taurus
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.10.2013
- Poena
- 170
Vazna je USA i EU, kinezi i rusi ce na crno da operisu, njihove drzave su ionako sprdacina teska...
Kina i Rusija su sprdacine?
Vazna je USA i EU, kinezi i rusi ce na crno da operisu, njihove drzave su ionako sprdacina teska...
Nasa drzava je operisana od svega novog i o njoj i ne pricam. Zakoni su posebna prica. Voleo bi da druge drzave zakonski regulisu kriptovalute (citaj: usa, rusija, kina itd.)
Zakonske regulative znace 100% legalan posao i velike investitore u slucaju da vide zaradu u tom poslu a videce ih sigurno. O tome ja pricam. U krajnjem slucaju ako ce to dici cenu 2-3 ili nekoliko puta, sto i da drzava ne uleti i lupi porez. Nece mi se to sigurno svideti ako ako bacimo na papir... Aj iskreno, sta je bolje?
pusti Zeljka , on ih mrzi , a zivi u srbiji
Nemoj da se previse uzdas u to. Kina ima maksimalno korumpiranu vladu i kod njih se to promeni preko noci. Posebno sto ce se svi asici proizvoditi tamo. Jednostavno Kinu nikada ne smete da otpisete jer Kina nije mutava a ni gadljiva na novac. Rusi imaju neku svoju racunicu i interes. Od Amerike se ocekuje da prva krene i krenuce sigurno. Samo polako, sve ce da dodje na svoje mestoPa regulisle su ga. Rusija je vec zabranila Bitcoin, a i Kina je usvojila slicne zakone.
Kineska vlada je Narodnoj banci i drugim finansijskim instititucijama u Kini zabranila poslovanje u Bitcoinu, uz sledeću izjavu: "Bitcoin je specijalna vrsta virtuelnog proizvoda, on nema isti pravni status kao prava valuta. Ne bi se trebao koristiti i ne sme se koristiti kao valuta koja cirkuliše tržištem."
Vlade mnogih zemalja ne prepoznaju ovu valutu kao validnu Kina je jedna od takvih zemalja, a sada je prati i Rusija koja je takođe zabranila Bitcoin. U zvaničnom saopštenju se navodi da "sistem za anonimno plaćanje i sajber valute, koji su doživeli značajnu popularnost (uključujući i Bitcoin) su zamene za novac i ne mogu se koristiti od strane indidvidua i legalnih institucija". U izjavi se ističa da je razlog za ovo potencijalna mogućnost pranja novca preko sajber valuta. "Zvanična valuta Ruske federacije je rublja. Dodavanje drugih monetarnih jedinica je zabranjeno", navodi se u saopštenju.
Nemam ja sta da mrzim ikog, gledam realno, te zemlje su gde se bogati elita a ostali jedva zive... ne kazem da je kapitalizam bolji, ali nije sve jedno imao platu 150$ ili 2000$
Iskreno crypto valutama nece nista faliti ako ih te zemlje budu ignorisale, ionako su zatvoreno trziste gde vlada centralna kontrola pogotovo monetarnog toka... bilo je i cudno ocekivat da je Kina pusti crypto valute, kad znamo da sve aspekte u svojoj zemlji kontrolisu 100% (bar pokusavaju)
Meni samo nije jasno, ako u Kini država kontroliše sve 100%, zbog čega prave asic-e za kriptovalute (samim tim i sami mogu "naštampati" istih) koje će se trošiti samo na zapadu?![]()
Znači trenutno su u Kini Rothschild-i u začecima...sad mi je jasno sve...:dPa jednostavno sve fabrike delova su u kini i taiwan je tu...... njima je najlakse da izboksuju najnize cene, takodje kina sve stimulise da prave sta pozele pogotvo ako je za izvoz, cak neverujem da placaju ista osim plate radnicima za saku pirinca (sad malo vise ali ne vise od 150$) eto zato, kinesko komunjarski kapitalisti![]()
Samo ti zivi u tvom sarenom svetu, nije sve Moskva ..... a slobodno pitaj kineze sta rade ovde kad im je tako bajno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari