Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
UU.
Lepo je probuditi se sada, posle 10 piva sinoć i dok pokušavam da fokusiram sliku očima na bitcoinwisdom čini mi se da vidim peak na 20 dolara, kao "ma jesk k***". I kada proradio fokus ono stvarno.

Super, dok sam pijan spavao zaradjivao sam novac, kakva poslovna dominacija :)

resenje, nastavi da pijes :D

Kupujem LTC, BTCE kodove, BTC...uslovi i cene po dogovoru!

Poslednja izmena:
Juce predvece LTC i BTC na btc-e jako sporo procesirao ali je proslo na kraju.
Imam sve konfirmacije na wallet-u a kod njih kasni uzas ali proslo mi je sve na kraju...

Uf, jedva mi stigose coini na vrijeme :)

Iz wallet-a sam ih cekao skoro 40 minuta. Sa poola- 2 minuta :) Skoro ista kolicina.

Neki btc sa stampa jos ni u najavi.

jel probao neko istu foru sa ostalim menjacnicama?

Cisto sumnjam, ja mislim da si se ti prvi setio :p

Ipak, nekako ne verujem da ovi programeri mogu biti tako losi da naprave ovakve sisteme, bas neozbiljno...

Da li je moguce da taj segment oko balansa novca i povlacenja nisu maksimalno istestirali...

ma sve je to sa gita, malo izmenjaju i imaju menjacnicu

jel probao neko istu foru sa ostalim menjacnicama?

Ovo liči na onu foru sa aktivacijom ptt-ovog dial-up kupona 2-3x u isto vreme.
Stariji se sećaju. Možda je neki naš majstor operisao :)

Poslednja izmena:
Jel ima jos neko problem na mu ne stize BTC depozit na btc-e ni posle 3 sata, a nema ih ni u najavi...poslati sa mintpal-a...

Jel zna neko gde je zastoj...ili su resili malo ovi sa btc-e da obrnu lovu posto su dugo postili :)

zastoj neki, ni meni nema ni u najavi na btce poslao sa mintpala i sa cryptorush-a

ljudi sta mislite,dali se u ovom momentu isplati uloziti btc i nakupovati ltc
to sam pitao juce

razmisljao i razmisljao i pretvorio skoro sve pande i ostale shitcoine u btc i po 0.0216 BTC za sve pare kupio LTC najmanja bila na btc-e 0.0205

nemam nesto mnogo ltc-a ali uboo sam trenutak kad da ga kupim definitivno...ostalo dosta prokletog bc-a i milka pnd i to cu uskoro da pretopim,vratio sam se na ltc za sad dok ne dodje nesto vredno paznje i dosta isplativije za kopanje

mislim da josuvek ltc nece na starih 25-30 moguc je ponovni pad mnogo ga je judi pokupovalo

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno