Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
koliko cekate za bitstamp u intesa banku..evo prodje 10 dana i nista ..jos ni traga parama na racunu

prvi put..do sad sam prodavao drugima ..cu potpisem samo nek legne ..naceka se :D

Nemoj da te mrzi , prosetaj do banke i reci da ocekujes lovu, konkretno meni se desilo da je lova stigla posle 3 dana a da mi ovi iz banke to uopste nisu javili, ispostavilo se da je lova cekala negde zaglavljena u NS umesto u BG-u, sa dva klika pare mi bile na racunu za 15 min. Da nisam otisao da proverim ko zna kada bi legle.

Nemoj da te mrzi , prosetaj do banke i reci da ocekujes lovu, konkretno meni se desilo da je lova stigla posle 3 dana a da mi ovi iz banke to uopste nisu javili, ispostavilo se da je lova cekala negde zaglavljena u NS umesto u BG-u, sa dva klika pare mi bile na racunu za 15 min. Da nisam otisao da proverim ko zna kada bi legle.
sacekacu jos par dana

A na ovom crypsy ne moze vise da se trguje od botova..stavis nesto sell odmah mi boot stavi cenu malo nizu..stavim buy i odmah boot stavi za dlaku visu cenu

sacekacu jos par dana

A na ovom crypsy ne moze vise da se trguje od botova..stavis nesto sell odmah mi boot stavi cenu malo nizu..stavim buy i odmah boot stavi za dlaku visu cenu
Pre neki dan ja na coinedup hteo da kupim "nešto" po zadatoj (prodajnoj) ceni...tri puta... i na kraju nisam ništa kupio jer svaki put dok se učita moja kupovina bot digne cenu za 1...na kraju odustao...

Pa sta se cudite ima profesionalnih trgovaca, kupe bot ili ga isprogramiraju i rade arbitraciju... za pilicare samo koske :D

Pre neki dan ja na coinedup hteo da kupim "nešto" po zadatoj (prodajnoj) ceni...tri puta... i na kraju nisam ništa kupio jer svaki put dok se učita moja kupovina bot digne cenu za 1...na kraju odustao...
probao sam na ovom maza coinu ceo dan da kupim a da nije po sell ceni..ja stavim buy cenu najvisu odma boot stavi za 1 vise..ja stavim 1 vise od njega iste sekunde on stavi 1 vise od mene ..i tako poteram cenu ni kriv ni duzan za 100 satosija vise a da nisam uspeo da kupim ni jedan coin :D

Znaci istog trenutka kad ja pritinem buy tad se pojavi i njegova za 1 veca cena..izbrisem narudzbinu u isto vreme nestane i njegova

Poslednja izmena:
I kako sad normalan čovek da kupi/proda nešto na berzi!? Jedino da staviš buy/sel order i čekaš neki pump/dump da bi realizivao svoju nameru...:mad:

Intesa banka salje sms da treba da potpises i da su ti legle pare. Proveri dal automatski dobijas tu opciju smsa.

Moze pomoc?

Poslao sam nesto bitcoin-a na pogresnu adresu. Imao sam adresu BTC-e u adresaru i promenili su je a ja nisam primetio i naravno otislo na tu sto sam imao dok je nisu menjali.

Da li postoji procedura da mi se vrati/ponisti transakcija?

Pa trebalo bi da je i stara adresa validna, ako sam te dobro razumeo, imao si jednu adresu na btc-e a onda se promenila... To treba btc-e support da kontaktiras...

^^

Da evo ipak prolazi sad mi prijavio. Da upisem novu ili mogu staru da koristim non-stop?

Elem inace, sta se desava kada se promasi adresa, da li postoji neki nacin da se resi problem?

Jok :D

Moze stara

mala najava, kao sto sam i rekao pre par dana, na Huobiju je baner, LTC comming soon :)

Ma sta lagan, ima da padne stampedo istresanje:d

Kraju sala, kakve su prognoze, sta se moze ocekivati, kao prilikom dodavanja na btcchina ili nesto vise/manje, sta mislite?

ja ocekujem panicnu kupovinu.

Chinese-panic-buy-salt-007.jpg

:D

Poslednja izmena:
Ma sta lagan, ima da padne stampedo istresanje:d

Kraju sala, kakve su prognoze, sta se moze ocekivati, kao prilikom dodavanja na btcchina ili nesto vise/manje, sta mislite?

nepisano je pravilo da se na svaku dobru vest malo prodaje.

Ok je to da se malo proda na neki peak ali treba i kupiti posle po nizoj ceni ako je moguce. Ne zaboravite da diff i dalje raste, usporeno doduse ali i dalje ide na gore. Svaki novcic ce biti dragocen. Ja moj necu nijedan prodavati sada mada i ne ocekujem neki preveliki skok.

ja ocekujem blic skok do 25-27, zatim vracanje i stabilizacija oko 19-20...nista spektakularno, iako bi bilo lepo da skoci 2x :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno