Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
btce je u Kiparskoj jurisdikciji, server je u Rusiji, tesko da im mogu nesto u skoroj buducnosti, samo zaplena domena eventualno...mada predostroznosti radi bih povukao sve na offline wallet :)

Ako neko hoce da kupi 5LTC, dinarske ponude na PP.
Doslo vreme da se plati struja :)

privremeno kupujem LTC i BTC-E kod sa provizijom prema visini iznosa, info na PP

MarkoNS poslao sam pp za ltc ili btc-e kod.

Koji je dobar ltc offline wallet?

rofl2.gif
rofl2.gif
rofl2.gif
rofl2.gif
rofl2.gif
rofl2.gif
rofl2.gif
rofl2.gif
rofl2.gif
rofl2.gif

imam 275 $ na mtGox-u
ako neko ima predlog kako najbolje da dodjem do njih, tj. ako nekom treba da se dogovorimo, ne znam ni sam kako je najlakse to izvesti

Jel ti verifikovan nalog?

Pozdrav svima
treba mi mala pomoc, posto mi je buraz "namestio" posao , naime, trebao je da posalje odredjenu kolicinu LTC-a sa BTC-e u novcanik (moj) uzeo adresu za Recive nju upisao za Wthdraw na BTC-e i poslao , cak je to i potvrdio i na E-mail, ali se u medjuvremenu magarac setio da nije stavio (tj vratio) walet.dat sa flasha, pa je ugasio program LTC wallet (da bi mogao da iskopira walet.dat sa flasha) i kad ga je pokrenuo sad vise one adrese na koju je poslao LTC NEMA, jer je generisana nova adresa,
da li neko ima ideju sta sada da uradim (osim da ga nalupam), bilo kakva sugestija
hvala unapred

Nisi bas najbolje objasnio ali koliko sam ja shvatio on je poslao na jedan wallet.dat, pa je posle transakcije izbrisao taj .dat da bi vratio neki drugi, i samim tim izgubio onaj na koji je poslao?

Ako je tako onda mozda da probas neki softver za file recovery...

ma da to je uradio, samo sto je to uradio pre bilo koje transakcije (kaze skoro odmah) i sad vidim tu transakciju u block-exploreru, ali kako da dokazem da je ta adresa moja?

ajao... napisah ti na drugoj temi, obrisani wallet.dat je dokaz...

Gasi komp, vadi hdd, ubaci kao sekundarni u drugi komp, nadji najbolji file recovery program i udri. Sto pre to bolje.

Jel ti verifikovan nalog?

pre 2 i vise god sam zadnji put poslao lovu
sad vidim treba neka verifikacija itd....mene to sve smara zato sam i pitao jel to nekom znaci nesto....ili da po onoj ludoj mtgox ceni kupim btc pa onda nekom dam za lovu...sve u svemu ako treba nekom i ima ideju nek se javi

kome sta imas da dokazujes, niko ti ne moze izdati walet sa tom adresom ponovo,rekose ti gore file recovery mada tesko

File recovery moze pomoci ako se nije nista upisivalo na tom mjestu na disku u protivnom male su sanse da vratis fajl ispravan. Backup novcanika treba obavezno raditi bas zbog ovakvih situacija. Obavecno otkaci disk da nebi nesto dodatno upisivao na njega i probaj ovaj program http://www.piriform.com/recuva
Nemoj samo da snimis wallet na taj disk vec na neki drugi. Znaci samo citati sa tog diska gdje je obrisan wallet.

Ne znam da li je neko kacio ali nema veze:
15 meseci cekanja :)

mora da je sa Craptsya poslao na kornjaci :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno