Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U kini su mnoge stvari zabranjene pa se i dalje rade. Postoji zabrana "na papiru" i zabrana " nemoj da ti padne napamet da to radis"

Sve ce ovo samo ojacati bitcoin i pokazati pravu vrednost... vec su krenule price o potrebu BIP 151 (enkripcije)

Sta sad dok je ovakva situacija da rade ljudi koji su kupovali litecoine po ceni od oko 50 $ ?

Kupili na 50 pa izasli na 90 pa kupili na 50,
Ili samo kupili na 50?

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Zar Kina ne cini samo oko 15% kripto trzista?

Mozda i manje. Naduvana prica. Uvalili im zapadnjaci da im kopaju za sitne novce i vracaju novcice koje ovi kupuju pa ih kasnije uvaljuju bogatasima i obicnoj raji koja cita kako ce se obogatiti uskoro (sto je verovatno i tacno pod uslovom da im nije problem da cekaju dovoljno dugo-neodredjen pojam). Tipicno iskoristavanje jeftine radne snage. Izracunajte koliki je ROI za Asic pa ce vam sve biti jasno.

Zar Kina ne cini samo oko 15% kripto trzista?

Mozda i manje. Naduvana prica. Uvalili im zapadnjaci da im kopaju za sitne novce i vracaju novcice koje ovi kupuju pa ih kasnije uvaljuju bogatasima i obicnoj raji koja cita kako ce se obogatiti uskoro (sto je verovatno i tacno pod uslovom da im nije problem da cekaju dovoljno dugo-neodredjen pojam). Tipicno iskoristavanje jeftine radne snage. Izracunajte koliki je ROI za Asic pa ce vam sve biti jasno.

Ocekivao sam da zakuca na 4K pa opet short ali izgleda da je to-to sto se bounce-a tice.

Rekao bih povratak na ~$3200-3300 zonu neko vreme. A kroz mesec dana cemo vrlo moguce testirati $2000. Dakle stepenice ali na dole.

Koje su ti prognoze za LTC?

BTW, sto se Kine tice... Ona zabrana za menjacnice vazi za China mainland. Ja verujem da ce se kineske menjacnice preseliti u Hong Kong, posto on ne spada u tu teritoriju. Videcemo ali moja prognoza je da uraditi migraciju kao btc-e na wex.

Počinjem da mislim da troluje i da se iživljava na saju.

Boles' ne bira... :smoke:

mozda mu je zelja da od 1 LTC trgovinom zaradi stan :eyebrows:

Nego kako vam se ovo cini sad? Nit gore nit dole, sve nesto mrckavo. Posle ovog poslednjeg otresanja iz petnih zila, izgleda svima prpa

Je li ovaj rast sada da se kitovi istresu sa ovim sto su kupili za 3.000$, ima li neko ideju za granicu ovog skoka i gde je pametno uci u short?

Je li ovaj rast sada da se kitovi istresu sa ovim sto su kupili za 3.000$, ima li neko ideju za granicu ovog skoka i gde je pametno uci u short?

Stigle su dobre vijesti iz japana i juzne afrike gde je vodeci ,najveci lanac supermarketa u Juzno africkoj republici Pick n Pay odlucio da kao sredstvo placanja prihvata i BTC

Da li ce biti jos jedan veliki pad cene zbog zatvaranja menjacnica krajem oktobra?
Ili je Kina zavrsila sa uticajem na cenu, pa je prosli pad bio konacni.
Ne sto razmisljam pa da pitam vas iskusnije.
Da li je ovaj prosli pad zaustavljen zbog prodzetka za mesec dana. Mozda bi eth otisao na 150.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno