da da PND, PENG,RBT imamo milione i milione zivotinja, jer smo hteli vise i onda ode cena u bunar eto to je ocit primer
pa sad, ako si prodao za 11,3 neces sigurno da panicno kupujes, jer je cena malo narasla.
znaci cekas tamo 7~8 $, pa kupuješ po malo. ali ne verujem da ce skoro sad to. sad ce u mnogo manjim amplitudama cena da se krece. znaci, ako je sad 11,3, racunam da bi trebalo na 9 vec uletati, a prodavati primerice na 12~13. ne znam tacno, jer ne pratim ltc cene tako pomno.
mislim da ce se nedeljama cena vuci u rasponu od 400 do 500 $.
da bi "cena samo rasla", tj. da bi rekli da je trend se promenio, cena mora da skoci do tamo 540~560 $ i da ostane na tim nivoima dovoljno dugo, a ja ne vidim da ce se to desiti skoro.
Ja pratim i vec vise od 12 sati cena nikako znajno da padne ispod 11 sto je vrlo, vrlo zabrinjavajuci trend za sve koji su ih ocekujuci pad prodali nedavno po ceni manjoj od 11.3.
Pogledajte prilog 139834
Moze jadan instant pad na 8,5$?
Nema smisla da da pronozirate, jedino na sta se moze naslutiti je izlazak neke vesti, itd.. ovako samo govorite ono sto bi vi licno zeleli
Aha, prodao sam LTC na 11$, moja matekmatija kaze da MORA da padne na 8 pa da ga j.... :smoke:
Aha, prodao sam LTC na 11$, moja matekmatija kaze da MORA da padne na 8 pa da ga j.... :smoke:
Kad bi sad skocio brzo na 13, pa ujutru na 15$ sta bi radio? Cisto me zanima tvoj pravac?
tako nekako samo uz malo ozbiljniju matematiku![]()
moj....... ko kaze da sam ja prodao ista sad![]()
i šta kaže ozbiljna matematika?
Ja se necu mesati u te kratkorocne prognoze jer ja prvi necu trgovati uopste
Samo strpljivo, ima vremena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari