecu cenu.Koja su vasa vidjenja eth-a do kraja godine? Nesto mi se ne prodaje sada po ovim cenama a racune treba platiti. Da li sacekati mozda kraj oktobra ili kraj godine ?
Ne znam gde da napisem pa rekoh da stavim ovde izgleda da ce doci do zatvaranja Coinbase i Bitfinex menjacnica izvor cointelegraph.rs.
Sta mislite da li ce se zatvaranjem tih menjacnica drasticno spustiti cena bitkoina?
Ako planiraš duže od godinu dana da čuvaš to što imaš, obavezno offline wallet i nikako drugačije.А у другом случају шта би ми саветовао?
Ako planiraš duže od godinu dana da čuvaš to što imaš, obavezno offline wallet i nikako drugačije.
Držati sredstva na bilo kojoj menjačnici na duži period, bez namere da trguješ istim, je isto kao da si svoje KLJUČEVE OD KUĆE dao prolazniku na ulici da ti čuva.
Знам понешто о Биткоину али увек има неко ко се боље разуме у то, зато и питам овде. Могу да прочитам, наравно, само оставите неки линк где је то добро објашњено. Уложио бих за почетак толико, а касније бих можда и додавао помало, зато ме интересује да ли би то била добра инвестиција.Ah, moraces malo da se bacis ba citanje. Tesko da ce iko ovde imati dovoljno zivaca da ti sve sazvace a ti ces uvek imati jos po neko pitanje.
Uglavnom, ako mislis da stavis tih 250$ u btc i da ga ostavis bsr godinu dana da prelezi to nije losa ideja. Sto se mene tice bilo bi lepo ako mozes da to zaboravis i na sledecih par godina. Ne verujem da je to neka lova koja ce ti nesto znaciti u zivotu cim imas da ulozis a na par godina ko zna sta cemo decekati i kolika ce cena biti
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Na google kucaj paper wallet bitcoin.Можеш ли мало детаљније да ми објасниш тај процес трговине?
Mozda sa 21K BTC![]()
Da li se moze za vikend ocekivati pad BTC-a ispod 3500 ukoliko ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari