odnos ltc/btc ce jos da pada,i to dosta
do ili pre pojave neke dobre vesti
To sad kao ona vecna prica LTC na goxu samo sto nijeako huobi doda LTC racunajte na cenu LTC x2, tako da strpljivo...
To sad kao ona vecna prica LTC na goxu samo sto nije
A ovaj mi pump na bitstampu malo vestacki...60$ vise od huobija
Ja na 22 za skoro 35000 dolara :S:
Imam sada ideju da po ovoj niskoj ceni kupim još (sveeee, aaaaaa), time bih smanjio prosečnu cenu po kojoj sam kupio![]()
nemam pojma šta da radim, menjam mišljenje svaki minut.
U principu vama koji ste iskopali par hiljada ltc-a ili par stotina manje više sve jedno, a nama trgovcima koji su za cash kupili sve baš i nije. :crash:
Upravo takoPa poenta je da vesti nece biti, mozda neke insiderske... zato i manipulacija i strah, moze da bude sutra ili za 6 meseci, svaka druga tvrdnja je cisto lupetanje!
" From the IRC chat of Nanashi and otherhttp://www.techworm.net/2014/03/mtgox-source-code-leaked-by-hacker-on.html
nanana, lalalal, kao sto rekoh mnogo ranije K-R-E-T-E-N!
http://www.techworm.net/2014/03/mtgox-source-code-leaked-by-hacker-on.html
nanana, lalalal, kao sto rekoh mnogo ranije K-R-E-T-E-N!
"Te racun od ovoga,onoga,licna,pasos,prakticno sve podatke pokupe o vama,tako da sam pomalo skeptican. Izgleda da je najpametnije prodavati ovde preko foruma ili preko oglasa na kp.
Sto? Pa recimo zbog ovoga: " From the IRC chat of Nanashi and othera sta pa mogu da urade sa pasosem slikanim mobilnim i tvojim racunom za telefon?
Moguce je naravno,samo mislim da si trebao jos da dignes taj sell order malo je 0.0008,ako bude nekog pumpa bice to vise.zanima me jedna situacija... ja sam recimo postavio 1000 maxcoina na criptsy da mi se prodaju cim cena dodje do 0.0008 btc. E sad, posto je meni criptsy pre koji dan 0.5 BTC-a prodavao za maxcoine satima i u delovima, zanima me da li meni preti opasnost da se prodaja MAX-a za BTC razvuce na sate i da se cena od 0.0008 olabavi na recimo 0.0007 i da mi pola prodaje propadne?
zanima me jedna situacija... ja sam recimo postavio 1000 maxcoina na criptsy da mi se prodaju cim cena dodje do 0.0008 btc. E sad, posto je meni criptsy pre koji dan 0.5 BTC-a prodavao za maxcoine satima i u delovima, zanima me da li meni preti opasnost da se prodaja MAX-a za BTC razvuce na sate i da se cena od 0.0008 olabavi na recimo 0.0007 i da mi pola prodaje propadne?
Sto? Pa recimo zbog ovoga: " From the IRC chat of Nanashi and other
hackers, it seems that the hacker also have
access to a 20GB data dump of customer
data along with passport scans.". Pitanje mozda je sve ovo izmisljotina,ali opet ko zna. Svakako ne zelim da neko ima bilo kakve podatke o meni. Svakako mislim da je bolja varijatna "solarno" placanje.![]()
Naravno sa mogu.Mislis da do tih podataka ne mogu da dodju ako im trebaju i da im ne posaljes?..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari