druze moj, u tom trenutku kad le LTC pao na 5.32 CNY , bio je dump epskih razmera u prvoj turi 1360000 (milion i trista sestdeset hiljada) i u drugoj turi 1126000 (milion i sto dvadeset i sest hiljada) to je vise od 2% ukupnih LTC-ova i to dokazuje koliko je LTC jak, da vidim gde bi se BTC zaustavio da je neko na SAMO JEDNOJ berzi istresao preko 200000 (dvesta hiljada BTC-a) otisao bi na MOZDA 10$, verovatno i nize
koji si ti filozof, nemam reci ovde se radi o manipulaciji, to znas i ti , ali se pravis ******, a za tvoju informaciju na toj istoj berzi su vec do sada kupili preko 3 miliona i kupuju jos, pa ti i dalje filozofirajPa to znaci da nije jak cim se tako lako oproste od tih kolicina, zar ne?
da,al mislim da ce jos jedan ponor
Ma sta malo...milioni su netaknuti...bas vatromet...Fiat je mama...Samo da ne zvekne btc-e...Rusija svojim userima blokirala pristup btc sajtovima na netu...Kinezi dumpuju, sigurno ne zbog Rusa...Nesto se veliko desava ali se to jos niie objavilo.
koji si ti filozof, nemam reci ovde se radi o manipulaciji, to znas i ti , ali se pravis ******, a za tvoju informaciju na toj istoj berzi su vec do sada kupili preko 3 miliona i kupuju jos, pa ti i dalje filozofiraj
Rekoh ja
Omasise stepenice... grafikoni i vange![]()
Dzaba pametujete.
Kaze se svaki novcic ima dve strane.
Al bitcoin/litecoin ima 100 strane,na koju ce pasti,odlucice 100 faktora i 500 desavanja.
ju ju, pade na 180.
ltc uskoro na ispod 1 $. vreme mu je.![]()
ju ju, pade na 180.
ltc uskoro na ispod 1 $. vreme mu je.![]()
Jos malo pa LTC-u dodajemo krompir ispred![]()
jes, al što pričam 2 meseca da će ispod 200, a ltc ispod 1 $.
samo me studenat poslušao i prodao na 400 +.
Mozda ja jesam filozof, ali nisam utopista...Naravno da se kupuje, da bi se prodalo mora da postoji i kupac. Prodaje se i kad raste, ali i tada postoje kupci...Cinjenica je da je LTC neuspeo pokusaj kloniranja, verovatno ima dosta ljudi koji su uzeli ozbiljne pare na njemu, ali ima i takvih kao ti, koji ga cuvaju jos od 48$ nadajuci se ne znam ni ja cemu...Pa sad cekaj ponovo 48$...i ponovo nemoj prodati ni na 30$, ni na 35$ ni na 45$. A vidim da ce i 5$ biti premija![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari