Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
***e,200 sam ocekivao al sad moze sve od 200-0$,al bukvalno!

Haha ludnica ovo mi mirise na nesto veliko radim sinhronizaciju novcanika i spremam se za bum veceras ! :)

Danas pisem oglase za kartice.. Sa ovom cenom ni 20% ne pokrivam struju koju sam potrosio zadnjih 4-5 meseci.

bitstamp
Day's Range:
$152.40 - $230.89
ovo je nemiosrdno :D poslednjih 2-3 dana po 20%+ tone....

Kupuj narode jos malo je ostalo ;)
Ma sta malo...milioni su netaknuti...bas vatromet...Fiat je mama...Samo da ne zvekne btc-e...Rusija svojim userima blokirala pristup btc sajtovima na netu...Kinezi dumpuju, sigurno ne zbog Rusa...Nesto se veliko desava ali se to jos niie objavilo.

Ma sta malo...milioni su netaknuti...bas vatromet...Fiat je mama...Samo da ne zvekne btc-e...Rusija svojim userima blokirala pristup btc sajtovima na netu...Kinezi dumpuju, sigurno ne zbog Rusa...Nesto se veliko desava ali se to jos niie objavilo.

objavice se na dnu:S:

Ide ovo na 0. Zasto sebe nikad ne poslusam. Sinoc mislio prodati jedan dio ali sam na kraju odustao i sad vidim da sam pojeo go...

U *** ko bi se ovom nadao samo pre par dana ( a tek nedelja)...

Ide ovo na 0. Zasto sebe nikad ne poslusam. Sinoc mislio prodati jedan dio ali sam na kraju odustao i sad vidim da sam pojeo go...

Eh vise puta sam tako prosao, treba skoro uvek treba slusati sebe ...*** sad možemo samo gledati pokolj....a ko ima para i hrabar je probaće nešto i da kupi

jedan ciklus upravo ulazi u svoju zavrsnicu... hoce li biti novog, ostaje da vidimo.
prema trenutnoj situaciji, opcenito, nisam siguran da ce do njega doci u skorije vrijeme.

Ja ipak mislim da smo dotakli dno za sada... $30 bounce na 165$ je odličan indikator uz ogroman volume u tom trenutku... Bitfinex - 15.000, Huobi -15.000, OKCoin - 30.000...

da,da sigurno , bas se ne kupuje nista sada, pa zar su ovi ludi sto su nakupovali ove silne btc-ove i LTC-ove i sto ih i sada kupuju,
e uvek isto kada cena ide na dole

to onda znaci da je BTC umro , samo to jos ne zna

Ne znaci...LTC je tumor na crypto organizmu...Treba ga odstraniti, operacija traje vec godinu dana. LTC je bio poslednji put 1.11 za vreme Silk Road pada, samo sto je tada btc bio 80...

Al je ovo sjajno vreme za iskusne trejdere a i hrabre i odvazne mladice i devojke..neko ce u 1-2 dana zaraditi vise nego ja za ceo život :)

Sve se brzo odvija expresno se vratio na 210$ moze se ocekivat vec za minutu 230$ sve se brzo odvija ko da je neki shict coin u pitanju

"Coinsetter is expanding its institutional feature set today with margin trading and post-trade settlement for select business customers. Post-trade settlement allows customers to place trades on Coinsetter’s order book before making a deposit. This structure allows customers to trade without holding large balances on an exchange, limiting their exposure to third-party risks. In addition, the new program allows market makers to short bitcoin on Coinsetter. Jan 12."

Poslednja izmena:
Jel to dampuju one ukradene btc ili je opet neko corno par milionceta?

Ne znaci...LTC je tumor na crypto organizmu...Treba ga odstraniti, operacija traje vec godinu dana. LTC je bio poslednji put 1.11 za vreme Silk Road pada, samo sto je tada btc bio 80...

druze moj, u tom trenutku kad le LTC pao na 5.32 CNY , bio je dump epskih razmera u prvoj turi 1360000 (milion i trista sestdeset hiljada) i u drugoj turi 1126000 (milion i sto dvadeset i sest hiljada) to je vise od 2% ukupnih LTC-ova i to dokazuje koliko je LTC jak, da vidim gde bi se BTC zaustavio da je neko na SAMO JEDNOJ berzi istresao preko 200000 (dvesta hiljada BTC-a) otisao bi na MOZDA 10$, verovatno i nize

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno