Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedan scenario je da BTC ide do 4200 USD pa nova korekcija na 2200 to je po onima koji kazu da smo jos uvek u ABC eliotovim talasima, i da B talas treba da dostigne cenu oko 4200 pa onda sledi pad. Drugi scenario je da smo izasli iz korekcije i da idemo do 6000, pa tek onda ide nova korekcija.
Sto se tice vesti iz Kine, uticaj tih vesti na trziste po mojim procenama ce biti znatno manji jer je ostavljeno vreme da se kinezi prebace na nove berze, da se sav taj proces ne radi u panici sto obara cenu. A postoje i spekulacije da ce do kraja oktobra ove dve berze dobiti neke licence za rad i nastaviti sa radom.

poslednji krug ka 5 k je krenuo od 2800. tako da se tamo cena i vratila.

po meni btc vredi ispod 1800, ltc ispod 10 $, a eth mozda 100. tamo cu i kupiti, pre ili kasnije.

@genijalcin@23
Krenuo is da mesas licne emocije sa trgovinom, nece se to lepo po tebe zavrsiti

A znas dobro da nesto vredi onoliko koliko je neko spreman da plati tada :)

Do koje vrednosti se ocekuje rast BTC i ETH? Skok ili pad?

Jos da ETH i LTC isprate :)
Sto se mene tice, long...

sledeci target za BTC po meni 7k > 15.10.

Nisam siguran da ce bas dotle ali cekam 7K. Bitno je da se cena priblizi 4700$, da bude sto stabilnija cena pre napada na 5K. Ovog puta mora da probije inace ce sledeci damp biti brutalan. Danas sam bas pisao da ocekujem da se rast nastavi gledano na duzi period. Posle istovara pred Novu ocekujem da nastavi i sledece godine.

moze li i eth 0.1 prema btc?
kako cena raste vidim da se povecava, a sad je 0.07136080 BTC

@genijalcin@23
Krenuo is da mesas licne emocije sa trgovinom, nece se to lepo po tebe zavrsiti

A znas dobro da nesto vredi onoliko koliko je neko spreman da plati tada :)

kakve emocije? lol. ne trgujem, rasprodao sam sve kao sto sam rekao pre ne znam koliko strana. apsolutno me ne zanima vise to dok se ne spusti na meni zanimljive cene. dnevne oscilacije od po 100~200 $ meni nista ne znace vise.

btw, na temi o btc-e sam pre nesto manje od mesec dana napisao sledece.

ma to je sve ćao. ako se vrate bice gotov balon.

Poslednja izmena:
Koliko pratim ima dva pogleda na situaciju posle ovog brzog oporavka od onoga što se desilo prošle nedelje. Jedni vide ovo kao siguran bull trap i da idemo ponovo ka 3k. A drugi tvrde je da je krenuo oporavak ka 4.5k i dalje.

Juče je izgledalo da baš ima goriva za gore a danas već ne izgleda tako dobro, pogotovo za početak nedelje.

Naravno možda malo i osciliramo oko 4k bar dok ne stignu neke jače vesti koje će onda da usmere cenu na neku od ovih strana.

Oni posmatraju period od 5 godina. Jeste, ima puno potencijala i to jedino slepac ne vidi. Ljude trenutno zanima period do Nove godine. Jeste sad situacija gde izgleda sumnjivo cena, kada se jos uvek ne zna koliki ce uticaj na cenu imati ptoblem s Kinom. Posle onog panicnog dampa cena se vratila u rekordnom roku i sasvim solidno izgleda. Mnogo bolje nego sto sam i nadao.
Nekada smo bili u situaciji da pukne menjacnica i da cena prsnr skroz dole. Secate se da smo imali jedan period kada smo govorili da sve stoji na staklenim nogama i da se sve raspasti ako pukne jos jedna menjacnica. Sreca pa nije. Onda dodjemo u situaciju da jedan btc-e bude zatvoren od strane FBI i da to nema apsolutno nikakav uticaj. Nekada bi to prepolovilo cenu momentalno.
Ono sto hocu da kazem je da crypto polako sazreva. Sve ove implementacije nisu *******cija i ljudi vide potencijal u njima. Zato je i cena tu gde je.
Mojr misljenje je da bez nekog ozbiljnog problema cena nece mnogo padati. Zaboravite vise na 1000$, mislim da se to nece desiti. Potencijala za skok ima i sada. Ja pratim i dalje kako stoje stvari, ne prodajem jos osim ako mi zatreba za nesto.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

mozda je bivsi jer je trgovao btc-om? :d sadasnji chairman JP-a je isto tako skoro rekao da bi momentalno otpustio svakog svog trejdera koji trguje btc-om. taj zna i razume makro-ekonomske procese i mehanizme prema kojima vlade i centralne banke funkcionisu. a to se skora videlo i osetilo preko kine.

jednostavno, banke i vlade u sebi nose tu klicu kontrole (novcanih tokova). ne mogu oni sebi da dozvole da velike svote novca sa jednog kraja sveta se prebacuju na drugi inkognito. zato ce oni po meni dozvoljavati "deci" da se igraju dok sve to ne postane dovoljno veliko. a onda ce razdvojiti tehnologiju od valute. tj. ukrasce (aproprijacija je prava rec. btw, tramp je jedan od najvecih "aproprijatora" ikada) onaj inovativni, tehnoloski deo, valutu ce saseci.

Poslednja izmena:
Oni posmatraju period od 5 godina. Jeste, ima puno potencijala i to jedino slepac ne vidi. Ljude trenutno zanima period do Nove godine. Jeste sad situacija gde izgleda sumnjivo cena, kada se jos uvek ne zna koliki ce uticaj na cenu imati ptoblem s Kinom. Posle onog panicnog dampa cena se vratila u rekordnom roku i sasvim solidno izgleda. Mnogo bolje nego sto sam i nadao.
Nekada smo bili u situaciji da pukne menjacnica i da cena prsnr skroz dole. Secate se da smo imali jedan period kada smo govorili da sve stoji na staklenim nogama i da se sve raspasti ako pukne jos jedna menjacnica. Sreca pa nije. Onda dodjemo u situaciju da jedan btc-e bude zatvoren od strane FBI i da to nema apsolutno nikakav uticaj. Nekada bi to prepolovilo cenu momentalno.
Ono sto hocu da kazem je da crypto polako sazreva. Sve ove implementacije nisu *******cija i ljudi vide potencijal u njima. Zato je i cena tu gde je.
Mojr misljenje je da bez nekog ozbiljnog problema cena nece mnogo padati. Zaboravite vise na 1000$, mislim da se to nece desiti. Potencijala za skok ima i sada. Ja pratim i dalje kako stoje stvari, ne prodajem jos osim ako mi zatreba za nesto.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ovde moram da se slozim 100%.

Naravno uvek moze da dodje do nepredvidjenih velikih problema , koji isto tako nepredvidjeno i prilicno mogu da uticu na cenu.
Medjutim ovo sa Kinom je uticalo vrlo malo, kako bi, recimo, uticalo pre godinu-dve-tri...mada cela prica jos nije zavrsena i jos uvek moze da utice. Ima jos vremena do kraja oktobra. Ali njihov ''izlaz'' dugorocno moze da bude samo pozitivan, kako rece Charlie Lee.

Имам зарађених око 250 долара које могу да пребацим на Биткоин. Није ми хитно повлачење тог новца па сам размишљао да га ставим на Биткоин и нек стоји тако. Шта предлажете?

To je tvoja odluka, je ti samo predlazem da kupujes kad cena pada, jer posle pada uvek ide gore samo je pitanje vremena

Имам зарађених око 250 долара које могу да пребацим на Биткоин. Није ми хитно повлачење тог новца па сам размишљао да га ставим на Биткоин и нек стоји тако. Шта предлажете?

Koliko dugo si mislio da ostavis BTC da stoji?

Pitanje da li mu je u fiatu ili recimo ethereumu.. KAda je bio pad odnos izmedju btc-a i eth-a je bio 0.068....
A sada je 0.072
Dakle vise se isplati da sad zameni u btc ako zeli..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno