La.Prestige
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2009
- Poena
- 455
Pazario sam btc-e usd kod i cekam ltc na $7. 
Kad god dodje...
Kad god dodje...
Nek saceka jos malo, da prodam motor
mozda ce tamo oko 15-tog da bude neka potapapajuca vest, pa objava da nije tacna i onda skok
Ko je kupio jeftin LTC kupio![]()
ja po ceo dan igram ltc/btc odnos i blackcoin..na ta 2 mi najsigurnija zarada...kad igram iz coina u flat to mi ogroman rizik i skoro uvek omasim.stavi sell order na 0.023 i cekaj... ako prodje dobro je, a ako ne prodje i dalje imas svoje novcice![]()
Baš lepo koliko neko ima para, u jednom trenutku na BTC-e buy order na 77K LTC, u sledećem sell na 35K LTC, mogu da šetaju cenu gore-dole kako im se prohte.
Jel to znaci da ce sada da prestanu svadje i da ce ljudima da se vrati optimizam?
Sad ce da krenu poruke, malo je 100$, idemo na 250$ :d
Igra bez granica, vec mi je postalo zamorno da citam jedno isto svakih par meseci.
Probijao je on vise puta 10k (cryptsy). Oko ovog novcica je neverovatan hype. Ako se,i kada, vrati cena BTC-u,on ce jos vise eksplodirati,jer je koncept sjajan. Postoje,cak i neke prognoze da ce vredeti 40 $ do kraja godine. Sta cu posle sa tolikim milionima?![]()
Jel to znaci da ce sada da prestanu svadje i da ce ljudima da se vrati optimizam?
Sad ce da krenu poruke, malo je 100$, idemo na 250$ :d
Igra bez granica, vec mi je postalo zamorno da citam jedno isto svakih par meseci.
Ne mislim tako.. Ne bi imali razloga jer imas multipool koji vrsi pritsak na gorepostoje price i nista vise mislim da ce proci kao i FTC ici ce do jedne granice ljudi ce se navuci, nakupovati i onda cena u bezdan i cao
Amin
Nego da stane kisa pa sledece nedelje na kafu. Mondo?
Zovite i mene![]()
Okupljanje cemo organizovati naknadno, u planu je odavno![]()
Tu sam .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari