jel zna neko razlog zasto ne mogu da povlacim novcice sa Cryptsija?
jel treba da imam verifikovan nalog, jes da sam zadnji put povlacio pre 6 meseci odatle, al opet trgujem non stop i sad kad se nakupilo ne mogu da povucem nista, pise samo pending.. (naravno da sam potvrdio povlacenje na mailu)
Vtc koin je u pitanju, al isto mi se desilo pre par dana i sa EAC
ovo pitam jer ne bih da probam da prebacim ltc pa da mi ostane da visi u nekom medjuprostoru...
Nije ali bi mogao da bude poslednji 😀Navikli smo na ovo valjda nije prvi put🙂
idemo sad gore
jel zna neko razlog zasto ne mogu da povlacim novcice sa Cryptsija?
jel treba da imam verifikovan nalog, jes da sam zadnji put povlacio pre 6 meseci odatle, al opet trgujem non stop i sad kad se nakupilo ne mogu da povucem nista, pise samo pending.. (naravno da sam potvrdio povlacenje na mailu)
Vtc koin je u pitanju, al isto mi se desilo pre par dana i sa EAC
ovo pitam jer ne bih da probam da prebacim ltc pa da mi ostane da visi u nekom medjuprostoru...
Jel moze neko da Da odgovor na pitanje koje verovatno postoji odgovor, a ne da se igrate pogadjanja cena ( sistemom gledanja u pasulj, u pikslu, u wc solju itd) ?
Taj mi nije nesto bas pogodio koliko vidim prognozirao je pocetkom 12 mjeseca prosle godine da ce biti oko 200$ svi znamo da nije ali istina ide prema tome samo sa zakasnjenjem isto tako mozda ce se desiti i rast, ali onda ne treba ocekivati 300$ do ljeta
Pa ko ocekuje? Lagani pad koji se desava vuce jos sporiji rast u pocetku. Ako odemo ispod 150 do marta, nemojte se nadati ni 250 do leta.
Ovo ide jos dole... sve prodao i cekam ispod 200$.
Ja sam sinoc prebacio pola BTC-a sa neverifikovanog naloga proslo je nevjerovatno brzo inace i mene zna da zeza cryptsi kad povlacim neke novcice recimo zadnji put doge kasnilo je bas dosta, ali se ja ne nerviram ostavim tako udjem sutra i vidim prebaceno.
Jednom sam morao pisati suportu za 0.15btc-a stajalo pending 2 dana i kad su mi rjesili stvar napisali mi da generisem novu adresu kao sa starom je bio neki problem i generisao novu od tada nemam problema sa prebacanjem btc-a.
Znaci ako ne stigne pisi suportu.
Nadam se da sam ti nesto pomogao 😉
interesantna chinjenica.
pre par meseci kad se vodila polemika da li je gpu majning mrtav ili ne, mnoge ovde sveznalice su savetovale ljudima da kupuju iskljuchivo koine, umesto HW-a.
neshto je bilo u smislu da svako ko savetuje da se kupuje hw je glup odnosno zlonameran.
hw od tada vredi manje 20% plafon, a koini 2-3 puta manje.
ajmo struchnjaci, malo objashnjenja ako nije problem 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari