Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa jesu al to opet ne znači da su nedostupni.

Haaaaaa :d Nemoj da se kladis ni u dinar ;)

Edit: Jedina je razlika sto su ljudi imali motiva da hakuju gox jer su tamo pare. Tvoji i moji podaci i ne vrede bas mnogo tako da ne verujem da ce neko samo zbog toga od drzave da krade podatke.

Poslednja izmena:
Nista nije nedostupno, bitno je koliko lako je dostupno. A sengen pasosi nisu bas bezvredni...

Neko mi obrisa post...

Ozbiljan haker moze da dodje do svih tvojih informacija ako hoce. Nije valjda da mislis da drzava sve podatke cuva tako bezbednim? Klinci se sprdaju i obaraju im sajtove a nasi podaci sigurni... U svakom slucaju, siguran sam da niko ne zeli da uzme moj bedni identitet ;)

Osim toga te podatke nema samo policija.. ko sve nema npr. JMBG u svojim bazama, biblioteke, skole, dom zdravlja i ko zna ko jos.. a njihovi kompjuteri bas i nisu sinonim za sigurnost.. :)

edit: nemoj biti siguran da nikom ne treba tvoj identitet.. moze ti doci tuzba za prekrsaj ili neki racun da platis iako nisi nista kupovao,
pa dok dokazes da to nisi bio ti..

Poslednja izmena:
Skenirao pasos... 300dpi color save to pdf.

Otisao u banku gde imam tekuci racun i trazio da mi urade potvrdu da sam vlasnik tekuceg racuna sa osnovnim podacima tipa jmbg, broj tekuceg racuna, adresa i sl. Sve to na engleskom jeziku na memorandumu banke sa potpisom i pecatom ovlascenog lica. Jos ovo sve sam "otisao u banku" preko emaila ali dobro to nema svako pristup licnim bankarima.

Oba dokumenta stavio na approval i dobio nakon sat vremena isti, iz prve.

Ne znam sta je tu toliki bauk?
Slican je princip kad se vadi viza.

Poslednja izmena:

Otisao u banku gde imam tekuci racun i trazio da mi urade potvrdu da sam vlasnik tekuceg racuna sa osnovnim podacima tipa jmbg, broj tekuceg racuna, adresa i sl. Sve to na engleskom jeziku na memorandumu banke sa potpisom i pecatom ovlascenog lica. Jos ovo sve sam "otisao u banku" preko emaila ali dobro to nema svako pristup licnim bankarima.

Na sta se ovo odnosi kolega?

Odlicno uputstvo za one kojima su prethodni pokusaji padali u vodu ;)

meni je prosla fotografija pasosa i fotografija izvoda iz deviznog racuna na bitstampu. Telefonske i slicne racune kao dokaz prebivalista uglavnom ne prihvataju. Precizna fotografija pasosa ili licne i fotografija izvoda iz deviznog racuna na kom su datum izdavanja dokumenta, tvoje ime i prezime i tvoja adresa prebivalista prolaze u 100% slucajeva. Ja sam par godina u nazad radio dosta nesto preko kladionica i sl, otvarao desetine racuna na skrill-u i uvek taj metod prolazi za verifikaciju.

PS zao mi sto postavljam ovako *****sko pitanje ali sta cu kad sam se vec iznervirao.. Kako na mcxnow da preglem svoje sell ordere i kako mogu da ih ponistim? Kad udjem u maxcoin pise mi samo sell orders: 1, i nista apsolutno nigde nema da se klikne kako bih to pregledao, izmenio ili obrisao

tamo gde je chat u zaglavlju imaš orders

XQFc4ND.png

Poslednja izmena:
Ides na *coin na koji si stavio order pa tamo gde je chat imas Your *** orders

'fala vi :Klanjanje

ko je ispratio malopre, mogao je na 20+ da proda LTC na btc-e :D kupljeno 177k LTC :D

Poslednja izmena:
Euro/dolar - 1.53? Wow, da imam evre pokupovao bih dolare za sve pare!

U Hong Kongu je danas otvorena prva prodavnica bitkoina, tako da ljudi sada mogu da kupe virtuelnu valutu, a da ne budu onlajn.Iz teksta na glas amerike

Upravo sam to hteo da kazem, kao da me je neko vratio u vreme cuvenog "videcete vi kad izadje LTC na Gox" :d

Ne znam kako im ne dosadi, tele bi dosad naucilo da ce to biti N I K A D.

ako huobi doda LTC racunajte na cenu LTC x2, tako da strpljivo...

Joj izvin'te, pogresio sam , nije Huobi vec btcchina, a huobi za par dana, my bad... :D cestitam onima koji su me poslusali i drze ltc...bas sam tele :)

Naravno da držimo ltc, pa nismo valjda ludi da prodamo na 12-13$ :)....
Sad se kao pravim pametan a na 48$ sam prodao samo 20% *** :D

sta mislite oce li ovo gore jos, da kupujemo? imam neki fiat i btc

Joj izvin'te, pogresio sam , nije Huobi vec btcchina, a huobi za par dana, my bad... :D cestitam onima koji su me poslusali i drze ltc...bas sam tele :)

Ako se ne varam rekao si i da gledamo kako LTC pada <10$ pre par dana....

Aha, ne mogu sad sa fona ds trazim da te citiram... Rekao si lepo da dajes 10$ i rekao: Videcemo kako ce 10$ sutra da vam zvuci ;)

BTW i ja sam ocekivao lagani pad ltc-a, ali ovo su vec vesti koje direktno uticu na cenu, nije bilo sanse da ne skoci.
Sjajno je sto Kinezi uvode LTC, red je bio da neko krene. Bilo bi lepo i stamp da to odradi do leta.

Neko mi obrisa post...

Ozbiljan haker moze da dodje do svih tvojih informacija ako hoce. Nije valjda da mislis da drzava sve podatke cuva tako bezbednim? Klinci se sprdaju i obaraju im sajtove a nasi podaci sigurni... U svakom slucaju, siguran sam da niko ne zeli da uzme moj bedni identitet ;)

Danas bedni, a sutra? :D

kad bih sad ponudio 14$ za 1000 ltc, ne bi zvucalo dobro nekima? :) e tako sam i onda nudio 10$ na 1000 ltc....cisto da ne bude zabune ne treba mi sad, kupio sam vec ranije ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno