Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa sad, ako si prodao za 11,3 neces sigurno da panicno kupujes, jer je cena malo narasla.

znaci cekas tamo 7~8 $, pa kupuješ po malo. ali ne verujem da ce skoro sad to. sad ce u mnogo manjim amplitudama cena da se krece. znaci, ako je sad 11,3, racunam da bi trebalo na 9 vec uletati, a prodavati primerice na 12~13. ne znam tacno, jer ne pratim ltc cene tako pomno.

mislim da ce se nedeljama cena vuci u rasponu od 400 do 500 $.

da bi "cena samo rasla", tj. da bi rekli da je trend se promenio, cena mora da skoci do tamo 540~560 $ i da ostane na tim nivoima dovoljno dugo, a ja ne vidim da ce se to desiti skoro.

Poslednja izmena:
ti bas "kajmacis" :d...
ja surfam na daleko manjim rasponima, ali cesce. na niskim cijenama radim LTC/BTC a kad su cijene bolje +600, onda ide i fiat u kombinaciju. provozam se dva-tri puta dnevno, a pred spavanje stavljam neke lude ordere prema onoj "ako prodje, prodje"

Znam da nije sjajno mesto, ali ovde se motate vi matori rudari...

Je li može neko da mi objasni otkud odjednom toliko pump-ova različitih intenziteta? Šta se dogodilo da se ljudi drznu da šibaju BTC u razne manje i više ozbiljne altvalute?

navucu masu da se popali i onda im izudaraju packe toliko da ne znaju gde se nalaze

bas tako da se prime na razne shit coine onda pocnu da ih kupuju i onda zdravo

Dakle, odgovor je skroz jednostavan. Nisam se nadao najprostijem od svih, ali to sam ja - od šume ne vidim drvo. :D

da da PND, PENG,RBT imamo milione i milione zivotinja, jer smo hteli vise i onda ode cena u bunar eto to je ocit primer

pa sad, ako si prodao za 11,3 neces sigurno da panicno kupujes, jer je cena malo narasla.

znaci cekas tamo 7~8 $, pa kupuješ po malo. ali ne verujem da ce skoro sad to. sad ce u mnogo manjim amplitudama cena da se krece. znaci, ako je sad 11,3, racunam da bi trebalo na 9 vec uletati, a prodavati primerice na 12~13. ne znam tacno, jer ne pratim ltc cene tako pomno.

mislim da ce se nedeljama cena vuci u rasponu od 400 do 500 $.

da bi "cena samo rasla", tj. da bi rekli da je trend se promenio, cena mora da skoci do tamo 540~560 $ i da ostane na tim nivoima dovoljno dugo, a ja ne vidim da ce se to desiti skoro.

Ja pratim i vec vise od 12 sati cena nikako znacajno da padne ispod 11 sto je vrlo, vrlo zabrinjavajuci trend za sve koji su ih ocekujuci pad prodali nedavno po ceni manjoj od 11.3.

Postaviti.jpg

Poslednja izmena:
Eto spreman sam da pomerim buy order sa 7,5 na 8,5 ako dodje do toga :D

Nema smisla da da pronozirate, jedino na sta se moze naslutiti je izlazak neke vesti, itd.. ovako samo govorite ono sto bi vi licno zeleli

Aha, prodao sam LTC na 11$, moja matekmatija kaze da MORA da padne na 8 pa da ga j.... :smoke:

Ja se necu mesati u te kratkorocne prognoze jer ja prvi necu trgovati uopste ;)
Samo strpljivo, ima vremena.

Ja se necu mesati u te kratkorocne prognoze jer ja prvi necu trgovati uopste ;)
Samo strpljivo, ima vremena.

u svakom slucaju vjerujem da cemo vec u ovoj godini dobaciti do neke krajnje pristojne cijene koja ce skinuti dosadasnji all time high.

kratkorocno, sutra smo na 520+ a polovinom sedmice cemo probati probiti 600+ gdje ocekujem ozbiljan otpor.

Milane ti li si , uopste te nisam poznao, ala si se promenuo :) ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno