Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
odnos ltc/btc ce jos da pada,i to dosta
do ili pre pojave neke dobre vesti

Ma samo nek je krenulo u nekom smeru, ucrvasmo se vise od ravne linije na grafikonima!! :D

A sad svi kokice i cupanje kose, grickanje noktiju uz male ekrane ;)

To sad kao ona vecna prica LTC na goxu samo sto nije

A ovaj mi pump na bitstampu malo vestacki...60$ vise od huobija

Upravo sam to hteo da kazem, kao da me je neko vratio u vreme cuvenog "videcete vi kad izadje LTC na Gox" :d

Ne znam kako im ne dosadi, tele bi dosad naucilo da ce to biti N I K A D.

Pa sad znamo zasto LTC nije izasao na Gox-u, zbog svih rupa i problema su se prakticno raspadali...... nije ni cudo sto nismo videli Midas a sa njim LTC...

Pa rekao sam kad se pojavi neka vest ili pre vesti ko bude znao
Licno mislim da nece biti uveden jos dugo nigde.

Pa poenta je da vesti nece biti, mozda neke insiderske... zato i manipulacija i strah, moze da bude sutra ili za 6 meseci, svaka druga tvrdnja je cisto lupetanje!

Ja na 22 za skoro 35000 dolara :S:

Imam sada ideju da po ovoj niskoj ceni kupim još (sveeee, aaaaaa), time bih smanjio prosečnu cenu po kojoj sam kupio :)
nemam pojma šta da radim, menjam mišljenje svaki minut.

U principu vama koji ste iskopali par hiljada ltc-a ili par stotina manje više sve jedno, a nama trgovcima koji su za cash kupili sve baš i nije. :crash:

Auuu dosta novaca...

Neko se opasno igra...
Za sat vremena 590-710-640-700$...

" From the IRC chat of Nanashi and other
hackers, it seems that the hacker also have
access to a 20GB data dump of customer
data along with passport scans."...haos,dosad nisam prodavao nista od kriptovaluta,tako da nisam koristio ni gox ni bitstamp,ali citajuci postove sta sve traze kad hocete da dizete lovu,nema sansi da bi im ja to sve poslao. Te racun od ovoga,onoga,licna,pasos,prakticno sve podatke pokupe o vama,tako da sam pomalo skeptican. Izgleda da je najpametnije prodavati ovde preko foruma ili preko oglasa na kp.

Naravno mada, ugalvnom sa dokumentom mogu guzu da obrisu.... uglavnom

"Te racun od ovoga,onoga,licna,pasos,prakticno sve podatke pokupe o vama,tako da sam pomalo skeptican. Izgleda da je najpametnije prodavati ovde preko foruma ili preko oglasa na kp.

a sta pa mogu da urade sa pasosem slikanim mobilnim i tvojim racunom za telefon?

Ne znam ko ga je nazvao, ja sam rekao da se u stampi sigurno provlaci kao kompjuterski genije. Morao sam odmah da razjasnim da ne bude zabune. Moje misljenje je da on ipak nije bas toliko glup, pomalo je i prevarant ;)

sa tvojim dokumentima mogu da radae sta hoce, jeste recimo culi za kradju identiteta, da nabrajam jos?

a sta pa mogu da urade sa pasosem slikanim mobilnim i tvojim racunom za telefon?
Sto? Pa recimo zbog ovoga: " From the IRC chat of Nanashi and other
data along with passport scans.". Pitanje mozda je sve ovo izmisljotina,ali opet ko zna. Svakako ne zelim da neko ima bilo kakve podatke o meni. Svakako mislim da je bolja varijatna "solarno" placanje. :D

zanima me jedna situacija... ja sam recimo postavio 1000 maxcoina na criptsy da mi se prodaju cim cena dodje do 0.0008 btc. E sad, posto je meni criptsy pre koji dan 0.5 BTC-a prodavao za maxcoine satima i u delovima, zanima me da li meni preti opasnost da se prodaja MAX-a za BTC razvuce na sate i da se cena od 0.0008 olabavi na recimo 0.0007 i da mi pola prodaje propadne?

BTC / LTC [cena, menjačnice, kupovina i prodaja]

Dovoljno nam je ugrozena privatnost i ovde u Srbiji tako da se ja ne bih sekirao mnogo oko toga...

Prebaci se na mcxnow jer je normalna menjacnica i ima veci obrt.

Poslednja izmena:
zanima me jedna situacija... ja sam recimo postavio 1000 maxcoina na criptsy da mi se prodaju cim cena dodje do 0.0008 btc. E sad, posto je meni criptsy pre koji dan 0.5 BTC-a prodavao za maxcoine satima i u delovima, zanima me da li meni preti opasnost da se prodaja MAX-a za BTC razvuce na sate i da se cena od 0.0008 olabavi na recimo 0.0007 i da mi pola prodaje propadne?
Moguce je naravno,samo mislim da si trebao jos da dignes taj sell order malo je 0.0008,ako bude nekog pumpa bice to vise. :)

pa prodaće ti kad 1) dođeš na red 2) kad postoji kupac ili kupci koji imaju ukupno 0.8 BTC i spremni su da plate 0.0008 za max. može da traje satima, danima, može nikad da se ne desi. može i samo da kupi par komada i onda da cena padne i da ti ostatak ostane neprodan. ako sam dobro razumeo šta pitaš.

što criptsy? mcxnow ti je bolji izbor za to

Sto? Pa recimo zbog ovoga: " From the IRC chat of Nanashi and other
data along with passport scans.". Pitanje mozda je sve ovo izmisljotina,ali opet ko zna. Svakako ne zelim da neko ima bilo kakve podatke o meni. Svakako mislim da je bolja varijatna "solarno" placanje. :D

Mislis da do tih podataka ne mogu da dodju ako im trebaju i da im ne posaljes?..

jeste to sam hteo da pitam, hvala na objasnjenu. Drugar neki koji me uveo u mining mi radi sve na criptsiju ali ovog momenta saljem sve na mcx. Btw sell order mi stoji na 0.001 a ovo sam samo dao za primer

Kako drugacije mogu da dodju do broja pasosa, JMBG-a i ostalih podataka, sta lupetate?

Neko mi obrisa post...

Ozbiljan haker moze da dodje do svih tvojih informacija ako hoce. Nije valjda da mislis da drzava sve podatke cuva tako bezbednim? Klinci se sprdaju i obaraju im sajtove a nasi podaci sigurni... U svakom slucaju, siguran sam da niko ne zeli da uzme moj bedni identitet ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno