Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Recimo da krajem ove godine bude 100$, koliko bi to onda bilo LTC-a u opticaju u odnosu na trenutak kada je BTC probio stotku? Pokušavam da nađem na netu, ali mi nešto ne ide.
Uh to nebih znao da ti kazem. MIslis, koliko je ukupno novcica bilo iskopano do tog trenutka?
@Zmajns Evo ovako grubo racunato... Ako se diff menja svakih 3 dana i snaga raste po 10%.. To bi znacilo da vreme do polovljenja moze da se pomeri max 10%. Na 18 meseci to znaci maksimum 54 dana. Naravno pod uslovom da taj rast od 10% bude konstantan.
Dal ce biti oktobar ili ce biti avgust ili septembar meni je apsolutno svejedno
Ako sam negde pogresio u racunici izvinite, kasno je i neispavan sam, mozak mi je na rezervi. Slobodni ste da me ispravite kao i uvek![]()
Bas sam sad i ja racunao. Nadajmo se da ti skokovi od 10% nece jos par meseci, a posle kad asici navale, onda me ni 30% nece iznenaditi. Sva sreca pa je ova prva tura asica veoma bangava ...
Krenuo balon. Lepo ljudi najavili a vi ne verujete![]()
Koje je znacenje balona u ovom svetu ?![]()
pa to su ti vlazni snovi svih onih koji imaju vise od 10 necega.
![]()
Ima li rezona menjati btc za ltc ? Imam jedan BTC pa mi nije bas svejedno![]()
Ima li rezona menjati btc za ltc ? Imam jedan BTC pa mi nije bas svejedno![]()
LTC/BTC je pre neki dan bio 0,022, a u zadnjih nekoliko sati je prešao 0,03, tako da ćeš sada imati jedno 25% LTC-a manje.
Sve zavisi gde na kraju završi vrednost LTC-a.
Pitanje pošto slabo upevam da se snađem sa svim sajtovima na kineskom - jel se zna kada tačno po našem vremenu sutra kreće trgovina na Huobi-ju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari