Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde malo razuma. Ja sam od takođe od onih ko ne želi da sudi nikom ako postoji mogućnost da nije kriv. Iako kao i većina verujem da je MK krao, to ipak nije dokazano, bar ne zvanično, i toliko je manipulacija oko toga, da možda postoji mogućnost da čovek nije krao. To što neko veruje u to malo više, možda i zbog subjektivnih razloga, ne znači da je lud ili šta već. To što svi napadate Željka sad je bez veze, jer čovek prosto misli drugačije.
Ne želim da se pravim pametan jer niti sam čitao sve te vesti niti me mnogo interesuju pojedinosti, ali ako nešto nije dokazano i zvanično, to nije dokazano.
Ako milion stvari upućuje na to da su lopovi, onda verovatno jesu.
Ali ako imate i milion špekulacija koje kruže okolo onda postoji mogućnost da nije sve onako kako izgleda ,iako su možda te špekulacije potpomognute od tih lopova da njima prave maglu kako bi se sakrili.
Ponavljam niti čitam vesti, niti sam upućen, samo mislim da ne treba napadati Zeljka jer ne veruje u sve što se piše.

... na CNBC-u je sada bila vest da je pukla i neka kanadska menjacnica, a u Japanu uvode porez na btc trgovinu... vise se ne smatra da je valuta i od sada se tretira kao roba.

edit;
verovatno su mislili na ovo: Canadian bitcoin website shuts down after theft
... Canada-based bitcoin bank closes after cyberattack

sry, vidim da je ova vest vec kacena.

The guidelines proposed by the Japanese cabinet will call for taxing bitcoin transactions, defining the virtual currency as a commodity rather than a currency, the Nikkei said.

Poslednja izmena:
Kradja btc i zatvaranje sajtova uz opravdanje "nismo mi krivi, haker nas zeznuo majke mi" ovih dana je bas u modi.

Pa ne, zbog MtGox-a ljudi su krenuli da povlace BTC u novcanik i svakom kome je falila veca kolicina zbog ko zna cega, je kao sad pukao.....

Kakva vam je prognoza za cenu ltc-a s obzirom da je BTC China ubacila ltc za trgovanje, predvidjate li neki veci skok vrednosti ltc-a?

Pa ja mislim da sada svi ocekuju da huobi pocne sa trgovinom ltc-a i mislim da bi to trebalo da bude uskoro, nesto piskaraju ljudi da ce biti sada 7. tj u ovaj petak. E sada kada se to desi, mozda opet bude neki nagli skok tipa 10-20 dolara gore, tako da je mozda najpametnije postaviti nekoliko razlicitih sell ordera u rasponu od 20$ do 30$. Mada sa obzirom da je ovo trziste kriptovalutama krajnje podlozno manipulaciji ne bi me cudilo da se malo odlozi postavljanje LTC-a na Huobi (mozda za nedelju dve) cisto da se malo izobara cena ltc-a pre toga kako bi se veliki nakupili jos ltc-a. Ne znam za druge ali ja cu biti u ltc-u sa unapred postavljenim sell orderima, jer nema sanse da covek izreaguje u ovakvim situacijama cak i ako je tada upravo za kompom.

Ne treba, naučio sam kineski. :d

KOliko vremena treba dok mi legne na racun u intesi sa stampa..poslao sam u petak i pise status finished..i jer moram da idem u banku da podignem ili mogu sa bankomata posto imam karticu za taj racun

KOliko vremena treba dok mi legne na racun u intesi sa stampa..poslao sam u petak i pise status finished..i jer moram da idem u banku da podignem ili mogu sa bankomata posto imam karticu za taj racun

Bice u toku ove nedelje, sve zavisi kod koje si banke i da li je velika svota

Pa ja mislim da sada svi ocekuju da huobi pocne sa trgovinom ltc-a i mislim da bi to trebalo da bude uskoro, nesto piskaraju ljudi da ce biti sada 7. tj u ovaj petak. E sada kada se to desi, mozda opet bude neki nagli skok tipa 10-20 dolara gore, tako da je mozda najpametnije postaviti nekoliko razlicitih sell ordera u rasponu od 20$ do 30$. Mada sa obzirom da je ovo trziste kriptovalutama krajnje podlozno manipulaciji ne bi me cudilo da se malo odlozi postavljanje LTC-a na Huobi (mozda za nedelju dve) cisto da se malo izobara cena ltc-a pre toga kako bi se veliki nakupili jos ltc-a. Ne znam za druge ali ja cu biti u ltc-u sa unapred postavljenim sell orderima, jer nema sanse da covek izreaguje u ovakvim situacijama cak i ako je tada upravo za kompom.
Jel to znači da smatraš da nakon prvobitnog skoka na 20-30$ ide ponovo pad LTC-a ispod 20$?

Moraš.

Nista od neke lepe cene izgleda, idemo polako dole na ispod 15 uskoro? Neko je samo lepo zaradio sa skokom sa 12-13 na 21$.

Jel to znači da smatraš da nakon prvobitnog skoka na 20-30$ ide ponovo pad LTC-a ispod 20$?

prijatelju pitas coveka pitanje na koje ama bas niko ne moze da ti odgovori. I sta sad,on ti kaze bice tako a bude obrnuto? Nemoj njemu dolaziti da kukas..
nema pravila ljudi sta vam je, kao da neko odavde zna kako ce i kad cena da skoci.. Pratite vesti na redditu,ako ima nesto pozitivno onda moze se desiti neki skok, ako ima negativno onda pad, al posto ovde vec se stvorio kartel gde nekoliko ljudi kontrolise veliki deo ltc/btc i to je sve teze proceniti dal dobre/lose vesti mogu da uticu na cenu

nego jel kopa neko ftc, prati li ga neko, totalno sam zaboravio na njega?

Pratim ga ja redovno ali dzaba, nit smrdi nit mirise. Prati LTC u stopu i to je to. Isto i kerovi sada rade kao sto sam i prognozirao. Jedina varijanta da cena skoci je da nakupujemo brdo ftc-a i svi masovno predjemo da ga kopamo da bi podigli diff duplo, tada bi cena pojurila gore a mi bi se istresli i vratili se na ltc. Drugacije se nista nece desiti. Trenutno, lakse je kopati LTC direktno nego novcic koji ce ga pratiti u stopu.

Dok dzukelu odrzavaju sa buy wall-ovima, mreza ce im uvek biti jaka, i to ce odvuci snagu od LTC-a, samo neka to tako potraje.. doggy drzi Ltc u šahu, bar sto se tice diff-a :)

Samo djukci mogu da sanjaju, dosta je pogledati njihove skupove pa videt da je bar 80+% totalnih ludaka i *****a......
Cist klon LTC, smejurija
Takodje diff se nemoze direktno porediti jer djukac ima dosta veci blok size i nize vreme bloka, pa tako ko poredi preko diff je nepismen

LTC ima stabilnu mrezu vec 2 godine, ostali shit coin-i mogu samo da ga poljube u dupe

Tihi, nemoj i ti u potpis, suzdrzavaj se takvih izjava :D
Doge apsolutno ne moze da pridje LTC-u. Najvise sto moze je ovo sada, da prati LTC i to je to. Nista nece biti bolji od FTC-a. To mu je neka safe sudbina, nece propasti ali nece se pomeriti nigde. LTC je daleko ozbiljniji coin i ima svetlu buducnost. Doge su samo klon koje je neko na silu gurao i na sta su se neki napalili. Vec sam pricao koliko je tesko odrzavati isplativost kerova iznad LTC-a i da je samo pitanje vremena kada ce pasti na ovaj nivo. Za to treba brdo BTC-a a niko nije lud da finansira druge.
Jedna valuta po algoritmu i to je to, ovde je LTC gazda.

Sad ste razljutili dzonikg-a, ima sve u.... u... u potpis da vas stavi :p

prijatelju pitas coveka pitanje na koje ama bas niko ne moze da ti odgovori. I sta sad,on ti kaze bice tako a bude obrnuto? Nemoj njemu dolaziti da kukas..
nema pravila ljudi sta vam je, kao da neko odavde zna kako ce i kad cena da skoci.. Pratite vesti na redditu,ako ima nesto pozitivno onda moze se desiti neki skok, ako ima negativno onda pad, al posto ovde vec se stvorio kartel gde nekoliko ljudi kontrolise veliki deo ltc/btc i to je sve teze proceniti dal dobre/lose vesti mogu da uticu na cenu

Tihi, naravno da ne očekujem da mi neko prorekne sudbinu :d..Ono što ja uradim ne zavisi ni od koga nego samo od mene, pa čak i ako se zahebem nije niko kriv nego samo ja...
Moje pitanje je više bilo u smislu "preispitaj se malo oko tog predvidjanja" a ne očekivanje sigurne prognoze...nadam se da se razumemo, jer svi smo odrasli ljudi i niko za nikog ne odgovara u slučaju nekog kiksa, bar mi sa ovih prostora znamo kako glasine mogu uticati na ponašanje/postupke ljudi ;)

Tihi, nemoj i ti u potpis, suzdrzavaj se takvih izjava :D
Doge apsolutno ne moze da pridje LTC-u. Najvise sto moze je ovo sada, da prati LTC i to je to. Nista nece biti bolji od FTC-a. To mu je neka safe sudbina, nece propasti ali nece se pomeriti nigde. LTC je daleko ozbiljniji coin i ima svetlu buducnost. Doge su samo klon koje je neko na silu gurao i na sta su se neki napalili. Vec sam pricao koliko je tesko odrzavati isplativost kerova iznad LTC-a i da je samo pitanje vremena kada ce pasti na ovaj nivo. Za to treba brdo BTC-a a niko nije lud da finansira druge.
Jedna valuta po algoritmu i to je to, ovde je LTC gazda.

Izgleda da ti mene nisi razumeo Saj
Ja sam proLtc uvek bio, hteo sam da kazem da je Dogge dobra stvar za Ltc jer mu skida diff, a to je za kopace dobra stvar.. ne bih da ulazim u polemiku koliko je povezano cena sa diffom, jer mislim da to nema nikakvog znacaja, mora cena da skoci da bi skocio dif.. Ali da nema doggija, sada bi trenutno diff ltc-a bio veoma veci= moja poenta price :)
nigde ja nisam spomenuo da je dogge extra coin, jer je to obicno njeSra (sa de.bilnim imenom) okupilo se par kitova resili da prisvoje coin i proguraju ga,odrzavaju cenu i to je to..

@karanovic : ako je tako onda ok :)

Poslednja izmena:
Razumeo sam ja tebe ali moras da biras reci da ne zavrsis u potpisu :)

Mislim da ce posle ovog velikog skoka diff-a ljudi preci na doge opet tako da je moguce da malo skoci cena ali i diff. Mada za kratko vreme opet se se sve vratiti na staro, nema tu pomoci.

Moja procena glasi da diff ide gore, ne ide u nebesa, ali uskoro ce krenuti stabilno i nezadrzivo gore.

Dakle svaka tri dana skok od 200-350, a mozda i od 500 ko zna ...

Nema tu pomoci i to niko vise ne moze da spreci ASICI su poceli da rade svoje...

Tacno je da nisu efikasni i tacno je da nisu kao SHA-256 ASIC-i ali oni mogu da rade samo ono za sta su napravljeni dok mi sa karticama mzemo da kopamo i nesta drugo ;) tako da ... Uzivajte gledamo predstavu i nadamo se da ce cena u jednom trenutku da krene za diff-om ;)

P.S. mozda budemo ponekad imali neki pad diff-a ali to ce da bude veoma kratke prirode ;)

Jakih mi asic-a. Cijena ostalih novcica je mizerna i velika vecina je presla da kopa ltc zato diff i ide gore.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno