koliko cekate za bitstamp u intesa banku..evo prodje 10 dana i nista ..jos ni traga parama na racunu
prvi put..do sad sam prodavao drugima ..cu potpisem samo nek legne ..naceka se7 radnih dana otprilike, tako da bi trebali danas , sutra da te nazovu iz banke ili preko sms da te obaveste. ako prvi put primas onda moras tamo izjavu da potpises...
prvi put..do sad sam prodavao drugima ..cu potpisem samo nek legne ..naceka se![]()
sacekacu jos par danaNemoj da te mrzi , prosetaj do banke i reci da ocekujes lovu, konkretno meni se desilo da je lova stigla posle 3 dana a da mi ovi iz banke to uopste nisu javili, ispostavilo se da je lova cekala negde zaglavljena u NS umesto u BG-u, sa dva klika pare mi bile na racunu za 15 min. Da nisam otisao da proverim ko zna kada bi legle.
Pre neki dan ja na coinedup hteo da kupim "nešto" po zadatoj (prodajnoj) ceni...tri puta... i na kraju nisam ništa kupio jer svaki put dok se učita moja kupovina bot digne cenu za 1...na kraju odustao...sacekacu jos par dana
A na ovom crypsy ne moze vise da se trguje od botova..stavis nesto sell odmah mi boot stavi cenu malo nizu..stavim buy i odmah boot stavi za dlaku visu cenu
probao sam na ovom maza coinu ceo dan da kupim a da nije po sell ceni..ja stavim buy cenu najvisu odma boot stavi za 1 vise..ja stavim 1 vise od njega iste sekunde on stavi 1 vise od mene ..i tako poteram cenu ni kriv ni duzan za 100 satosija vise a da nisam uspeo da kupim ni jedan coinPre neki dan ja na coinedup hteo da kupim "nešto" po zadatoj (prodajnoj) ceni...tri puta... i na kraju nisam ništa kupio jer svaki put dok se učita moja kupovina bot digne cenu za 1...na kraju odustao...
Jest i onda "zvekne" menjačnica na neodredjeno vreme kao crypto-trade nakon pojave UTC ili Coinmarket nakon PENG-a i ostanu ti novčići zarobljeni (možda i nepovratno izgubljeni) a ti "radio" za džabe...Nisam više pametan, ako sam i bio kad sam ulazio u ovaj "posao" :dPa upravo tako, jedino orderi i-cekaj.
Ma sta lagan, ima da padne stampedo istresanje:d
Kraju sala, kakve su prognoze, sta se moze ocekivati, kao prilikom dodavanja na btcchina ili nesto vise/manje, sta mislite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari