lepo je to što imaš tako idealistički pogled na svet
Ok, objasni onda kako radi fractional banking na menjacnicama, posto vidis imas uvid u stvari u koje ja nemam.
lepo je to što imaš tako idealistički pogled na svet
ima da se otvori novi blok u lazi lazerevic za btc minere/trader-e
lepo je to što imaš tako idealistički pogled na svet![]()
Znas kako to ide...nikom nije svejedno. Jednom kad vidis cenu od 48+ $, dok ne bude veca imas osecaj kao da si izgubio pare...Bas kao i ti koji si kupio za 35K. Samo je pitanje da li imas mogucnosti da cekas i koliko zelis da zaradis u nekom, tebi prihvatljivom roku.
Jedno je kad kazes neko je krao ili muljao a drugo je ako ne znas uopste kako nesto treba da funkcionise. Npr sta je to menjacnica i koja je njena uloga u trgovini btc/usd.
Po vasoj teoriji kad uplatis $ na menjacnicu ona ti na account ubaci vise dolara, cisto da ti se nadje, pa zato posle nema da isplati svima kesh :d
Ljudi kakva su vam iskustva sa bitstampovom verifikacijom, izludjuju me!
Nemam nista na moje ime naravno jer se kuca ne vodi na mene i tu je problem oko stavke "proof of residency".
Skeniram im racun za mobilni i dostavim ga uz sken licne karte i naravno ne prolazi jer to ne priznaju.
Odem u sup, platim potvrdu o prebivalistu i skeniram i sad mi jave da ni to ne priznaju jer ne razumeju jezik pa kao prevedi pa overi ponovo ili daj novi dokument.
Mislim ono dokle...
Sta da radim? Da li mi je mozda pametnije da skeniram dedinu(na njega se vodi kuca i svi racuni) licnu i racun neki struja/gas(sta ste vi slali ?) i otvorim novi account bez obzira sto nije na mene, stavim moj bankovni racun posle i pevam.
Moze li to? Kakva su vam iskustva?
ja ne znam zašto uopšte razmatrate idealan i "kako bi trebalo da bude" slučaj kad je realnost očigledna
mislim nisi sad otkrio ameriku ako kažeš da menjačnica treba samo da posreduje i uzima procenat, ali para nema tako da je jasno da u praksi nije bilo onako kako treba po vašim školskim primerima da bude.
Uzmes racun na koga se vodi (verovatno tvog caleta) ,uzmes njegov pasos i ta 2 skeniras i napravis nalog sa njegovim imenom i taj koristisDruze, pratim temu ali konkretno niko nista nije rekao. Ako meni nije tesko da ponovim sve sto ja licno znam kada neko drugi pita ko je nov ne vidim sta bi tebi bio problem da pomognes ako vec znas.
Ako i jeste problem kao sto vidim onda nista ni ne pises umesto sto radis ovako nesto, ne vidim koja je satisfakcija, sad si ti meni kao odrzao predavanje sta? Mislis nisam prelistao temu?
Nisam nasao konkretno kako i sta, mozda sam corav mozda ne znam da trazim ali nije da sam bas pao sa marsa a nije ni na tebi da drzis predavanja ovde i "zagadjujes temu" sa ovakvim komentarima,ako neces da pomognes barem ne odmazi.
Druze, pratim temu ali konkretno niko nista nije rekao. Ako meni nije tesko da ponovim sve sto ja licno znam kada neko drugi pita ko je nov ne vidim sta bi tebi bio problem da pomognes ako vec znas.
Ako i jeste problem kao sto vidim onda nista ni ne pises umesto sto radis ovako nesto, ne vidim koja je satisfakcija, sad si ti meni kao odrzao predavanje sta? Mislis nisam prelistao temu?
Nisam nasao konkretno kako i sta, mozda sam corav mozda ne znam da trazim ali nije da sam bas pao sa marsa a nije ni na tebi da drzis predavanja ovde i "zagadjujes temu" sa ovakvim komentarima,ako neces da pomognes barem ne odmazi.
Ja sam to pomislio i ka je onos sa 0.03 pao na 0.026 . . . .
... ja sam sada uzeo za 13.22$... mislim da ce jos gore dok btc raste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari