ISto i u australiji National Australia Bank Turns Back on Bitcoin, Closes Accounts http://www.coindesk.com/national-australia-bank-turns-back-bitcoin-closes-accounts/
Meni stvarno nije jasno zašto ljudi kukaju na struju (i ja je plaćam).....Ko je imao 2-3k evra da uloži u mašine valjda je ostavio za "održavanje" stotinak evra mesečno...Po meni je to isto kao kad neko kupi auto od 30k evra a onda kuka da mu je registracija prevelika ili mu majstor za godišnji servis uzme mnogo para. :lupko:Ko od ovoga plaća struju iznenađuje se redovno, sa onom žabom u ustima koju neko pomenu.
Meni koji imam kad da čekam pa mi se sve okrene kad vidim ove ponore.
Bem ti ****** od posla.
'pustiš mašine da kopaju i malo okreneš na berzi' hahahah
Meni stvarno nije jasno zašto ljudi kukaju na struju (i ja je plaćam).....Ko je imao 2-3k evra da uloži u mašine valjda je ostavio za "održavanje" stotinak evra mesečno...Po meni je to isto kao kad neko kupi auto od 30k evra a onda kuka da mu je registracija prevelika ili mu majstor za godišnji servis uzme mnogo para. :lupko:
Meni stvarno nije jasno zašto ljudi kukaju na struju (i ja je plaćam).....Ko je imao 2-3k evra da uloži u mašine valjda je ostavio za "održavanje" stotinak evra mesečno...Po meni je to isto kao kad neko kupi auto od 30k evra a onda kuka da mu je registracija prevelika ili mu majstor za godišnji servis uzme mnogo para. :lupko:
+1Ma sve je to istina druže, ali udarac na srce je *******. Malo malo pa vertikala na dole i to nije dobro za sve koji se nisu skroz navikli na to.
Poenta je u tome da oni koji su ovde par godina lagano gledaju na ovo što se dešava.
Ja skupljam novčiće da ih prodam za 2 ili 3 godine, ili kad se već ukaže prilika tako da mi trenutna cena uopšte nije bitna, već neka buduća, ali opet me ugrize svaki veći pad.
A kao narkoman ne mogu a da ne pogledam ujutru na bitcoinwisdom . . .![]()
Pa onda pomislim na one koji moraju da prodaju sad da plate struju . ..
Ajde lepo svi da damo neke donacije i da reklamiramo kriptovalute na radio stanicama i da ga izvucemo iz krize, ako bude vecih donacija mozemo i na vecim tv stanicama u udarnim terminima.
kada budu bas ocajne cene, e tad kupujte.
ne kupovati jos!
ne jos, moji saborci!
doći će naše vreme.
![]()
290~360
od 360 krenuti sa laganim kupovinama.
u narednih nedelju dana.
i onda na bounce-u prodati!
Mogao si da kazes i izmedju 10 i 360$. ***, 70$ tolerancije nije nikakva procena.
ma opet ista prica svaki put nesto novo i onda opet razne filozofije i trabunjanja "strucnjaka" (koji ne smeju da se klade) kako su sve ovo vec odavnooo znali i samo cekali priliku , bice i sad mali pad i dici ce se ovo opet i sve mislim da ce svi opet da navale samo da kopaju LTC , jer bice opet najisplativiji, samo sto ce se onda kopati jakooo malo novcica,
eto ja nemam kuglu niti znam Tarota, Vangu ili jos neke znacajne ljude ovo je moje vidjenje cele price i ne govorim ljudima , jos malooo, jos samo maloo i evo sad ce , pa se istovarite![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari