Neko mi obrisa post...
Ozbiljan haker moze da dodje do svih tvojih informacija ako hoce. Nije valjda da mislis da drzava sve podatke cuva tako bezbednim? Klinci se sprdaju i obaraju im sajtove a nasi podaci sigurni... U svakom slucaju, siguran sam da niko ne zeli da uzme moj bedni identitet![]()
Skenirao pasos... 300dpi color save to pdf.
Otisao u banku gde imam tekuci racun i trazio da mi urade potvrdu da sam vlasnik tekuceg racuna sa osnovnim podacima tipa jmbg, broj tekuceg racuna, adresa i sl. Sve to na engleskom jeziku na memorandumu banke sa potpisom i pecatom ovlascenog lica. Jos ovo sve sam "otisao u banku" preko emaila ali dobro to nema svako pristup licnim bankarima.
Oba dokumenta stavio na approval i dobio nakon sat vremena isti, iz prve.
Ne znam sta je tu toliki bauk?
Slican je princip kad se vadi viza.
Na sta se ovo odnosi kolega?
Odlicno uputstvo za one kojima su prethodni pokusaji padali u voduSkenirao pasos... 300dpi color save to pdf.
Otisao u banku gde imam tekuci racun i trazio da mi urade potvrdu da sam vlasnik tekuceg racuna sa osnovnim podacima tipa jmbg, broj tekuceg racuna, adresa i sl. Sve to na engleskom jeziku na memorandumu banke sa potpisom i pecatom ovlascenog lica. Jos ovo sve sam "otisao u banku" preko emaila ali dobro to nema svako pristup licnim bankarima.
Oba dokumenta stavio na approval i dobio nakon sat vremena isti, iz prve.
Ne znam sta je tu toliki bauk?
Slican je princip kad se vadi viza.
Pardon, nadovezujem se na raspravu oko bitstamp verifikacije.
Tapatalk, sta da kazem.
Zna li neko nesto ovoj berzi www.ecd.rs?
Zna li neko nesto ovoj berzi www.ecd.rs?
Upravo sam to hteo da kazem, kao da me je neko vratio u vreme cuvenog "videcete vi kad izadje LTC na Gox" :d
Ne znam kako im ne dosadi, tele bi dosad naucilo da ce to biti N I K A D.
ako huobi doda LTC racunajte na cenu LTC x2, tako da strpljivo...
Joj izvin'te, pogresio sam , nije Huobi vec btcchina, a huobi za par dana, my bad...cestitam onima koji su me poslusali i drze ltc...bas sam tele
![]()
Ako se ne varam rekao si i da gledamo kako LTC pada <10$ pre par dana....
Neko mi obrisa post...
Ozbiljan haker moze da dodje do svih tvojih informacija ako hoce. Nije valjda da mislis da drzava sve podatke cuva tako bezbednim? Klinci se sprdaju i obaraju im sajtove a nasi podaci sigurni... U svakom slucaju, siguran sam da niko ne zeli da uzme moj bedni identitet![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari