jel zna neko razlog zasto ne mogu da povlacim novcice sa Cryptsija?
jel treba da imam verifikovan nalog, jes da sam zadnji put povlacio pre 6 meseci odatle, al opet trgujem non stop i sad kad se nakupilo ne mogu da povucem nista, pise samo pending.. (naravno da sam potvrdio povlacenje na mailu)
Vtc koin je u pitanju, al isto mi se desilo pre par dana i sa EAC
ovo pitam jer ne bih da probam da prebacim ltc pa da mi ostane da visi u nekom medjuprostoru...
Nije ali bi mogao da bude poslednjiNavikli smo na ovo valjda nije prvi put
idemo sad gore
jel zna neko razlog zasto ne mogu da povlacim novcice sa Cryptsija?
jel treba da imam verifikovan nalog, jes da sam zadnji put povlacio pre 6 meseci odatle, al opet trgujem non stop i sad kad se nakupilo ne mogu da povucem nista, pise samo pending.. (naravno da sam potvrdio povlacenje na mailu)
Vtc koin je u pitanju, al isto mi se desilo pre par dana i sa EAC
ovo pitam jer ne bih da probam da prebacim ltc pa da mi ostane da visi u nekom medjuprostoru...
Jel moze neko da Da odgovor na pitanje koje verovatno postoji odgovor, a ne da se igrate pogadjanja cena ( sistemom gledanja u pasulj, u pikslu, u wc solju itd) ?
Taj mi nije nesto bas pogodio koliko vidim prognozirao je pocetkom 12 mjeseca prosle godine da ce biti oko 200$ svi znamo da nije ali istina ide prema tome samo sa zakasnjenjem isto tako mozda ce se desiti i rast, ali onda ne treba ocekivati 300$ do ljeta
Pa ko ocekuje? Lagani pad koji se desava vuce jos sporiji rast u pocetku. Ako odemo ispod 150 do marta, nemojte se nadati ni 250 do leta.
Ovo ide jos dole... sve prodao i cekam ispod 200$.
Ja sam sinoc prebacio pola BTC-a sa neverifikovanog naloga proslo je nevjerovatno brzo inace i mene zna da zeza cryptsi kad povlacim neke novcice recimo zadnji put doge kasnilo je bas dosta, ali se ja ne nerviram ostavim tako udjem sutra i vidim prebaceno.
Jednom sam morao pisati suportu za 0.15btc-a stajalo pending 2 dana i kad su mi rjesili stvar napisali mi da generisem novu adresu kao sa starom je bio neki problem i generisao novu od tada nemam problema sa prebacanjem btc-a.
Znaci ako ne stigne pisi suportu.
Nadam se da sam ti nesto pomogao![]()
interesantna chinjenica.
pre par meseci kad se vodila polemika da li je gpu majning mrtav ili ne, mnoge ovde sveznalice su savetovale ljudima da kupuju iskljuchivo koine, umesto HW-a.
neshto je bilo u smislu da svako ko savetuje da se kupuje hw je glup odnosno zlonameran.
hw od tada vredi manje 20% plafon, a koini 2-3 puta manje.
ajmo struchnjaci, malo objashnjenja ako nije problem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari