Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto su svi u zentu kada da prodaju, da li da cekaju ili da sljusnu? :)

1/3 stek, 1/3 prodaja, 1/3 trgovina na berzi :D

Ko da je zlato :d

Imam nesto USD na BTC-e koje bih prodao, pod koju kategoriju to da stavim na kp? :trust:

Prodajem btc-e kod 250 dolara ako je neko zainteresovan neka javi na pm.

Poslednja izmena:
freshmarket.co.in

pisao sam supportu i odgovorili mi za 3 minuta, za sad su ok

Ee *** gledam sad obaj umrli BTC-e i istovremeno stoje sell wall od 2600BTC-a na 797.289 i buy za 822 btc-a po 800 dolara ?!?! Idi u PM berza je 20 dana MRTVA, a nekada se od nje moglo ziveti..

moze i sad taman dovoljno osciluje na dnevnom nivou, a i nije svaki dan petak ;)

Ee *** gledam sad obaj umrli BTC-e i istovremeno stoje sell wall od 2600BTC-a na 797.289 i buy za 822 btc-a po 800 dolara ?!?! Idi u PM berza je 20 dana MRTVA, a nekada se od nje moglo ziveti..

Za bitcoin je odlicna stvar sto je cena stabilizovana jer je jedan od razloga sto su prodavci bili protiv bitcoina bio nestabilna vrednost..a da zaradis na berzi mozes na alt valutama..zadnjih 20 dana je za to bio najbolji doge jer mu je cena isla svaki dan dole gore 20-30%

Za bitcoin je odlicna stvar sto je cena stabilizovana jer je jedan od razloga sto su prodavci bili protiv bitcoina bio nestabilna vrednost..a da zaradis na berzi mozes na alt valutama..zadnjih 20 dana je za to bio najbolji doge jer mu je cena isla svaki dan dole gore 20-30%

+1...inace sto se tice berze, nemam nista protiv zarade :p (od novembra do sad sam lagano i pazljivo 3x uvecao sumu..), ali malo spustite loptu, nije bas realno da se svake nedelje "zaradi" jedan 280x na par kliktanja, ako ima prilike iskoristite je, ali malo je previse jos i biti razocaran kako ne moze stalno da se "klikce" :type: ...

...samo malo strpljenja itd. - http://forum.benchmark.rs/showthrea...nja-odgovori&p=3612758&viewfull=1#post3612758 .

Poslednja izmena:
KOliko se para zaradjivalo na dogeu na berzi govori ova vest
"Dogecoins with the equivalent of $212,500,000 USD were traded over the past 24 hours. To give a sense of how ridiculous that transaction volume is, the total value of every dogecoin in existence is only around $60,300,000."

Pa dobro, to za stabilnost se slazem da je dobra stvar, sto sam i napisaona prethodnoj strani, u vezi velikih igraca koje ce to privuci.. al vise bi voleo da vidim stabilan rast ;) s druge strane, i dalje ne namrevam da roknem npr
2000 dolara vrednosti koina da bi se kockao sa Dodgetom npr.. previse je to nesigurno.. tamàn sam lepo navatao btccskokove i padove i sad je sve stalo a ne menja mi se BTC u te alt valute da bi ih drzao dan i noc na buy i sell orderima, to mi je previse rizicno.. ti tzv. Kitovi su sa svojim zidovima unistili btc berzu al skroz. Al opet, ok mozda je bolje da nam btc stvarno bude stabilan a altovi za one koji zele da rizikuju.. infinite coin je imao lepe oscilacije svaki dan, svojevremeno, od stvari sa kojima.sam.se igrao...
.

Ovaj coinotron iz dana u dan sve gori

A šta je tu čudno. Oduvek je bio "kršina" neviđena. :D

Jedino što je bilo dobro je to što je vlasnik svojevremeno refundirao novčiće rudarima koje je bio "izgubio" pa je zbog toga i preživeo do danas. Ne znam samo zbog čega bi iko kopao tamo ali 100 ljudi 100 ćudi. ;)

http://corg2.altcoinpool.org/ is goind to be closed : "Registration is closed. This server will be shutdowned soon. Please mine at: http://corg.altcoinpool.org"

a na ovom novom ne radi konfirmacioni email

A šta je tu čudno. Oduvek je bio "kršina" neviđena. :D

Jedino što je bilo dobro je to što je vlasnik svojevremeno refundirao novčiće rudarima koje je bio "izgubio" pa je zbog toga i preživeo do danas. Ne znam samo zbog čega bi iko kopao tamo ali 100 ljudi 100 ćudi. ;)
Zato sto je Poljak posten lik (sto je za pool jako retko) i sto pool mesecima radi bez majmanjeg problema. Ovih par dana je imao neke prekide, ali vecinom vremena radi savrseno. Ja ne znam gde su problemi kod vas ali meni baca tacno po kalkulatoru.

Da povlacimo sa btc-e???

Postoji li neki online wallet poput blockchaina, ali da je za LTC, jer na ovom btc-e imam preko 100 novcica, pa ne bih da se kockam... :)

pa bogami ja cu da povucem sve, imam nesto sitno, samo sto se hebeni btc wallet sinhronizuje 100 godina

Da povlacimo sa btc-e???

Pa ako voliš da se preznojavaš danima ti čuvaj sve tamo. Nema kod Baćuški trt-mrt. :D

@nešiću, pa ti prebaci sve u LTC. :p

EDIT: Za sve koji nemaju sinhronizovam wallet (treba nekoliko sati za to): Pošaljite novčiće drugu, kolegi rudaru, ... koji ima wallet pa neka vam ih vrati kada vi sinhronizujete vaš.

Poslednja izmena:
Ja sam povukao sav LTC i FTC sto sam tamo imao. Poslao sam ih na Vircurex do daljeg pa cemo da vidimo sta cemo. Najverovatnije cu cim skupim jos koji coin sve da prebacim offline opet. Ne verujem da ce BTC-e upasti u problem ali sto da se rizikuje bez potrebe ;)

Takodje sad kad sam procitao ovo prebacio sam ono sto sam imao na btc-e direkno u wallet. ako nista vrlo brzo uvek mogu da ih vrnem zlu ne trebalo.

Koliko sam čitao, nemaju oni kao firma ništa sa rusijom, a ni tehničkih stvari, tipa hostovanje i tako to, osim što su programeri rusi. Sve je negde po inostranstvu uključujući i njih dvojicu. Jedino što može da se desi je da zabrane transfere iz rusije ili nešto tako.
Ja imam petocifreno u dolarima vrednost tamo i baš me briga, ne diram :smoke:

*Naravno, istražite sami i donesite zaključak, ne želim ni delić odogovornisti za nečiju odluku :)

Ja sam imao samo 3ltc al i za njih mi zao sto da mi uzmu bezveze :-D

Licno ne verujem da ce biti ista od toga. Rusija moze samo sajt da im obori koliko sam razumeo i to je sve. Sve ostalo nema apsolutno nikakve veze s Rusijom.
Osim toga ne verujem da ce dirati berzu ali verujem da ce u buducem periodu i na BTC-e morati da se krene s verifikacijom naloga bas u cilju suzbijanja pranja novca. Ja nemam nista protiv da verifikujem nalog kao na mtgox-u ili stampu i da nastavim da nesmetano radim.

Mene je višenedeljno čekanje na verifikaciju na mtgox omelo da kupim BTC po 50-100 dolara, damn it. Sada bih sa nekog ostrva čitao ovo. Mada.. svakako idem za par dana na letovanje :p
ali otišao bih možda ranije :smoke:

A ozbiljno, ja na takve vesti uvek gledam prvenstveno kao nečiji pokušaj da utiče na berzu, pa onda za par dana izduva se priča i sve po starom

A kad je puko libertyReserve nije bilo cak ni najave nikakve, e koliko su tu ljudi pukli para tek...

m aposlao sam, pa nek se sinhronizuje kolko hoce, i ltc i btc se sinhronizuju :p
toliko backupova sam napravio cak i da me opljackaju nece znati gde sta da stave :p
bekapovao sam sve djuture sa ovim sitkoinima

ma liberty je prso iznenada, kad se samo setim da sam imao nekad tamo lovu najezim se, dobro je da sam izasao na vreme, mozda nece ni btce ali za svaki slucaj

costa rica ***, tamo usa ima nadležnost, ovi su bolje smislili sve :smoke:

dobro, šalim se, ni ja ne znam šta da radim. stvarno imam x0.000 dolara tamo, što u LTC, što u dolarima, nije baš prijatno.

bez problema može neko da zapleni domen zbog pranja novca i ćao. za sada ne diram, pre svega iz razloga što ni ne mogu, nisam kući, nije mi tu pc gde sam sinhronizovao wallet, pa šta bude bude :smoke:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno