Mislim da nisam pesimista. To sto prepoznam da nesto ne valja i budem u onom sto valja, dok valja, me ne cini pesimistom. Dakle, onaj ko kaze da je LTC mama je optimista, a ko kaze da treba izaci iz njega dok traje kriza je pesimista. Mislim da je to prilicno jednodimenzion pogled na svet, zamucen predrasudama, predubedjenjima, zeljama i ocekivanjima. Kad budem kupio LTC postacu optimista? Ili koja je mera optimizma? Ne kontam? Dakle, tvrdeci da je LTC buducnost si optimista a negirajuci to si pesimista? Da li si ti svestan sta pricas? Naravno da cu uleteti i u LTC i u gora sra*a ako procenim da ce mi to doneti zaradu. Ti nikad nisi rekao da treba da se LTC prodaje a sad odjednom si uvecao kolicinu? Kako si to uspeo a da nisi prodavao na vreme pa kupovao kasnije? Malko je to cudno. Ali nebitno, tvrdoglavo cuvati nesto sto je tako ocigledno (trenutno) pogresno coveka ne cini optimistom nego ........ (upisi sam, ima nas recnik mnogo opisa za to). Dogod drzim sredstva na menjacnici znaci da ocekujem da cu ih uvecati, to je valjda optimizam? Ili ja ne razumem znacenje te reci...