bobolovac
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.03.2010
- Poena
- 169
Ajde malo razuma. Ja sam od takođe od onih ko ne želi da sudi nikom ako postoji mogućnost da nije kriv. Iako kao i većina verujem da je MK krao, to ipak nije dokazano, bar ne zvanično, i toliko je manipulacija oko toga, da možda postoji mogućnost da čovek nije krao. To što neko veruje u to malo više, možda i zbog subjektivnih razloga, ne znači da je lud ili šta već. To što svi napadate Željka sad je bez veze, jer čovek prosto misli drugačije.
Ne želim da se pravim pametan jer niti sam čitao sve te vesti niti me mnogo interesuju pojedinosti, ali ako nešto nije dokazano i zvanično, to nije dokazano.
Ako milion stvari upućuje na to da su lopovi, onda verovatno jesu.
Ali ako imate i milion špekulacija koje kruže okolo onda postoji mogućnost da nije sve onako kako izgleda ,iako su možda te špekulacije potpomognute od tih lopova da njima prave maglu kako bi se sakrili.
Ponavljam niti čitam vesti, niti sam upućen, samo mislim da ne treba napadati Zeljka jer ne veruje u sve što se piše.
Ne želim da se pravim pametan jer niti sam čitao sve te vesti niti me mnogo interesuju pojedinosti, ali ako nešto nije dokazano i zvanično, to nije dokazano.
Ako milion stvari upućuje na to da su lopovi, onda verovatno jesu.
Ali ako imate i milion špekulacija koje kruže okolo onda postoji mogućnost da nije sve onako kako izgleda ,iako su možda te špekulacije potpomognute od tih lopova da njima prave maglu kako bi se sakrili.
Ponavljam niti čitam vesti, niti sam upućen, samo mislim da ne treba napadati Zeljka jer ne veruje u sve što se piše.