Kupi Mladene bar za million dolara, da se odazi malo na cenu![]()
We are very sorry to hear about your issue.
The purpose of two factor authentication is to prevent unauthorized people from accessing your account therefore it cannot be turned off just by an email request. We have to carry out the standard KYC (Know Your Customer) procedure before we proceed and disable this security feature on your account.
Please provide a high resolution image of yourself holding your ID and "[date of submission] For Bitstamp LIMITED only" written on a piece of paper.
Further, please also send us high resolution images of both sides of your ID and an image of a proof of residence document (electrics bill, bank statement,..). no older than 3 months, sent to your name and address in paper form.
A valid proof of residence can be a utility bill (gas bill, water bill, etc.), a bank statement or a document issued by a government authority.
We remain available to you in case you need any further assistance from our end.
Disclaimer: Email is inherently insecure and Bitstamp Limited is unable to guarantee the protection of your privacy as stipulated in our Privacy policy. If you do send your documents to our email we invite you to please use our PGP key attached to this e-mail to protect your sensitive information.
Kakva mahunacija sinoc na swisscexu, prodadoh 10ltca po 0.02955 i sa tim btcom kupih skoro 12 ltca na btce
smrdi na prevaru... mogu par puta da puste, malo da se masa navuce, a kada neko uleti sa vecom kolicinom samo nestanu, dezintegrise se i menjacnica i ono sto si ulozio.
Prođe mi buy order na 350 i kusur...
Laku noć![]()
pa nece za 10 LTC-a... ali ako se nastavi i nekog navuku za milionce... Nisi gledao Zaoku?
pa nece za 10 LTC-a... ali ako se nastavi i nekog navuku za milionce... Nisi gledao Zaoku?
Ok drugari otvaram novu kladionicu za humanitarne svrhe! :alo:
Posto je prosla sa MAX-om imala lepu atmosferu, malo da se opet zabavimo u ovim ne bas sjajnum trenutcima a i nekome da pomognemo.
Nagradno pitanje glasi: koliki ce biti odnos BTC/USD na dan 15.04.2014 vreme 19.20. Vrednost se gleda prema BTC-E u tom trenutku.
Pozeljan ulog bi bio 0,1LTC ali ako je to mnogo nek izdvoji koliko se moze. Ponuda se mora razlikovati makar za 1USD od postojece.
Ponude se primaju najkasnije do 14.04.2014 vreme 19.20. Pobednik je duzan da minimum 50% nagrade da za decu iz svratista.
Vremena ima dosta tako da mogu sto vise ljudi da se ukljuce, pa ako bude 40-50 uloga bice to ok cifra. Bilo bi lepo kad bi onaj kolega opet napravio online tiket da to sve bude lepo i pregledno.
Pravila su jasna, tako da "momci zelim vam mnogo uspeha"
PS. moja ponuda je 425$![]()
Dvoumim se da li prodati po ovoj ceni sad? Imam na berzi ~5 btc-a pa bi sa njima baratao. Pa ga kupiti tamo na 300$ ako dodje.
stižu neke dobre vesti, zato i valjda tako lep skok danas - PBOC Kine "neće zabraniti" BTC, da li to znači da neće zabraniti transakcije ipak ?
Dvoumim se da li prodati po ovoj ceni sad? Imam na berzi ~5 btc-a pa bi sa njima baratao. Pa ga kupiti tamo na 300$ ako dodje.
ja to nebi radio.. bar ne u ovom trenutku ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari