Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
moze i sa 2 da se deli i opet je to jako velika kolicina coina i to je opet PONAVJAM na samo JEDNOJ berzi i LTC je preziveo , voleo bih da vidim BTC u slicnoj situaciji (ovde bi to neki nazvali potopom , krajem sveta...)

Iskreno i mene zanima kao izgleda dump 200k btc-a ali bolje da ne pokusavaju ipak :D

Zar ste zaboravili da je rešenje GOX krize (letos) odloženo za Februar mesec. Da bi se silni novčići vratili vlasnicima treba ih jeftino kupiti, takodje se porezi plaćaju u 2-3 mesecu (kako gde). Regulacija BTC-a u SAD je odložena za maj-jun (ako se dobro sećam) tako da je do tada igranka na dnu (ili oko dna) a za posle ćemo videti hoće li biti raketa i sličnih pirotehničkih sredstava. ;)

druze moj, u tom trenutku kad le LTC pao na 5.32 CNY , bio je dump epskih razmera u prvoj turi 1360000 (milion i trista sestdeset hiljada) i u drugoj turi 1126000 (milion i sto dvadeset i sest hiljada) to je vise od 2% ukupnih LTC-ova i to dokazuje koliko je LTC jak, da vidim gde bi se BTC zaustavio da je neko na SAMO JEDNOJ berzi istresao preko 200000 (dvesta hiljada BTC-a) otisao bi na MOZDA 10$, verovatno i nize

Pa to znaci da nije jak cim se tako lako oproste od tih kolicina, zar ne?

Dzaba pametujete.
Kaze se svaki novcic ima dve strane.
Al bitcoin/litecoin ima 100 strane,na koju ce pasti,odlucice 100 faktora i 500 desavanja.
Dzaba je jedan reko na 100 da ce biti 1200$ btc a druzi reko na 1$ da ce ltc biti 48.5$
Malo ko to isprati,mislim da je to vise pitanje srece no znanj/iskustva.
Mnogi ce se obogatiti a mnogo osiromasiti.

Pa to znaci da nije jak cim se tako lako oproste od tih kolicina, zar ne?
koji si ti filozof, nemam reci ovde se radi o manipulaciji, to znas i ti , ali se pravis ******, a za tvoju informaciju na toj istoj berzi su vec do sada kupili preko 3 miliona i kupuju jos, pa ti i dalje filozofiraj

koji si ti filozof, nemam reci ovde se radi o manipulaciji, to znas i ti , ali se pravis ******, a za tvoju informaciju na toj istoj berzi su vec do sada kupili preko 3 miliona i kupuju jos, pa ti i dalje filozofiraj

Mozda ja jesam filozof, ali nisam utopista...Naravno da se kupuje, da bi se prodalo mora da postoji i kupac. Prodaje se i kad raste, ali i tada postoje kupci...Cinjenica je da je LTC neuspeo pokusaj kloniranja, verovatno ima dosta ljudi koji su uzeli ozbiljne pare na njemu, ali ima i takvih kao ti, koji ga cuvaju jos od 48$ nadajuci se ne znam ni ja cemu...Pa sad cekaj ponovo 48$...i ponovo nemoj prodati ni na 30$, ni na 35$ ni na 45$. A vidim da ce i 5$ biti premija :)

Bitno je da se nesto desava :d

Meni je dosta ovog ponora, danas cu prebaciti sve u fiat i osloniti se samo na kointelekt dok ne povratim pare. Dok se ja povratim, btc ce verovatno biti oko 50$ pa cu sacuvati jedan komad cisto deci da ostavim da imaju jednog dana.

Da sam bio pametan i poslusao sebe i ono sto sam pisao pre par nedelja bio bi danas dosta bogatiji...
Ulazak u crypto svet u isto ovo vreme prosle godine mi je bila mozda i najgora odluka. Da nema kointelekta, sa mucenim ltc koji sam pazario bi mogao sada da kupim big mek obrok...

Jupiiiiii, rollercoster :d

Mozda ja jesam filozof, ali nisam utopista...Naravno da se kupuje, da bi se prodalo mora da postoji i kupac. Prodaje se i kad raste, ali i tada postoje kupci...Cinjenica je da je LTC neuspeo pokusaj kloniranja, verovatno ima dosta ljudi koji su uzeli ozbiljne pare na njemu, ali ima i takvih kao ti, koji ga cuvaju jos od 48$ nadajuci se ne znam ni ja cemu...Pa sad cekaj ponovo 48$...i ponovo nemoj prodati ni na 30$, ni na 35$ ni na 45$. A vidim da ce i 5$ biti premija :)

ti si nepopravljivi PESIMISTA koji kuka godinu dana , ako ti sve ovo ne valja , pa idi vec jednom radi nesto drugo (ako imas) , pusti druge na miru ( ti bar nisi nikoga prevario) i uzivaj u zivotu, a sto se tice prodaje mozemo i da sve dokumentujemo pa da vidimo ko je ispao sta, da ne bude kao i sa velikim magovima berze kao sto kaze jedan nas drugar sa foruma "vise imam kapitala u crepu na objektima, nego neko na menjacnici i ne hvalim se time" ;)

stvarno student, osvesti se, pričaš sa tajkunima crepne industrije i drvene građe.

nemoj da si pesimista, kupuj ltc i čekaj pump na 2 $.

Ajde ajde, nemo' da kukate, uvek moze gore :d

Fenikse srecom nisi kupovao na berzi nego sa malo struje i kopanja stekao BTC, LTC...
Pa nisi pukao u stepenicastim transakcijama.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno