- Učlanjen(a)
- 02.01.2014
- Poena
- 70
Hahahasvi se ucipili po jedan btc, i ceo dan full zezanje..
![]()
Eh, kad bi se svi učipili po 1 btc, pitali bi opušteno, pošto Beograd
![]()
![]()
![]()
Vidite za to okupljanje gde i kako, ako ne - napravicu ja u NS ako ste voljni da dodjete
SAm sam napravio pump za HVC ..kupio na 2200 za 1 BTC ..kupio jos par do 2300 za 0.90 BTC..stavio 2 BTC buy wall i za 5 minuta ode na 3500 ..zaradi 1 BTC ko dobar dan![]()
taj rudarski piknik nas je izasao preko 15 btc + duka jos jedno 5 btc kao domacin. oko 20 btc bez goriva
SAm sam napravio pump za HVC ..kupio na 2200 za 1 BTC ..kupio jos par do 2300 za 0.90 BTC..stavio 2 BTC buy wall i za 5 minuta ode na 3500 ..zaradi 1 BTC ko dobar dan![]()
Mogli su da cekaju da jos poraste a ne odma nagrnu da uvale coine
a kolko je tad vredeo btc?
na sta ste potrosili tolke pare, jel ste i striptizete doveli?![]()
Jeste, treba da se opustimo i uzivamo u ovoj kasicici meda dok nam nam ne pripreme opet lopatu govana.![]()
Da li ce od sada samo rasti i da li ima ikave sanse da danas ili sutra ponovo padne ispod 11 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari