Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ništa drugo ima da napucam i rezoluciju i AA i AF od besvesti i da kupim još monitora da se potpuno okružim :)

Manipulatori su toliko providni da je to smesno, sto je najsmesnije idu glavom o zid... na primer trenutan dumping na BTC-e neko ujedno obara i BTC i LTC jer su vezani pa radi to u paru i to bas zestoko, dok hoube i bitstamp ne reaguju uopste..... i sad neka neko kaze da to nije cista navlakusa i glavom kroz zid taktika

Hoce da naprave paniku jos vecom nego sto je. Ali imajte u glavi da je tek 10. april...

Indukovana koma je resenje za neke ;)

Ono sto mene vise brine i o cemu razmisljam je sta kada dodje dan kada cena odgovara i dignemo koine na btc-e da promenimo recimo ltc u btc i ovi nestanu poput mtgox-a? :trust:

Meni je više zanimljiva psihologija iza cele priče.
Garantujem da većina, koji nisu prodavali BTC ni kad je bio 1000+ USD, sutra bi većina prodala na ~700.

Ode cena u bunar a mi mineri koji smo ulagali u 280x i sl. grafike možemo da se osećamo blago kao budale jer sad za cenu jedne može da se kupi 60 LTCa :D

ja sam prestao sa kopanjem LTC-a cim je diff presako 5k i lagano skupljam Dark i HVC ... mozda ne bude nista od njih ali nema veze ;)

ja sam prestao sa kopanjem LTC-a cim je diff presako 5k i lagano skupljam Dark i HVC ... mozda ne bude nista od njih ali nema veze ;)

HVC ne vidim kao takmaca... cena ide samo dole, visoka inflacija...
Na najvećoj menjačnici 24h volume 10BTC-a... ma smešno.

Ja koliko vidim BTC pada svud, ukljucujuci i BitStamp

ali svaki put kad moram da ustajem u 5 ujutro najbolje akcija!

i ajd sad lezi. :D

al neko istovaruje ltc, kao bagerom! cim na btc-e krene sa istovarom neko prvi - znas da sledi masivan istovar na drugim mestima!

pogotovo ako je istovario ltc!

Poslednja izmena:
Ono sto mene vise brine i o cemu razmisljam je sta kada dodje dan kada cena odgovara i dignemo koine na btc-e da promenimo recimo ltc u btc i ovi nestanu poput mtgox-a? :trust:

Sve je moguce, ali ne verujem u to. Mislim da zaradjuju sasvim lepo ovako. Za razliku od Gox-a, dosta provizija uzimaju na valutnim i na kripto parovima. Evo samo danas na ltc/usd uzese 1700 ltc-a i 17000$, ltc/btc 500 ltc-a i 12 btc-a itd...

HVC ne vidim kao takmaca... cena ide samo dole, visoka inflacija...
Na najvećoj menjačnici 24h volume 10BTC-a... ma smešno.

Nije inflacija problem.. dumpa nije bilo skoro nista, video si volume mali... jednostavno niko ne kupuje ni ne pumpa... sto neznaci da sutra nece kupit 30% HVC-a

Poslednja izmena:
Ajde ljudi, gde ga gađate?
Ja se držim na $350 još uvek...

PS. Mislim na bitstamp... na BTCe je već zabo 357...

Poslednja izmena:
nocas cu da ugasim masine bar da se setim kako je kad je tisina u stanu ..lako cu sutra opet da ih ukljucim ako se neko cudo desi ..al sad imam btca i ltca kao dakopam narednih godinu dana al sad i to ne vredi skoro nista

Kratkoročno - smešan coin.
Dugoročno - niko ne može da zna... ono što sam naučio iz svega ovoga lakše je kupiti ako veruješ nego kopati.

PS. So na ranu: http://www.coindesk.com/investor-group-offers-buy-mt-gox-one-bitcoin/
:)

Pa jedino ako se zezaju ali je 1BTC realana cena za kupovinu MtGox-a jer ako kupis MtGox moras poloziti garancije da ces sve kreditore ispostovat 100%, znaci morali bi da nadoknade 300-400K BTC koje Gox duguje korisnicima....
Nemozes ti kupit propalu firmu, raspordat sve sto ima a duznike odpiliti......

Poslednja izmena:
ja se ne bih slozio da ovo ima veze sa kinezima. rekao sam vec onomad da mislim da ima vise veze sa IRS-om. kina je "cover story". :D

mislim da ce kinezi uskoro skontati da nece imati gde da kupuju btc-ove, pa ce placati ekstra cenu na njih. tj. bice tamo kod njih kao nekada na mrtvom mtgox-u. :D cena najvisa.

ne bi me iznenadilo da pocnu direktno da dampuju na zapadnim menjacnicama, cisto da imaju neki kapital za trange-frange, tj. arbitraze.

btw, btc-e je jedina velika menjacnica koja radi sa anonimnim visa karticama. ima jos par, ali nisu tako velike. interesantno mi je obavestenje:

"
Dear members of BTC-e.com

Latest news on withdrawal on the card VISA / MasterCard:

- Automatic order processing works well
- All applications for withdrawal imposed processed
- All newly received applications are processed without delay

IMPORTANT
1. We can not cancel the funding process if we sent the translation to the payment system.

2. If you send money to an anonymous card, then you must understand that in case of problems with transfer of funds, if you can not contact the bank to explain the operation, you risk losing your money"

3. Send money to the non-active card is prohibited. Card must be activated before you order a withdrawal.

4. If you have several cards on your name and wish to fund them, please do not make more then one transfer per day per name.

5. Withdraw money to the corporate card is possible if you have a name on the card or the corporate card is link to the specific name. We need to know only the name of the person not the company name.

Our support will always help to resolve any issue related to the transfer of funds to the card.

dakle, kladim se da neko naveliko kesira i izlazi iz price i to "anonimno". rekao bih da je to bas ta prica oko oporezivanja.

Poslednja izmena:
Ko bi normalan kupio 399.999 bitcoina dugovanja :)

Onaj ko ih je ukrao :) sad mu jeftino da proda a i nema toliko interesenata, ovako kroz par meseci kroz provizije ponovo uzme to nazad. Jos ako uvede i Midas i Ltc on Gox, bice para k'o sase :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno