Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazario sam btc-e usd kod i cekam ltc na $7. ;)

Kad god dodje...

Nek saceka jos malo, da prodam motor :p
mozda ce tamo oko 15-tog da bude neka potapapajuca vest, pa objava da nije tacna i onda skok

Nek saceka jos malo, da prodam motor :p
mozda ce tamo oko 15-tog da bude neka potapapajuca vest, pa objava da nije tacna i onda skok

Cek' da pogledam u pasulj.... moze a i ne mora bit :D

Nego... najzad malo desavanja na berzi. Svidjaju mi se ovi skokovi, nije da se nesto puno zaradi ali bolje ista nego nista :)

Baš lepo koliko neko ima para, u jednom trenutku na BTC-e buy order na 77K LTC, u sledećem sell na 35K LTC, mogu da šetaju cenu gore-dole kako im se prohte.

Pa nek setaju, niko nas ne bije po usima da prodajemo. Kamo srece da nema ovih sto mesetare na berzi pa da vidim kome ce da dizu i spustaju cenu.

po meni je to najbolja opcija kada su ovako "niske" cijene. i ja se vozam ima mjesec :d. moze se reci da sam lijepo kompenzirao ovaj generalni pad zadnji mjesec.

kupujem btc-e usd kod/ltc/btc, 4% provizija u moju korist

Baš lepo koliko neko ima para, u jednom trenutku na BTC-e buy order na 77K LTC, u sledećem sell na 35K LTC, mogu da šetaju cenu gore-dole kako im se prohte.

Ima ljudi i sa par miliona :). Ko je kopao i kupovao na vreme.

eee ovo smo dugo čekali da vidimo, mislim više od mesec dana, konstantan pump 24 sata !!! :)

Jel to znaci da ce sada da prestanu svadje i da ce ljudima da se vrati optimizam?
Sad ce da krenu poruke, malo je 100$, idemo na 250$ :d
Igra bez granica, vec mi je postalo zamorno da citam jedno isto svakih par meseci.

Jel to znaci da ce sada da prestanu svadje i da ce ljudima da se vrati optimizam?
Sad ce da krenu poruke, malo je 100$, idemo na 250$ :d
Igra bez granica, vec mi je postalo zamorno da citam jedno isto svakih par meseci.

Jeste, treba da se opustimo i uzivamo u ovoj kasicici meda dok nam nam ne pripreme opet lopatu govana. :)

Probijao je on vise puta 10k (cryptsy). Oko ovog novcica je neverovatan hype. Ako se,i kada, vrati cena BTC-u,on ce jos vise eksplodirati,jer je koncept sjajan. Postoje,cak i neke prognoze da ce vredeti 40 $ do kraja godine. Sta cu posle sa tolikim milionima? :)

postoje price i nista vise mislim da ce proci kao i FTC ici ce do jedne granice ljudi ce se navuci, nakupovati i onda cena u bezdan i cao

Probijao je on vise puta 10k (cryptsy). Oko ovog novcica je neverovatan hype. Ako se,i kada, vrati cena BTC-u,on ce jos vise eksplodirati,jer je koncept sjajan. Postoje,cak i neke prognoze da ce vredeti 40 $ do kraja godine. Sta cu posle sa tolikim milionima? :)

Ja sam ostavio 1000 komada nek spavaju ako bude skocila cena extra,a ako ne mogu da ih oprostim,a inace sam prodao 30000bc na 1500 satosija

mogli bi da otvorite temu za BlackCoin?
edit
vidim da ne moze da se majnuje, nema veze

Poslednja izmena:
Okupljanje cemo organizovati naknadno, u planu je odavno ;)

Znaci posle prvog pumpa pravimo bahanalije? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno