Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al je nekom lepo. 45K LTC sell order.

45K.jpg

za bitstamp ako s****te 2step na fonu, jesu i vama trazili ovo podvuceno, osecam se kao za zatvor da se slikam :D

We are very sorry to hear about your issue.
The purpose of two factor authentication is to prevent unauthorized people from accessing your account therefore it cannot be turned off just by an email request. We have to carry out the standard KYC (Know Your Customer) procedure before we proceed and disable this security feature on your account.

Please provide a high resolution image of yourself holding your ID and "[date of submission] For Bitstamp LIMITED only" written on a piece of paper.

Further, please also send us high resolution images of both sides of your ID and an image of a proof of residence document (electrics bill, bank statement,..). no older than 3 months, sent to your name and address in paper form.
A valid proof of residence can be a utility bill (gas bill, water bill, etc.), a bank statement or a document issued by a government authority.

We remain available to you in case you need any further assistance from our end.

Disclaimer: Email is inherently insecure and Bitstamp Limited is unable to guarantee the protection of your privacy as stipulated in our Privacy policy. If you do send your documents to our email we invite you to please use our PGP key attached to this e-mail to protect your sensitive information.

Poslednja izmena:
jesu i ako to uradis prolazi 100%, slikali smo ortakove dokumente sa 650D i sve je proslo iz prve :)

Kakva mahunacija sinoc na swisscexu, prodadoh 10ltca po 0.02955 i sa tim btcom kupih skoro 12 ltca na btce

smrdi na prevaru... mogu par puta da puste, malo da se masa navuce, a kada neko uleti sa vecom kolicinom samo nestanu, dezintegrise se i menjacnica i ono sto si ulozio.

Poslednja izmena:
pa nece za 10 LTC-a... ali ako se nastavi i nekog navuku za milionce... Nisi gledao Zaoku?

Poslednja izmena:
Svuda je pao diff za nekih 10%

Pa pocinje polako odustajanje i gasenje masina, sad je faza prelaska u "trecu smenu" a kad nakon ovog mini bounce-a usledi novi talas poniranja, solidan broj ide na potpuno gasenje, asica za scrypt jos nema u znacajnijem broju tako da diff mora dole.

:whip:

noc je bila vrhunska. od kako sam poceo razvlaciti one tvoje linije, razvaljujem. :d

jes! ja lego u 2, ustao u 5, i evo, i dalje na nogama! hebiga, posao. :D

sad samo da vidimo da li ce neko neku pricu da ispinuje glupu, da li ce vunice da krenu da kupuju, pa istovar. pola sam prodao iznad 400, pola cekam da vidim da li ce biti pumpa nekog do 420~440, ali mislim da nece biti nista od toga.

nastavljamo po starom, na dole.

ne zaboravite da ima mnogo ljutih gusara koji su kupovali na 600+ i koji jedva cekaju da se istovare!

Poslednja izmena:
Da biste razumeli berzu visokospekulativnih akcija (u ovo sigurno spadaju kriptovalute kao drastican primer), morate dobro pratiti i filtrirati vesti. Bez emocija, realno. Zeljko je naveo kao podsticaj za rast BTC-a primer US kongresmena koji je koristio BTC bankomat za kupovinu carapa. Ta vest, po meni, ima daleko manju tezinu od vesti da nacionalna banka bilo koje zemlje u svetu, pa makar i Albanije, proglasi BTC za nelegalno sredstvo i da zabrani svojim bankama da koriste racune koji su povezani sa kriptovalutnim biznisom. Ljudi ce shvatiti da se ovo ne moze zaustaviti ni prekinuti preko noci, ali 15.04. je psiholoski jako bitan datum, zbog ocekivane izjave celnika vodece Kineske banke. Kina je dovela cenu BTC-a do 1200, pa ju je sada i vratila na jutrosnjih 340. Spekulanti ce ovo iskoristiti da se dodatno obogate, bilo kroz dump, bilo kroz pump. Ameri su im lepo uvalili BTC i LTC po velikim cenama, a sada im ih uzimaju nazad po mnogo nizim. Nas je izbor da li cemo to samo posmatrati, zanemariti ili aktivno ucestvovati. Za razliku od nekih, meni je opet lako da trgujem, jer sam sebi u glavi razjasnio da ne mogu izgubiti, (posto sam investiciju za nabavku coina odavno isplatio), nego samo manje zaraditi ako kiksnem. Ne mozes izgubiti nesto sto nemas, a nemam cenu od 50+ za LTC niti 1200+ za BTC. Dugo sam bio svezan u trgovini jer sam propustio priliku da istovarim sve na 48$ (ltc) ili na 1100 (btc), tako da sam imao osecaj kao da sam ih toliko platio. I dalje imam dosta u cold storageu :), ali sam se odvazio i da se malo poigram ovih dana.

Malo je off, ali sam se setio sta mi je pricao drugar koji je ziveo u JAR-u krajem osamdesetih, dok je jos vladao Apartheid. Ko ne zna, crnci su bili gradjani drugog reda dok je malobrojna elita belaca raspolagala svim resursima i kapitalom. I lako je bilo prepoznati ko je ko, boja koze se ne moze lako sakriti. Pojavila se ekipa prevaranata koja je nudila crncima, koji su bili u malo boljoj finansijskoj situaciji, cudesnu kremu kojom se moze izbeliti koza. Ovi su odmah zagrizli, misleci da ce time sebi i svojim porodicama obezbetiti lepsu i sigurniju buducnost. Ta "cudesna" krema je zapravo bila neka grozna hemija, izbeljivac, da ne kazem varikina, koja je posle nekoliko nanosenja izazivala grozne infekcije na kozi. Naravno, ekipa koja je valjala kremu je nestala, ali se pojavila druga ekipa, povezana sa onom prvom, naravno, koja je nudila melem za ublazavanje tih posledica, po, naravno, vecoj ceni nego sto je kostala krema za izbeljivanje...

Ok drugari otvaram novu kladionicu za humanitarne svrhe! :alo:

Posto je prosla sa MAX-om imala lepu atmosferu, malo da se opet zabavimo u ovim ne bas sjajnum trenutcima a i nekome da pomognemo.

Nagradno pitanje glasi: koliki ce biti odnos BTC/USD na dan 15.04.2014 vreme 19.20. Vrednost se gleda prema BTC-E u tom trenutku.
Pozeljan ulog bi bio 0,1LTC ali ako je to mnogo nek izdvoji koliko se moze. Ponuda se mora razlikovati makar za 1USD od postojece.
Ponude se primaju najkasnije do 14.04.2014 vreme 19.20. Pobednik je duzan da minimum 50% nagrade da za decu iz svratista.
Vremena ima dosta tako da mogu sto vise ljudi da se ukljuce, pa ako bude 40-50 uloga bice to ok cifra :). Bilo bi lepo kad bi onaj kolega opet napravio online tiket da to sve bude lepo i pregledno.
Pravila su jasna, tako da "momci zelim vam mnogo uspeha" :)
PS. moja ponuda je 425$ :p

Ajmo drugari.

stižu neke dobre vesti, zato i valjda tako lep skok danas - PBOC Kine "neće zabraniti" BTC, da li to znači da neće zabraniti transakcije ipak ?

Dvoumim se da li prodati po ovoj ceni sad? Imam na berzi ~5 btc-a pa bi sa njima baratao. Pa ga kupiti tamo na 300$ ako dodje.

Dvoumim se da li prodati po ovoj ceni sad? Imam na berzi ~5 btc-a pa bi sa njima baratao. Pa ga kupiti tamo na 300$ ako dodje.

Teska dilema...Ja sam se vratio delom u kripto, ostavio sam malo fiata za svaki slucaj...Ova poslednja vest nije mnogo losa.

stižu neke dobre vesti, zato i valjda tako lep skok danas - PBOC Kine "neće zabraniti" BTC, da li to znači da neće zabraniti transakcije ipak ?

Pa ne moze da zabrani btc kad ga nisu ni emitovali, tako rece covek. E sad, da li mogu ograniciti put ka njemu, to je drugo pitanje. Volim te poluinfo vesti...

stavi sell order na 0.023 i cekaj... ako prodje dobro je, a ako ne prodje i dalje imas svoje novcice ;)

Poslednja izmena:
Ja kad god uđem u fiat bude momentalno neka dobra vest po crypto. :smash:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno