Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sad lažna uzbuna izgleda :trust:. Možda je huobi zbog tehničkih problem odložio uvođenje pa cena ide dole..

aj sto pada cena litecoina nego sto pada $ u odnosu na dinar :D
AL odmah se vidi gde ce da se odredjuje cena litecoina..vec se frljaju i sa po 1000 litecoina na huobiju

Poslednja izmena:
rDFo3Te.png

prst na obaracu :)

prodao jutros, pa kupio, pa cekam da ode preko 20 :) trenutna obrtna sredstva za igranje na berzi :D shtek je na sigurnom

zakon velikih brojeva, da bi mnogo zaradio, moras da budes spreman i da izgubis isto toliko. Kocka k'o kocka, ne igras sa vise nego sto imas, i sa vise nego sto si spreman da izgubis

Poslednja izmena:
Ne znam što ste iznenadjeni padom cene LTC-a, pa taj princip je već vidjen X puta . Najava dogadjaja (xyz)=>lagani rast tokom perioda čekanja a najveći na par sati pre očekivanog dogadjaja=>očekivani dogadjaj, sledi pad=> nakon 7-14 dana ide rast...

12.3. LTC - 16$ najavio sam vam da ce biti rast manji/veci zbog Huobija sto je bila neminovnost, ko je pratio mogao je da zaradi 2-5$ po LTC, malo li je...

dosta sam zaradio na black coinu zadnjih nekoliko dana al skoro sve izgubi na ovom SPA coinu...i svaku put kazem necu vise da se drndam sa tim spa coinom kad samo gubim na njemu al onda uzmem pa opet i opet izgubim pa idem na black coin da se vadim

I nije nesto poranio, lako se cena vrati gore. Mislim da danas nece padati vise. Cena mora gore lagano.

Al bi neko da kupi LTC :)

buy.jpg

Sa ovih 45K LTC na orderima može da se igra cenom gore dole kako hoće.

Osećam se kao plankton kad kit prođe pored njega :)

Poslednja izmena:
Normalno da hoce da kupi kad ce cena da ode u nebesa. Pametna je to investicija samo sto ce morati malo da se potrudi da bi kupio toliku kolicinu ;)
Taj ce milione da zaradi. Cacanin i ja cemo s malo manjojm cifrom da se zadovoljimo. Mi smo skromni momci ;)

Sada u sell orders stoji 25.000 :d Neko se *****ava i spusta cenu.

Poslednja izmena:
Definitvno fale sveže pare u Kripto-svetu.. šteta koju je GOX naneo je OGROMNA. poverenje je jadno.
noćas kad sam video kako zajedno skaču LTC i BTC baš sam bio optimista.. a sada kontam da realno samo ograničena sredstva mešetara ili ljudi koji su uložili u kopanje prelivaju iz BTC u LTC sad pred Huobi hype (koji je izostao), i tu i tamo u neki alt coin koji podivlja.. nema svežeg novca, pa to je tako očigledno... izgleda će trebati još podosta vremena da prođe da se opere naneta šteta.

U huobi hype su jedino naivni mogli da vjeruju... Meni licno je odgovarao porast ltc/btc odnosa za stek btc-a.

Novca ima u kripto svijetu. Problem je nesto drugo, mnogo vece i ozbiljnije a počinje na B.

blablabla....kupi/prodaj zaradi, ostavi coine sa strane, jednostavna i efektivna filozofija sto se mene tice.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno