Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel zna neko razlog zasto ne mogu da povlacim novcice sa Cryptsija?
jel treba da imam verifikovan nalog, jes da sam zadnji put povlacio pre 6 meseci odatle, al opet trgujem non stop i sad kad se nakupilo ne mogu da povucem nista, pise samo pending.. (naravno da sam potvrdio povlacenje na mailu)
Vtc koin je u pitanju, al isto mi se desilo pre par dana i sa EAC

ovo pitam jer ne bih da probam da prebacim ltc pa da mi ostane da visi u nekom medjuprostoru...

Jel moze neko da Da odgovor na pitanje koje verovatno postoji odgovor, a ne da se igrate pogadjanja cena ( sistemom gledanja u pasulj, u pikslu, u wc solju itd) ?

druze ti kao da si u ovome od juce, pa lepo sam rekao da smo sada na nivou od prosle godine pre pumpa (iste cene BTC-a i LTC-a), kakva likvidnost ovde se veliki igraci "igraju" , sta je bila i kakva likvidnost do sada za dizanje cene tj pumpanje , uvek isto , ako se moze "uzjahati" talas treba iskoristiti, mada je rizicno, jer mi mozemo samo da"plivamo" i gledamo kako veliki igraju i cekamo svoju sansu , koje ce biti

Navikli smo na ovo valjda nije prvi put:)
idemo sad gore

Jeftin BTC je 0$ sve ostalo moze da bude skup a ne mora da znaci da 1000$ nije jeftin. Meni je bio skup i 8$ jer sam pravio mnogo dnevno...

233$ za sada. Shitcoin! :d
Nije ovo jos uvek kraj pada. Dok sam se istusirao ode 15$ ocas posla i dok kucam pao je jos 11$. Bez'te u brda, bice katastrofe.

jel zna neko razlog zasto ne mogu da povlacim novcice sa Cryptsija?
jel treba da imam verifikovan nalog, jes da sam zadnji put povlacio pre 6 meseci odatle, al opet trgujem non stop i sad kad se nakupilo ne mogu da povucem nista, pise samo pending.. (naravno da sam potvrdio povlacenje na mailu)
Vtc koin je u pitanju, al isto mi se desilo pre par dana i sa EAC

ovo pitam jer ne bih da probam da prebacim ltc pa da mi ostane da visi u nekom medjuprostoru...

Mislim da sa neverifikovanog naloga ne mozes vise od 1btc dnevno...

Dobra stvar ovog konstatnog pada koji traje godinu dana je da se vise ne nerviram za saobracajne kazne..pre neki dan mi napise kaznu za totalnu glupost (stajao sam kolima manje od 5 metra blize od pesackog prelaza..i ako sam bio u kolima cekao nekog i nisam ometao saobracaj) ali onda pomislim..pa sta ima veze ..toliko svaki dan izgubim drzeci ove razne koine i platih kaznu odmah bez ikakvog nerviranja

Jel moze neko da Da odgovor na pitanje koje verovatno postoji odgovor, a ne da se igrate pogadjanja cena ( sistemom gledanja u pasulj, u pikslu, u wc solju itd) ?

Ja sam sinoc prebacio pola BTC-a sa neverifikovanog naloga proslo je nevjerovatno brzo inace i mene zna da zeza cryptsi kad povlacim neke novcice recimo zadnji put doge kasnilo je bas dosta, ali se ja ne nerviram ostavim tako udjem sutra i vidim prebaceno.
Jednom sam morao pisati suportu za 0.15btc-a stajalo pending 2 dana i kad su mi rjesili stvar napisali mi da generisem novu adresu kao sa starom je bio neki problem i generisao novu od tada nemam problema sa prebacanjem btc-a.
Znaci ako ne stigne pisi suportu.
Nadam se da sam ti nesto pomogao ;)

Taj mi nije nesto bas pogodio koliko vidim prognozirao je pocetkom 12 mjeseca prosle godine da ce biti oko 200$ svi znamo da nije ali istina ide prema tome samo sa zakasnjenjem isto tako mozda ce se desiti i rast, ali onda ne treba ocekivati 300$ do ljeta

Pa ko ocekuje? Lagani pad koji se desava vuce jos sporiji rast u pocetku. Ako odemo ispod 150 do marta, nemojte se nadati ni 250 do leta.

ma ono najbitnije je l neko kupio po 22x ceni? :D

sve mi se čini da ćemo još danas da testiramo 200.

Poslednja izmena:
mozda, ali ce onda i gornja max linija imati korekciju na jos visu cenu :)

Koliko imaju ovi mamu im ****m.. dokle ce!!! :d

Ja sam sinoc prebacio pola BTC-a sa neverifikovanog naloga proslo je nevjerovatno brzo inace i mene zna da zeza cryptsi kad povlacim neke novcice recimo zadnji put doge kasnilo je bas dosta, ali se ja ne nerviram ostavim tako udjem sutra i vidim prebaceno.
Jednom sam morao pisati suportu za 0.15btc-a stajalo pending 2 dana i kad su mi rjesili stvar napisali mi da generisem novu adresu kao sa starom je bio neki problem i generisao novu od tada nemam problema sa prebacanjem btc-a.
Znaci ako ne stigne pisi suportu.
Nadam se da sam ti nesto pomogao ;)

hvala druze, pisacu suportu
i hvala studentu isto na odgovoru

To je to bilo...nema vise dole ? ;) Ajde sad da cujem prognoze, one do sad ne važe :)

Poslednja izmena:
:D

mnogo mi je 300, ali ne isključujem. videćemo za par dana, mrzi me sada da crtam i brojim.

najbitnije je da smo se dopunili. sad samo strpljivo i čekamo našu priliku za brz keš.

ali i dalje stojim da ćemo videti ispod 200, samo ne još!

Poslednja izmena:
interesantna chinjenica.

pre par meseci kad se vodila polemika da li je gpu majning mrtav ili ne, mnoge ovde sveznalice su savetovale ljudima da kupuju iskljuchivo koine, umesto HW-a.
neshto je bilo u smislu da svako ko savetuje da se kupuje hw je glup odnosno zlonameran.

hw od tada vredi manje 20% plafon, a koini 2-3 puta manje.

ajmo struchnjaci, malo objashnjenja ako nije problem :D

interesantna chinjenica.

pre par meseci kad se vodila polemika da li je gpu majning mrtav ili ne, mnoge ovde sveznalice su savetovale ljudima da kupuju iskljuchivo koine, umesto HW-a.
neshto je bilo u smislu da svako ko savetuje da se kupuje hw je glup odnosno zlonameran.

hw od tada vredi manje 20% plafon, a koini 2-3 puta manje.

ajmo struchnjaci, malo objashnjenja ako nije problem :D

Pa nije baš tako jednostavno...
Ako gledaš sa strane trade-a, ko je ušao u bitcoin pre par meseci uz shorting je veoma fino zaradio... mnogo više nego kopanjem, 1:1 ulaganje.
Sa druge strane, long term holdere ne zanima trenutna cena... neće sigurno sad prodavati i izlaziti iz cele priče.

Iluzije su 1000x rast kao što smo videli prethodnih godina. To možemo da zaboravimo a kao i uvek, opstaće samo najjači :). Bilo rudar, trejder ili holder.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno