Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ohooo LTC na 9.7 dolara!
pre nedelju dana, kad je bio na 11, rekao sam "LTC na 11, videcemo dal ce ici i na nize"... i pri tom mi je neki lik, ne secam se nick-a rekao - "odma da ti kazem, sigurno nece ici nize od 11"...
i sta je ovo sad? izgleda da sam bio upravu, mozda sam tek pre 2 meseca usao u pricu, ali vec dajem najbolje prognoze :smoke:

Klasican sindrom "jsa sam upravu a ti nisi nja nja nja nja nja nja "...

iscoolirajte se ...Ako oces da ga potopas onda se ptorudi i citiraj taj deo kada napravi sledecu prognozu ;)

ohooo LTC na 9.7 dolara!
pre nedelju dana, kad je bio na 11, rekao sam "LTC na 11, videcemo dal ce ici i na nize"... i pri tom mi je neki lik, ne secam se nick-a rekao - "odma da ti kazem, sigurno nece ici nize od 11"...
i sta je ovo sad? izgleda da sam bio upravu, mozda sam tek pre 2 meseca usao u pricu, ali vec dajem najbolje prognoze :smoke:

Damirbaj sta mislis sada, oce li ici gore ili jos dole? Planiram da kupim pa me zanima tvoje misljenje, da li je sada pravi trenutak?

Jedan moj poznanik je prodao svoje LTC i kupio stan nedavno, da je taktizirao ne bi sada imao za prozore i laminat.

I to nije sacekao ni pola pika, istresao na 20$ prosek... stan i opremio u fulu, cekamo da nas pozove da osmekamo LTC gajbu.

A mi nemamo ni za k-sering ;)

Prodavali za dzabe, a kad je bio pik neku mrvicu utopili.

Damirbaj sta mislis sada, oce li ici gore ili jos dole? Planiram da kupim pa me zanima tvoje misljenje, da li je sada pravi trenutak?

ako zelis da kupis vise ltc-a, sad je odlican trenutak, jer skoro sigurno nece biti puno nizi od trenutne vrednosti...

a ako se igras na berzi i oces sad malo da kupis, pa tipa sutra malko skoci,pa prodas... to ne znam... pretpostavljam samo da ce do kraja leta cena biti niska i da nece preterano varirati, sem ako se iz vedra neba ne pojave neke lepe vesti... cuo sam da se nesto prica sad za 15-ti...

I to nije sacekao ni pola pika, istresao na 20$ prosek... stan i opremio u fulu, cekamo da nas pozove da osmekamo LTC gajbu.

ja ga cekam na 100$. imam auto od istaknutoga clana ovoga foruma. Za godinu dana, dve, pet kad bude

380$
Zovite popa.

380 full. ja sam na stotine prodao ispod 5$

freaking-out-omg-no-shock-surprise-600x398.jpg

ode ovo u tri lepe.. nista cekamo na 200-250 da upazarimo koji komad :d

ja ga cekam na 100$. imam auto od istaknutoga clana ovoga foruma. Za godinu dana, dve, pet kad bude

Tu cu i ja vajditi ;)

380$
Zovite popa.

Nije strasno jos... 266 je cilj.

380 full. ja sam na stotine prodao ispod 5$

Sad cemo da kupimo po 20 btc-a po 300$ ako docekamo pa kud pukne.

900.000

Manipulatori su toliko providni da je to smesno, sto je najsmesnije idu glavom o zid... na primer trenutan dumping na BTC-e neko ujedno obara i BTC i LTC jer su vezani pa radi to u paru i to bas zestoko, dok hoube i bitstamp ne reaguju uopste..... i sad neka neko kaze da to nije cista navlakusa i glavom kroz zid taktika

Glavonje hoce da pokupe dok je jos "mali" diff jeftino novcice od noob-ova... moje nece dobiti ;)

Stvarno ne znam dokle će da ide na dole, al' kad bude krenulo na gore grafik će biti dugačka vertikalna linija. Ko tad bude u fiat-u ostaće bez dosta novčića.

Ako ode na 7$ gasite masine...

Jako je čudna situacija koju je Željko pomenuo, u poslednjih pola sata na BTC-e konstantno pada, a huobi i BTC Chine ne mrdaju.

Bolje ugasite mozak i idite na spavanje, lakse ce te docekati jutro.

ja ih ne gasim taman otisao ltc na jedan dolar sterlinga.

Ode cena u bunar a mi mineri koji smo ulagali u 280x i sl. grafike možemo da se osećamo blago kao budale jer sad za cenu jedne može da se kupi 60 LTCa :D

Ode cena u bunar a mi mineri koji smo ulagali u 280x i sl. grafike možemo da se osećamo blago kao budale jer sad za cenu jedne može da se kupi 60 LTCa :D

Makar ti je ostala grafika, mnogo je gluplja investicija bila dati $ i kupiti po 15-20$ (ili više) i ostati u LTC-u. Efektivno smanjiš svoj novac na trećinu, a nemaš ni HW.

Makar ti je ostala grafika, mnogo je gluplja investicija bila dati $ i kupiti po 15-20$ (ili više) i ostati u LTC-u. Efektivno smanjiš svoj novac na trećinu, a nemaš ni HW.

Ma naravno, možemo svi ovde da se skupimo i otvorimo jednu dojaja igraonicu :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno