nenadubica
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.06.2012
- Poena
- 169
***e,200 sam ocekivao al sad moze sve od 200-0$,al bukvalno!
Haha ludnica ovo mi mirise na nesto veliko radim sinhronizaciju novcanika i spremam se za bum veceras !![]()
Kupuj narode jos malo je ostalo![]()
Ma sta malo...milioni su netaknuti...bas vatromet...Fiat je mama...Samo da ne zvekne btc-e...Rusija svojim userima blokirala pristup btc sajtovima na netu...Kinezi dumpuju, sigurno ne zbog Rusa...Nesto se veliko desava ali se to jos niie objavilo.Kupuj narode jos malo je ostalo![]()
Ma sta malo...milioni su netaknuti...bas vatromet...Fiat je mama...Samo da ne zvekne btc-e...Rusija svojim userima blokirala pristup btc sajtovima na netu...Kinezi dumpuju, sigurno ne zbog Rusa...Nesto se veliko desava ali se to jos niie objavilo.
Ali je zato LTC u kini imao klinicku smrt, pao na 5 njihovih dinara sto je 0.82$Jutro. Ko ima slabije srce neka ne gleda berzu. Btc je imao tesku nezgodu, pao je niz stepenice :d
Ali je zato LTC u kini imao klinicku smrt, pao na 5 njihovih dinara sto je 0.82$
Dotakli smo dno?
AKo ne izadje neka luda vjest tokom dana zbog cega je ovaj pad onda krece zabava veceras, nema logike da ovako potone (opet kazem ako stvarno nema neka vjest sto mi jos ne znamo, mozda i postoji neki uzrok ovome padu)
Ide ovo na 0. Zasto sebe nikad ne poslusam. Sinoc mislio prodati jedan dio ali sam na kraju odustao i sad vidim da sam pojeo go...
Uskoro ga skidaju sa aparata...Sahrana 19.02.2015. Slava mu!
to onda znaci da je BTC umro , samo to jos ne zna
Ne znaci...LTC je tumor na crypto organizmu...Treba ga odstraniti, operacija traje vec godinu dana. LTC je bio poslednji put 1.11 za vreme Silk Road pada, samo sto je tada btc bio 80...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari