Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
stvarno bi bio pravo iznenadjenje i osvezenje jedan lep balon od 50% rasta, ali za sada ocekujem samo ova manja odskakivanja kod padova.

igranka bez prestanka...ja sam optimista bez obzira na sve ove negativne vesti

Ko od ovoga plaća struju iznenađuje se redovno, sa onom žabom u ustima koju neko pomenu.
Meni koji imam kad da čekam pa mi se sve okrene kad vidim ove ponore.
Bem ti ****** od posla.

'pustiš mašine da kopaju i malo okreneš na berzi' hahahah

Kinezi kupuju na fiatleak-u, nešto ovde smrducka...

Iskren da budem meni smrducka taj fiatleak koji je neka prevara od sajta...

Ne kupuju nego prodaju....

Btw ja mislim da ltc staje na 7$ :D

Ko od ovoga plaća struju iznenađuje se redovno, sa onom žabom u ustima koju neko pomenu.
Meni koji imam kad da čekam pa mi se sve okrene kad vidim ove ponore.
Bem ti ****** od posla.

'pustiš mašine da kopaju i malo okreneš na berzi' hahahah
Meni stvarno nije jasno zašto ljudi kukaju na struju (i ja je plaćam).....Ko je imao 2-3k evra da uloži u mašine valjda je ostavio za "održavanje" stotinak evra mesečno...Po meni je to isto kao kad neko kupi auto od 30k evra a onda kuka da mu je registracija prevelika ili mu majstor za godišnji servis uzme mnogo para. :lupko:

ne kupovati jos!

ne jos, moji saborci!

doći će naše vreme.

1081782_Valter_kineski_pl.jpg

Poslednja izmena:
Meni stvarno nije jasno zašto ljudi kukaju na struju (i ja je plaćam).....Ko je imao 2-3k evra da uloži u mašine valjda je ostavio za "održavanje" stotinak evra mesečno...Po meni je to isto kao kad neko kupi auto od 30k evra a onda kuka da mu je registracija prevelika ili mu majstor za godišnji servis uzme mnogo para. :lupko:

Ma sve je to istina druže, ali udarac na srce je *******. Malo malo pa vertikala na dole i to nije dobro za sve koji se nisu skroz navikli na to.
Poenta je u tome da oni koji su ovde par godina lagano gledaju na ovo što se dešava.
Ja skupljam novčiće da ih prodam za 2 ili 3 godine, ili kad se već ukaže prilika tako da mi trenutna cena uopšte nije bitna, već neka buduća, ali opet me ugrize svaki veći pad.
A kao narkoman ne mogu a da ne pogledam ujutru na bitcoinwisdom . . . :)

Pa onda pomislim na one koji moraju da prodaju sad da plate struju . ..

Sve je to ok, servis, registracija i ostalo. Problem je sto se od jednom povecala potrosnja, umesto da predje 100km na 7 potrosenih litara, on predje svega 20km :D.

ETo ja moram da platim struju..i kad vidim da samo pada nije mi svejedno..od 1 januara ove godine tj cele godine samo pada i pada..kao sto pre rekoh 1.1 milion novih bitcoina se napravi godisnje i ogromnu vecinu naprav par proizvodjaca ASIC-a (apsolutno nijedan asic sad koji prodaju ne moze da povrati pare ni u beskonosti) i sve te coine dampuju na marketu ..i po ovoj cenu neko mora da uloze 40 miliona $ svezih para da cena ne bi i dalje isla nize.

Ajde lepo svi da damo neke donacije i da reklamiramo kriptovalute na radio stanicama i da ga izvucemo iz krize, ako bude vecih donacija mozemo i na vecim tv stanicama u udarnim terminima :D.

pa nista, polako grafičke na oglase, 10 % manje od trenutno najniže cene, pa polako. :D

kada budu bas ocajne cene, e tad kupujte.

Ma sve je to istina druže, ali udarac na srce je *******. Malo malo pa vertikala na dole i to nije dobro za sve koji se nisu skroz navikli na to.
Poenta je u tome da oni koji su ovde par godina lagano gledaju na ovo što se dešava.
Ja skupljam novčiće da ih prodam za 2 ili 3 godine, ili kad se već ukaže prilika tako da mi trenutna cena uopšte nije bitna, već neka buduća, ali opet me ugrize svaki veći pad.
A kao narkoman ne mogu a da ne pogledam ujutru na bitcoinwisdom . . . :)

Pa onda pomislim na one koji moraju da prodaju sad da plate struju . ..
+1
Medjutim, to samo potvdjuje činjenicu da nisu svi za "privatni biznis". Ko uloži sve što ima pa očekuje da od trenutne zarade otplaćuje kredit (recimo), amortizaciju, trenutne troškove, vanredne troškove i još očekuje profit taj treba odmah da prekine i da radi za nekog drugog i to proste poslove.;)

Poslednja izmena:
Ima puno tih "biznismena" koji nemaju 100€ mesecno za trosak.. Sto je otprilike struja za 4k€ masine... Biznismeni do mojega. :)

Ajde lepo svi da damo neke donacije i da reklamiramo kriptovalute na radio stanicama i da ga izvucemo iz krize, ako bude vecih donacija mozemo i na vecim tv stanicama u udarnim terminima :D.

Dzaba kolega, nas Srbe sve da istreses na postavu ne bi milion $ mogli da ulozimo :D

Da smo u Svabiji ili nedajboze nekoj ekonomski jacoj zemlji mozda bi nesto i postigli...

kada budu bas ocajne cene, e tad kupujte.

Kud ne poslusa savet iz mog potpisa ccc

Poslednja izmena:
to sam isticao ovde više puta, pad je lagano konstantan.. i bolan..

Ali počinjem da verujem, jer sam već ogugllao na sve te padove, da sunce mora da nas ogreje tamo negde, ne baš odmah posle 15-tog, ali mislim da je ovo sad sve sa bankama i zatvaranjem računa menjačnicama iskristalisano . I što je padalo, uglavnom je palo već. možda oko 15-tog bude negde do 300-350 palo.. ali mislim da bi to bio zadnji veliki udarac Kriptovalutama (ta blokada od strane banaka), u skorije vreme. Jer ko što rekoh, iskristalisalo se koje zemlje blokiraju Kriptovalute, a u kojima tek treba, nadamo se, da krene ekspanzija. Menjačnice nalaze način da zaobiđu te blokade (sve će to naravno poskupeti održavanje, skočiće Fee-jevi)

Ipak, treba verovati u novu renesansu :) mislim da sveži dolari treba da uđu - posle ovog zadnjeg kraha, biće lakše ući, zar ne ;)

Poslednja izmena:
290~360

od 360 krenuti sa laganim kupovinama.

u narednih nedelju dana.

i onda na bounce-u prodati!

Poslednja izmena:
ovo za struju, undervoltovajte... pa već dosta vremena energetski isplatljivije coine kao HVC, DRK..
malo manje profitabilni trenutno, al dosta manje trošu na duže staze...

@igysa

Ogrejacu vas, nije frka :D
I u ovim vestima o stopiranju depozita se opet pominje 15ti april, slucajno?
Ja ne verujem da ce biti nekog veceg ulaganja u aprilu... stavise ocekujem bas bedan period i preko leta...

ne zaboravite da prodate na prvom većem bounce-u.

računam da će taj ići do 420~440!

kljucno je da prodate, jer u sledecem talasu moguce je da cemo testirati 266.

Poslednja izmena:
Mogao si da kazes i izmedju 10 i 360$. ***, 70$ tolerancije nije nikakva procena.
BTW i ja mislim da mora biti pada, ocekujem jos jedan napad panike makar. Ljudi vec pune pelene i uskoro ce poceti masovno gasenje i rasprodaja masina.
Ko ne moze da izdrzi pritisak i bolje da izadje iz prica, zdravlje je ipak najbitnije ;)

Mogao si da kazes i izmedju 10 i 360$. ***, 70$ tolerancije nije nikakva procena.

nije poenta u toleranciji! nisam ja tarot.

kad kazem 360~290 to znaci da se u tom opsegu postave bidovi i to progresivno ka dole. primerice,

360 - 0.1 btc
350 - 0.2 btc
340 - 0.4 btc
330 - 0.8 btc
320 - 1.6 btc
310 - 3.2 btc
300 - 6.4 btc
290 - 12.8 btc

ima i drugih strategija, ali ja radim tako, jer je meni tako najsigurnije. :)

Poslednja izmena:
ma opet ista prica svaki put nesto novo i onda opet razne filozofije i trabunjanja "strucnjaka" (koji ne smeju da se klade) kako su sve ovo vec odavnooo znali i samo cekali priliku , bice i sad mali pad i dici ce se ovo opet i sve mislim da ce svi opet da navale samo da kopaju LTC , jer bice opet najisplativiji, samo sto ce se onda kopati jakooo malo novcica :),
eto ja nemam kuglu niti znam Tarota, Vangu ili jos neke znacajne ljude ovo je moje vidjenje cele price i ne govorim ljudima , jos malooo, jos samo maloo i evo sad ce , pa se istovarite ;)

ma opet ista prica svaki put nesto novo i onda opet razne filozofije i trabunjanja "strucnjaka" (koji ne smeju da se klade) kako su sve ovo vec odavnooo znali i samo cekali priliku , bice i sad mali pad i dici ce se ovo opet i sve mislim da ce svi opet da navale samo da kopaju LTC , jer bice opet najisplativiji, samo sto ce se onda kopati jakooo malo novcica :),
eto ja nemam kuglu niti znam Tarota, Vangu ili jos neke znacajne ljude ovo je moje vidjenje cele price i ne govorim ljudima , jos malooo, jos samo maloo i evo sad ce , pa se istovarite ;)

Pazi, sada ti ne treba kugla. Jasno je da cena klizi dole sigurno do 15.04. Za posle ne znamo, jer ne znamo sta ce zvanicno izjaviti Kinezi. Ali do tada pada 99.999%.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno