Ja sam zvao Raiffeisen u Vilahu (Austija) i Becu da vidim gde da idem da otvorim racun (posto par kolega imaju tamo racune) i odgovor iz Vilaha je da za strance ne otvaraju, dok su mi u Becu rekli da dodjem nije problem.
Inace vise bi voleo da sa zmajem ili s bilo kim drugim domacinom zavrsim sve (lepo njemu lepo meni) ali kad cena ode na neke trocifrene brojke, tesko da ce imati da isplati kad svi navale za fiat.
Ne brini ti za zmaja, i prosli put se odradilo![]()
Prosli put je bilo sitno, da se razrede malo pilicari, ja bez 500$ ne prodajem ni jedan (tamo negde iduce godine kad rudarenje jednog ltc-a sa asicom bude pusta zelja) e tad se ceka cena![]()
A sta je 20.3 nesam skolovao?
100$ ide opusteno ove godine. Krajem sledece godine ni onih 500$ uopste ne zvuce nemoguce. Bice polovljenje u oktobru, to nezvanicno znaci duplo vecu cenu jer ce mnogo manje novcica na berzi i uz prvo pumpanje cene posle toga sve je moguce.100$ zvuci realno i ove godine po meni...
100$ ide opusteno ove godine. Krajem sledece godine ni onih 500$ uopste ne zvuce nemoguce. Bice polovljenje u oktobru, to nezvanicno znaci duplo vecu cenu jer ce mnogo manje novcica na berzi i uz prvo pumpanje cene posle toga sve je moguce.
Ja cu tek tada 2/3 steka da vadim iz sefa i po malkice da prodajem sledecih par godina. Do tada je samo 1/3 raspolozivo online i to samo u slucaju ogromnog pumpanja. Pricao sam odavno da cu deeeebelo da naplatim sve ovo
Posle toga Cacanin i ja idemo da kupujemo djunte![]()
Cuj prase :d
Matori, to kad krene gore gazi 100$ ko plitku vodu. Bojim se da ce 50e (70$) biti jeftino![]()
Pa nesto se valja,sta, videcemo za par dana, jedno je sigurno, bice puno kartica u oglasima![]()
Ovo me podseti na nekadašnju priču da se neće prodavati na 7-8 ali na 20 će biti "bar jedan deo"...došlo 20 a od prodaje ništa, čeka se 50...sada je u razmatranju 100...mislim stvarno...:dBojim se da ce 50e (70$) biti jeftino![]()
Drzim te za recNe znam, ali ovoliki tvoj optimizam mi (sto bi kolega cacanin rekao) uvek nabaci kez na lice.Delimicno i zbog toga torbarim, a ako se obistine prognoze da ltc ode na 200-300 evra sledece ili one tamo godine, bices vodjen na pice, zdranje, devojke lakog morala - sa sve cetiri cifre u koverti!
Ja nijedan nisam prodaoOvo me podseti na nekadašnju priču da se neće prodavati na 7-8 ali na 20 će biti "bar jedan deo"...došlo 20 a od prodaje ništa, čeka se 50...sada je u razmatranju 100...mislim stvarno...:d
Drzim te za recKrajem sledece godine sigurno cemo imati te cifre bar u nekom trenutku kad bude pumpanje, vec gledam unapred. Do tada, mogao bi da svratis do pozorista da popijemo pice i da se ispricamo. Jos od onda nikako da se dogovorimo.
Ja nijedan nisam prodaoNego mislim da nisi video, limit se vec popeo na 500e :d
Momci meni je bas drago sto vam toliko dizem moral i sirim optimizam, ja stvarno verujem da ce tako biti. Odavno sam pravio plan i za sada sve ide po planu i vise manje na vreme. Jos uvek nemam razloga da ijednog trenutka posumnjam u to sto radim. Zelim vam samo da prodjete dobro bar koliko i ja
@Zmajns Oktobar 2015. Ja tada vadim svojih 2/3 steka. Do tada stoje offline. Tacno da pocne i WW3, ne zanima me. Drzim se plana do samog kraja.
Drzim te za recKrajem sledece godine sigurno cemo imati te cifre bar u nekom trenutku kad bude pumpanje, vec gledam unapred. Do tada, mogao bi da svratis do pozorista da popijemo pice i da se ispricamo. Jos od onda nikako da se dogovorimo.
Ja nijedan nisam prodaoNego mislim da nisi video, limit se vec popeo na 500e :d
Momci meni je bas drago sto vam toliko dizem moral i sirim optimizam, ja stvarno verujem da ce tako biti. Odavno sam pravio plan i za sada sve ide po planu i vise manje na vreme. Jos uvek nemam razloga da ijednog trenutka posumnjam u to sto radim. Zelim vam samo da prodjete dobro bar koliko i ja
@Zmajns Oktobar 2015. Ja tada vadim svojih 2/3 steka. Do tada stoje offline. Tacno da pocne i WW3, ne zanima me. Drzim se plana do samog kraja.
Pa ne moze ranije. Zaboravljas da koliko god da skace mreza povecace se i diff i pravljenje novcica ce uvek biti isto. Ako je racunato da ce do tada biti napravljena polovina novcica onda ne moze biti drugacije. Oktobar nam ne gine
Nekima mozda to zvuci jako daleko ali meni je godinu i po dana u ovoj prici proletelo jako brzo. Zadnjih 6 meseci sam prebacio mozak na laganu lerku i ne razmisljam ni o cemu, proletelo mi ocas posla. Dok trepnemo, eto godisnji odmor, prodje leto, cekamo Novu, prodje jos jedna godina, Uskrs, leto i eto nema oktobraSamo napravite stek i nema frke za nasu buducnost
Ako nesto omasim, omasio sam, kako vama tako i meni :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari