Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To nama treba. Jahali bi taj automat do besvesti :)

Off toppic, ali kad svi laju na cryptsy da malo se i ja pridruzim.
Zatvorili su neki market cent/xpm i meni ostalo 5 milijardi CENT-a, ili ti pennisa :)
Pojvio se neki CENT/DOGE na swiss-u i ja ocu da prebacim, kad ono medjutim.
Maksimalan iznos za povlacenje je 99 999 999 komada.
Pa ti sad 60 puta skidaj po malko. Poredjenja radi sve to ukupno je oko 10 LTC-a vrednosti.

Dobro je, skontao je neko :d

http://www.mtgoxrecovery.com/

samo za Zeljka i ostale :)....izvini nisam izdrzao...shala mala...

Ma budale, bankrot je pokrenut jedina sansa je da neko preuzme firmu, i ta sica sto je ostala u Gox-u ce pojesti advokati i administracija
Da tuzi moze samo ludak jer se uslovi bankrota nigde u svetu ne razlikuju i tuzba je cisto bacanje para

Inace zadnje spekulacije su da po blockchain-u zadnjih par dana MtGox ima u vlasnistvu 200K BTC koje su razbijali u manje delove pre neki dan... takodje baza trgovine koja je objavljena od strane hacker-a je potvrdjeno da je ispravna jer se stanje naloga slaze... takodje prokleti hacker je unutra podvalio malware koji krade novcanike i AV ga ne prepoznaju...

Poslednja izmena:
Sem mw-a, na prodaju su i ID svih koji su imali naloge ma goxu. Sken pasosa, sve full.

Pa valjda je pored btc baze sa prikazom transakcija imao i bazu sa skenovima bem li ga...

Nekih 20gb podataka je htio da zavalja.

Ne znam tacno, citao sam preko Flipboard-a te vijesti u zadnja 2-3 dana.

Ko to zna, cim su "hackeri" pokusali da uvale wallet lopova, kad ih neko nadje treba da im polomi ruke i noge i izcupa oci da se nauce pameti......

Klinci koji se danas bave hackingom su 98% *****i, to treba satrati dok je vreme...... ono sto mi zamisljeamo da su hackeri koji rade radi slave i prestiza a nikad iz licne koristi je izumrala vrsta, ove sada treba ko rak unistiti......

sad da tuzimo gox za podatke :p
inace mi se ne svidja da su moji podaci sire dostupni

Malo istine ne skodi da vidimo u kakvoj seratorskoj tvorevini koju vode mutanti, zivimo :p

Treba naglasiti da je njuz ustvari parodija na sve danasnje novine i da su njihovi teskotovi sa namerom smecni. :)

Cisto da neko ne shvati pogresno.

Treba naglasiti da je njuz ustvari parodija na sve danasnje novine i da su njihovi teskotovi sa namerom smecni. :)

Cisto da neko ne shvati pogresno.

Upravo, Njuz.net pise im lepo na sajtu, vesti u ogledalu. Parodija nase svakodnevnice l, ako su se dotakli ove teme znaci da vredi a ovim su ismejali NBS a nikako bitcoin zajednicu...

ja sam to shvatio kao sprdacinu na racun bitcoin-a.

mislim da ekipa sa tog sajta ima beskonacno mnogo boljih tema za sprdnju u zemlji srbiji.

Poslednja izmena:
neki izgleda koriste priliku da prikupe jos malo.. :)

obavestenje na goxu.

"Important Warning
Spam Warning letter
It has come to our attention that Spam/Phishing emails looking as if MtGox was the sender are
being sent to our users. These emails have not been sent by us and should be phishing emails.
------------------------------------------------------------------------------------------
(Examples of the e-mail)
In order to notify creditors claims, please respond to this mail with the following information:
Name:
Address:
Username and password:
Bank account number:
-------------------------------------------------------------------------------------------
Please be aware that MtGox Co., Ltd does not request personal information by email. We highly
recommend not to respond to these emails.
Further updates concerning the procedure of filing of claims will be posted on the MtGox
website."

Ko li je Srpski Satosi sa 17 btc-a ? Ajde Jorgovanka javi nam.

Ma daaaaaaaa. Neko je iz osvete MK-ju maznuo novcice i ostavio mu na masini zip sa porukom :D A onda je mrmot zamotao cokoladu :d

U toj bazi exe falj je zarazen, krade novcanik! paizte

Takodje pazite se expoita PDF-a jel pitanje da li su i oni cisti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno