Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma mogu u dupe da te poljube kad potrosis pare... pogotovo ako kupis nesto za dnevni zivot a ne investiras

Ja sam zvao Raiffeisen u Vilahu (Austija) i Becu da vidim gde da idem da otvorim racun (posto par kolega imaju tamo racune) i odgovor iz Vilaha je da za strance ne otvaraju, dok su mi u Becu rekli da dodjem nije problem.
Inace vise bi voleo da sa zmajem ili s bilo kim drugim domacinom zavrsim sve (lepo njemu lepo meni) ali kad cena ode na neke trocifrene brojke, tesko da ce imati da isplati kad svi navale za fiat.

Ja sam zvao Raiffeisen u Vilahu (Austija) i Becu da vidim gde da idem da otvorim racun (posto par kolega imaju tamo racune) i odgovor iz Vilaha je da za strance ne otvaraju, dok su mi u Becu rekli da dodjem nije problem.
Inace vise bi voleo da sa zmajem ili s bilo kim drugim domacinom zavrsim sve (lepo njemu lepo meni) ali kad cena ode na neke trocifrene brojke, tesko da ce imati da isplati kad svi navale za fiat.

Ne brini ti za zmaja, i prosli put se odradilo :)

500$ već za godinu dana?! Au ti si baš optimista na kvadrat :D....mada ko zna videćemo, ali za tako nešto btc bi trebao bar na 4000-5000$. Ako se nastavi ovim tempom ltc 80-100$ će biti da kažemo "sigurno"..

Prosli put je bilo sitno, da se razrede malo pilicari, ja bez 500$ ne prodajem ni jedan (tamo negde iduce godine kad rudarenje jednog ltc-a sa asicom bude pusta zelja) e tad se ceka cena :D

Veoma optimisticno, nema sta

Ko ceka doceka, il pukne sve haha
Ja sam ulozeno povratio a za dalje videcemo sta kripto bogovi kazu :D

100$ zvuci realno i ove godine po meni...

AKCIJA: BTC-E USD i EUR kodovi po promo (1:1) cenama sa menjacnice u komsiluku, taman da se naoruzate sa fiatom pre 20.3. i pokupujete LTC na vreme, imam nesto malo vise viska pa se prodaje :)

A sta je 20.3 nesam skolovao?

Svidja mi se ovaj lagani rast :D
Pogotovo sto sam kupio neku manju kolicinu na 0.022

100$ zvuci realno i ove godine po meni...
100$ ide opusteno ove godine. Krajem sledece godine ni onih 500$ uopste ne zvuce nemoguce. Bice polovljenje u oktobru, to nezvanicno znaci duplo vecu cenu jer ce mnogo manje novcica na berzi i uz prvo pumpanje cene posle toga sve je moguce.
Ja cu tek tada 2/3 steka da vadim iz sefa i po malkice da prodajem sledecih par godina. Do tada je samo 1/3 raspolozivo online i to samo u slucaju ogromnog pumpanja. Pricao sam odavno da cu deeeebelo da naplatim sve ovo ;)
Posle toga Cacanin i ja idemo da kupujemo djunte ;)

100$ ide opusteno ove godine. Krajem sledece godine ni onih 500$ uopste ne zvuce nemoguce. Bice polovljenje u oktobru, to nezvanicno znaci duplo vecu cenu jer ce mnogo manje novcica na berzi i uz prvo pumpanje cene posle toga sve je moguce.
Ja cu tek tada 2/3 steka da vadim iz sefa i po malkice da prodajem sledecih par godina. Do tada je samo 1/3 raspolozivo online i to samo u slucaju ogromnog pumpanja. Pricao sam odavno da cu deeeebelo da naplatim sve ovo ;)
Posle toga Cacanin i ja idemo da kupujemo djunte ;)

Tvoj post ovoga tipa mi uvek donese osmeh na lice ;)

Mora da prodamo nesto na 50€ da se pocastimo sa nekog raznja, ne zbog novca vec da kazemo palo prase od ltc-a ;)

Cuj prase :d
Matori, to kad krene gore gazi 100$ ko plitku vodu. Bojim se da ce 50e (70$) biti jeftino ;)

Cuj prase :d
Matori, to kad krene gore gazi 100$ ko plitku vodu. Bojim se da ce 50e (70$) biti jeftino ;)

Ne znam, ali ovoliki tvoj optimizam mi (sto bi kolega cacanin rekao) uvek nabaci kez na lice. :) Delimicno i zbog toga torbarim, a ako se obistine prognoze da ltc ode na 200-300 evra sledece ili one tamo godine, bices vodjen na pice, zdranje, devojke lakog morala - sa sve cetiri cifre u koverti!

Pa nesto se valja,sta, videcemo za par dana, jedno je sigurno, bice puno kartica u oglasima:D

Poslednja izmena:
Ako bude 500$ sledeće godine, a ne prodam do tada. SMOS organizuje parti :D

Zna li neko kad otprilike pada reward halving za ltc ?

Ne znam, ali ovoliki tvoj optimizam mi (sto bi kolega cacanin rekao) uvek nabaci kez na lice. :) Delimicno i zbog toga torbarim, a ako se obistine prognoze da ltc ode na 200-300 evra sledece ili one tamo godine, bices vodjen na pice, zdranje, devojke lakog morala - sa sve cetiri cifre u koverti!
Drzim te za rec ;) Krajem sledece godine sigurno cemo imati te cifre bar u nekom trenutku kad bude pumpanje, vec gledam unapred. Do tada, mogao bi da svratis do pozorista da popijemo pice i da se ispricamo. Jos od onda nikako da se dogovorimo.

Ovo me podseti na nekadašnju priču da se neće prodavati na 7-8 ali na 20 će biti "bar jedan deo"...došlo 20 a od prodaje ništa, čeka se 50...sada je u razmatranju 100...mislim stvarno...:d
Ja nijedan nisam prodao :D Nego mislim da nisi video, limit se vec popeo na 500e :d

Momci meni je bas drago sto vam toliko dizem moral i sirim optimizam, ja stvarno verujem da ce tako biti. Odavno sam pravio plan i za sada sve ide po planu i vise manje na vreme. Jos uvek nemam razloga da ijednog trenutka posumnjam u to sto radim. Zelim vam samo da prodjete dobro bar koliko i ja ;)

@Zmajns Oktobar 2015. Ja tada vadim svojih 2/3 steka. Do tada stoje offline. Tacno da pocne i WW3, ne zanima me. Drzim se plana do samog kraja.

Poslednja izmena:
Drzim te za rec ;) Krajem sledece godine sigurno cemo imati te cifre bar u nekom trenutku kad bude pumpanje, vec gledam unapred. Do tada, mogao bi da svratis do pozorista da popijemo pice i da se ispricamo. Jos od onda nikako da se dogovorimo.

Ja nijedan nisam prodao :D Nego mislim da nisi video, limit se vec popeo na 500e :d

Momci meni je bas drago sto vam toliko dizem moral i sirim optimizam, ja stvarno verujem da ce tako biti. Odavno sam pravio plan i za sada sve ide po planu i vise manje na vreme. Jos uvek nemam razloga da ijednog trenutka posumnjam u to sto radim. Zelim vam samo da prodjete dobro bar koliko i ja ;)

@Zmajns Oktobar 2015. Ja tada vadim svojih 2/3 steka. Do tada stoje offline. Tacno da pocne i WW3, ne zanima me. Drzim se plana do samog kraja.

Pola foruma se uzda u tvoje optimisticne prognoze:) Ako nesto podje po zlu, znamo koga da okrivimo:d
Meni Dinkic jos uvek duguje obecanjih 1000e:)

Mislim da ce sa ovim pomeranjima mreze i diff-a to dosta ranije da bude, pa zato pitam, gledam jel ima neki kalkulator za to

Pa ne moze ranije. Zaboravljas da koliko god da skace mreza povecace se i diff i pravljenje novcica ce uvek biti isto. Ako je racunato da ce do tada biti napravljena polovina novcica onda ne moze biti drugacije. Oktobar nam ne gine ;)

Nekima mozda to zvuci jako daleko ali meni je godinu i po dana u ovoj prici proletelo jako brzo. Zadnjih 6 meseci sam prebacio mozak na laganu lerku i ne razmisljam ni o cemu, proletelo mi ocas posla. Dok trepnemo, eto godisnji odmor, prodje leto, cekamo Novu, prodje jos jedna godina, Uskrs, leto i eto nema oktobra ;) Samo napravite stek i nema frke za nasu buducnost :D

Ako nesto omasim, omasio sam, kako vama tako i meni :d

Kako je ljosnuo doge kad je preso na stalni reward

Pa ne moze ranije. Zaboravljas da koliko god da skace mreza povecace se i diff i pravljenje novcica ce uvek biti isto. Ako je racunato da ce do tada biti napravljena polovina novcica onda ne moze biti drugacije. Oktobar nam ne gine ;)

Nekima mozda to zvuci jako daleko ali meni je godinu i po dana u ovoj prici proletelo jako brzo. Zadnjih 6 meseci sam prebacio mozak na laganu lerku i ne razmisljam ni o cemu, proletelo mi ocas posla. Dok trepnemo, eto godisnji odmor, prodje leto, cekamo Novu, prodje jos jedna godina, Uskrs, leto i eto nema oktobra ;) Samo napravite stek i nema frke za nasu buducnost :D

Ako nesto omasim, omasio sam, kako vama tako i meni :d

Jako dobro znam o cemu pricam, odgledao sam taj deo price kod btc. Retarget je 2016 blokova, iliti 60 sati i to je ono sto se cilja sa diffom. Ali posto se mreza konstantno povecava, retarget nikada nije na 60 sati nego na 59, 58 ... 50. Samim tim se skracuje vreme cekanja na polovljenje nagrade. E zato pitam ima li negde neki kalkulator

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno