ISto i u australiji National Australia Bank Turns Back on Bitcoin, Closes Accounts http://www.coindesk.com/national-australia-bank-turns-back-bitcoin-closes-accounts/
Meni stvarno nije jasno zašto ljudi kukaju na struju (i ja je plaćam).....Ko je imao 2-3k evra da uloži u mašine valjda je ostavio za "održavanje" stotinak evra mesečno...Po meni je to isto kao kad neko kupi auto od 30k evra a onda kuka da mu je registracija prevelika ili mu majstor za godišnji servis uzme mnogo para. :lupko:Ko od ovoga plaća struju iznenađuje se redovno, sa onom žabom u ustima koju neko pomenu.
Meni koji imam kad da čekam pa mi se sve okrene kad vidim ove ponore.
Bem ti ****** od posla.
'pustiš mašine da kopaju i malo okreneš na berzi' hahahah
Meni stvarno nije jasno zašto ljudi kukaju na struju (i ja je plaćam).....Ko je imao 2-3k evra da uloži u mašine valjda je ostavio za "održavanje" stotinak evra mesečno...Po meni je to isto kao kad neko kupi auto od 30k evra a onda kuka da mu je registracija prevelika ili mu majstor za godišnji servis uzme mnogo para. :lupko:
Meni stvarno nije jasno zašto ljudi kukaju na struju (i ja je plaćam).....Ko je imao 2-3k evra da uloži u mašine valjda je ostavio za "održavanje" stotinak evra mesečno...Po meni je to isto kao kad neko kupi auto od 30k evra a onda kuka da mu je registracija prevelika ili mu majstor za godišnji servis uzme mnogo para. :lupko:
+1Ma sve je to istina druže, ali udarac na srce je *******. Malo malo pa vertikala na dole i to nije dobro za sve koji se nisu skroz navikli na to.
Poenta je u tome da oni koji su ovde par godina lagano gledaju na ovo što se dešava.
Ja skupljam novčiće da ih prodam za 2 ili 3 godine, ili kad se već ukaže prilika tako da mi trenutna cena uopšte nije bitna, već neka buduća, ali opet me ugrize svaki veći pad.
A kao narkoman ne mogu a da ne pogledam ujutru na bitcoinwisdom . . . 🙂
Pa onda pomislim na one koji moraju da prodaju sad da plate struju . ..
Ajde lepo svi da damo neke donacije i da reklamiramo kriptovalute na radio stanicama i da ga izvucemo iz krize, ako bude vecih donacija mozemo i na vecim tv stanicama u udarnim terminima 😀.
kada budu bas ocajne cene, e tad kupujte.
ne kupovati jos!
ne jos, moji saborci!
doći će naše vreme.
![]()
290~360
od 360 krenuti sa laganim kupovinama.
u narednih nedelju dana.
i onda na bounce-u prodati!
Mogao si da kazes i izmedju 10 i 360$. ***, 70$ tolerancije nije nikakva procena.
ma opet ista prica svaki put nesto novo i onda opet razne filozofije i trabunjanja "strucnjaka" (koji ne smeju da se klade) kako su sve ovo vec odavnooo znali i samo cekali priliku , bice i sad mali pad i dici ce se ovo opet i sve mislim da ce svi opet da navale samo da kopaju LTC , jer bice opet najisplativiji, samo sto ce se onda kopati jakooo malo novcica 🙂,
eto ja nemam kuglu niti znam Tarota, Vangu ili jos neke znacajne ljude ovo je moje vidjenje cele price i ne govorim ljudima , jos malooo, jos samo maloo i evo sad ce , pa se istovarite 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari