Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel još nekom ne radi BTC-e?

DDOS na btce

Vidite za to okupljanje gde i kako, ako ne - napravicu ja u NS ako ste voljni da dodjete

Idemo u SC na BTC:wave:

SAm sam napravio pump za HVC ..kupio na 2200 za 1 BTC ..kupio jos par do 2300 za 0.90 BTC..stavio 2 BTC buy wall i za 5 minuta ode na 3500 ..zaradi 1 BTC ko dobar dan :D

SAm sam napravio pump za HVC ..kupio na 2200 za 1 BTC ..kupio jos par do 2300 za 0.90 BTC..stavio 2 BTC buy wall i za 5 minuta ode na 3500 ..zaradi 1 BTC ko dobar dan :D

Ja uvatio malo, kupio sam na 2000 a prodao na 2700, ali nista naspram tebe.
Sledeci put kad pravis igranku sa HVC javi mi na pm.:d

Aha, to da ovi iz KNC-a mogu da unovcavaju novcice ;)

Da li ce od sada samo rasti i da li ima ikave sanse da danas ili sutra ponovo padne ispod 11 ?

Da li ce od sada samo rasti i da li ima ikave sanse da danas ili sutra ponovo padne ispod 11 ?

takve predikcije jedino moze da ti kaze milan the tarot.
svi bi voleli da znaju odgovore na ta pitanja ali to jednostano nije moguce. jedan ce da ti kaze jedno, drugi drugo, jedan od njih ce da ubode i to je sto se tice toga.

1 X 2, kao na kladzi. Samo sto ovde imas 50% sanse da profitiras.

Koju bi cenu cekao da si ga predhodno prodao za 11,3 jer si mislio da ce opet krenuti da pada ? :type:

Naravno da ce cena padati i rasta biti kao i sve valute i ubuduce ali mislio sam na rasti u odnosu na danasnju vrednost tojest na mogucnost da nikad vise nece ici uprkos eventulanim padovima ispod 11.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno