Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja su vasa vidjenja eth-a do kraja godine? Nesto mi se ne prodaje sada po ovim cenama a racune treba platiti. Da li sacekati mozda kraj oktobra ili kraj godine ?

Ne znam gde da napisem pa rekoh da stavim ovde izgleda da ce doci do zatvaranja Coinbase i Bitfinex menjacnica izvor cointelegraph.rs.

Sta mislite da li ce se zatvaranjem tih menjacnica drasticno spustiti cena bitkoina?

Koja su vasa vidjenja eth-a do kraja godine? Nesto mi se ne prodaje sada po ovim cenama a racune treba platiti. Da li sacekati mozda kraj oktobra ili kraj godine ?
Mislim da treba pricekati ako ne pocetak Oktobra onda bar kraj ovog meseca ako mislis da upecas vecu cenu.
Od sl nedelje krece novi block time, manji reward, a novi hard fork ce vrv tek u Okrobru tako da je neka moja prognoza da bi cena trebala malo na gore krajem meseca ili pocetkom sledeceg.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ne znam gde da napisem pa rekoh da stavim ovde izgleda da ce doci do zatvaranja Coinbase i Bitfinex menjacnica izvor cointelegraph.rs.

Sta mislite da li ce se zatvaranjem tih menjacnica drasticno spustiti cena bitkoina?

To sto su oni napisali nije zatvaranje tih menjacnica vec blokiranje od strane kineskih vlasti za svoje drzavljane, odnosno blokiranje pristupa tim menjacnicama preko interneta.

А у другом случају шта би ми саветовао?
Ako planiraš duže od godinu dana da čuvaš to što imaš, obavezno offline wallet i nikako drugačije.

Držati sredstva na bilo kojoj menjačnici na duži period, bez namere da trguješ istim, je isto kao da si svoje KLJUČEVE OD KUĆE dao prolazniku na ulici da ti čuva.

Slažem se. Nekako najviše verujem u paper wallet. Odštampaš i staviš u sef i zaboraviš na par godina, naravno za long run investitore.

Ako planiraš duže od godinu dana da čuvaš to što imaš, obavezno offline wallet i nikako drugačije.

Držati sredstva na bilo kojoj menjačnici na duži period, bez namere da trguješ istim, je isto kao da si svoje KLJUČEVE OD KUĆE dao prolazniku na ulici da ti čuva.

Можеш ли мало детаљније да ми објасниш тај процес трговине?

Ah, moraces malo da se bacis ba citanje. Tesko da ce iko ovde imati dovoljno zivaca da ti sve sazvace a ti ces uvek imati jos po neko pitanje.
Uglavnom, ako mislis da stavis tih 250$ u btc i da ga ostavis bsr godinu dana da prelezi to nije losa ideja. Sto se mene tice bilo bi lepo ako mozes da to zaboravis i na sledecih par godina. Ne verujem da je to neka lova koja ce ti nesto znaciti u zivotu cim imas da ulozis a na par godina ko zna sta cemo decekati i kolika ce cena biti ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ah, moraces malo da se bacis ba citanje. Tesko da ce iko ovde imati dovoljno zivaca da ti sve sazvace a ti ces uvek imati jos po neko pitanje.
Uglavnom, ako mislis da stavis tih 250$ u btc i da ga ostavis bsr godinu dana da prelezi to nije losa ideja. Sto se mene tice bilo bi lepo ako mozes da to zaboravis i na sledecih par godina. Ne verujem da je to neka lova koja ce ti nesto znaciti u zivotu cim imas da ulozis a na par godina ko zna sta cemo decekati i kolika ce cena biti ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Знам понешто о Биткоину али увек има неко ко се боље разуме у то, зато и питам овде. Могу да прочитам, наравно, само оставите неки линк где је то добро објашњено. Уложио бих за почетак толико, а касније бих можда и додавао помало, зато ме интересује да ли би то била добра инвестиција.

Ja samo hteo da pohvalim ovaj deo foruma, lepo je sto clanovi koji imaju informacije dele iste i sto hoce da pomognu svojim savetima! Pozdrav za sve

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neki altovi su malkice se mrdnuli, nadam se da ce BTC da nastavi sideway .........

Da li se moze za vikend ocekivati pad BTC-a ispod 3500 ukoliko ?

Interesuje me da li ce moci novi treci BTC novcic da se kopa sa Antminer S9? Za Bitcon Cash sam iskopao na netu da moze ali za ovaj najnoviji nista ne nalazim pa reko mozda ovde neko od vas zna :) ?

Sa problemom mininga u kini ima i BCH da pukne a da ne pricamo da 2x se nece ni desit 99%......... ova frka oko kine ce veoma pozitivna biti za bitcoin, samo treba pilicar dump trgovci to da skontaju a oni bas i nisu upuceni a ni pametni

da li neko zna kada ce doge, neo,pay ,legend da skoce, ja ih nakupovao pre mesec dana kad im bila jaka cena, ocekivao skocice jos, kad one sve krenulo dole :D

doge aj de, za ove ostale mogu na 0 da odu sto se mene tice....

opet se sve crveni.
Kakav li ce biti vikend..?
Da li je rizicno otici u fiat za vikend ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno